dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.339
- Πόντοι
- 3.936
και αυτος ευνούχος ηταν
Ο Μαυρος που κανει αερα στην Κυρια Χατζη.αλληλέγγυος...?
και αυτος ευνούχος ηταν
Ο Μαυρος που κανει αερα στην Κυρια Χατζη.αλληλέγγυος...?
φιλαρακι με μπλε πρασινους και κόκκινους κοκους εγω δεν εχω σχεση :- δεν ειμαι ρατσιστηςΟ Μαυρος που κανει αερα στην Κυρια Χατζη.
Καλημερα σε ολους του φιλους
Λοιπον χτες βραδυ εγινει το δειπνο σε γνωστο , λιαν παραθαλασσιο εστιατοριο με παρεα μου ΕΝΑ φιλο , τον Μanos69 . το φεγγαρι που ανετειλε κ την θαλασσα . Οι υπολοιποι 4 επικαλεστηκαν σοβαρους οικογενειακους και επαγγελματικους λογους που τους εμποδισαν να συμμετασχουν (δυο εκ των οποιων πολυ σοβαροι).
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες για το πως περασε η βραδυα καθ οτιν το σωστο ειναι, να σχολιαστει απο τον φιλο Mano οταν εχει χρονο. Το μονο που εχω να πω εγω ειναι οτι ειχα την χαρα να περασω τρεις ωρες, με ενα πολυ αξιολογο ανθρωπο και ευγενεστατο . Και τον ευχαριστω πολυ !!
ΥΓ: Τωρα σχολια τυπου <<τασακια>> <<γυφτιες>> κτλ απλα τα παρακαμπτω...
τόση φασαρία για ΕΝΑ άτομο...?Καλημερα σε ολους του φιλους
Λοιπον χτες βραδυ εγινει το δειπνο σε γνωστο , λιαν παραθαλασσιο εστιατοριο με παρεα μου ΕΝΑ φιλο , τον Μanos69 . το φεγγαρι που ανετειλε κ την θαλασσα . Οι υπολοιποι 4 επικαλεστηκαν σοβαρους οικογενειακους και επαγγελματικους λογους που τους εμποδισαν να συμμετασχουν (δυο εκ των οποιων πολυ σοβαροι).
Δεν θα μπω σε λεπτομερειες για το πως περασε η βραδυα καθ οτιν το σωστο ειναι, να σχολιαστει απο τον φιλο Mano οταν εχει χρονο. Το μονο που εχω να πω εγω ειναι οτι ειχα την χαρα να περασω τρεις ωρες, με ενα πολυ αξιολογο ανθρωπο και ευγενεστατο . Και τον ευχαριστω πολυ !!
Καλημερα σε ολους του φιλους
Λοιπον χτες βραδυ εγινει το δειπνο σε γνωστο , λιαν παραθαλασσιο εστιατοριο με παρεα μου ΕΝΑ φιλο , τον Μanos69 , το φεγγαρι που ανετειλε κ την θαλασσα . Οι υπολοιποι 4 επικαλεστηκαν σοβαρους οικογενειακους και επαγγελματικους λογους που τους εμποδισαν να συμμετασχουν (δυο εκ των οποιων πολυ σοβαροι).
ευχαριστουμε για την ενημερωση !Καλημερα σε ολους του φιλους
Λοιπον χτες βραδυ εγινει το δειπνο σε γνωστο , λιαν παραθαλασσιο εστιατοριο με παρεα μου ΕΝΑ φιλο , τον Μanos69 , το φεγγαρι που ανετειλε κ την θαλασσα . Οι υπολοιποι 4 επικαλεστηκαν σοβαρους οικογενειακους και επαγγελματικους λογους που τους εμποδισαν να συμμετασχουν (δυο εκ των οποιων πολυ σοβαροι).
Oχι κυλιστηκαμε μετα στην αμμο και τα φυκιακανα μπαλαμουτι επεσε κατω από το τραπεζι?
Οταν τυχαινουν γεγονοτα κατα την διαρκεια της διαδικασιας τι να κανεις ? Ανθρωποι ειμαστε και πολλα μπορουν να συμβουν απο την μια στιγμη στην αλλη. Παραδειγμα ο ενας φιλος χτυπηθηκε απο την προχτεσινη κακοκαιρια στα Μεσογαια και του πλημυρησαν τα παντα, στις αποθηκες που ειχε στην δουλεια του . Επαθε μεγαλη οικονομικη ζημια ο ανθρωπος . Σε τραπεζια θα ετρεχε ..τόση φασαρία για ΕΝΑ άτομο...?
όλοι μαζί πάθανε ζημιά...?Οταν τυχαινουν γεγονοτα κατα την διαρκεια της διαδικασιας τι να κανεις ? Ανθρωποι ειμαστε και πολλα μπορουν να συμβουν απο την μια στιγμη στην αλλη. Παραδειγμα ο ενας φιλος χτυπηθηκε απο την προχτεσινη κακοκαιρια στα Μεσογαια και του πλημυρησαν τα παντα, στις αποθηκες που ειχε στην δουλεια του . Επαθε μεγαλη οικονομικη ζημια ο ανθρωπος . Σε τραπεζια θα ετρεχε ..
Λοιπον . Ο Αlexper μετα απο μια εβδομαδα απο την κληρωση μου εγραψε οτι δεν θα συμμετασχει για δικους του λογουςόλοι μαζί πάθανε ζημιά...?
άλλο να μην έρθει ένα άτομο και άλλο να έρθει ένα άτομο...
Λυσσα με τον αχμετ εσυκριμα τα προφυλακτικα :- ενταξει οι αλλοι δεν πήγανε τελικα ο αχμετ
Δες ποιο πανω τι απαντησα..Κρίμα τόσο κόπο από την Κ.Ελενα ,και έγινε το απόλυτο φιάσκο , τελικά έπεσε ο κλήρος σε λάθος άτομα η ήταν λάθος όλο το εγχείρημα!!
ποιος είναι ο Αχμέτ ...?Λυσσα με τον αχμετ εσυ
θα έπρεπε να βάλεις αναπλυρωματικούς...Λοιπον . Ο Αlexper μετα απο μια εβδομαδα απο την κληρωση μου εγραψε οτι δεν θα συμμετασχει για δικους του λογους
O Νikos708 . Εστειλα μηνυμα δεν πηρα απαντηση
Εμειναν λοιπον οι υπολοιποι τρεις . Οι δυο απ αυτους , προχτες ειχαν το προβλημα που δεν θα αναλυσω τωρα εδω . Μπορουν να το κανουν οι ιδιοι καποια στιγμη .
Και εμεινε ο manos.... Και με αυτον εγινε το δειπνο. !!
Τωρα για το αν ειχε επιτυχια το εγχειρημα ? Σαφως και δεν ειχε ως προς ποσοι ηρθαν. Ομως ετσι ειναι αυτα τα πραγματα, δεν μπορεις να τα βαλεις με τις καθημερινες αναποδιες που μπορουν να τυχουν στον καθενα μας.