TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εγω ρε τιποτα την εξηγηση εδειξα της λεξηςμπορεί να; Είμαι κωλογερος αλλά παραμένω τεκν βρε τι θες τώρα?
εγω ρε τιποτα την εξηγηση εδειξα της λεξηςμπορεί να; Είμαι κωλογερος αλλά παραμένω τεκν βρε τι θες τώρα?
ποιος πουστης έγραψε την αργκό να τον πάω Κόρινθο βολή ...
κάτσε να χωνέψουν ρε περιμένουν να τους φέρουν την σόδαΕγινε τελικα το δειπνο ρε παιδια?
συμφωνώ με κοντολαγνο ειδικά λόγω Θεσσαλονικιωτικης διαλέκτου με λες σε λεω και ταμπεραμεντου βορείου Ελλάδας. Πέφτεις εύκολα ακόμα και αν είσαι σκληρός καριοληςΠροσέξτε σήμερα γιατι η κυρία ειναι και ερωτεύσιμη
μην ειναι και ο αχμετ μαζι ;) εκτος αν ειναι ευνουχισμένοςΠροσέξτε σήμερα γιατι η κυρία ειναι και ερωτεύσιμη
ναι τα προφυλακτικα μην ξεχασουνΣε λίγη ώρα θα έχουμε live από τον δείπνο , όλοι συντονισμένη για τα επινικια
μην ειναι και ο αχμετ μαζι ;) εκτος αν ειναι ευνουχισμένος
Το καλύτερο δεν ανέφερες γιαβρί μουσυμφωνώ με κοντολαγνο ειδικά λόγω Θεσσαλονικιωτικης διαλέκτου με λες σε λεω και ταμπεραμεντου βορείου Ελλάδας. Πέφτεις εύκολα ακόμα και αν είσαι σκληρός καριολης
μην ειναι και ο αχμετ μαζι ;) εκτος αν ειναι ευνουχισμένος
σε και με καντάρ το ξέρεις...?συμφωνώ με κοντολαγνο ειδικά λόγω Θεσσαλονικιωτικης διαλέκτου με λες σε λεω και ταμπεραμεντου βορείου Ελλάδας. Πέφτεις εύκολα ακόμα και αν είσαι σκληρός καριολης
Ποιος είναι ο Αχμέτ; Ήρθε στο εστιατόριο τουρκικό γεωτρύπανο;
Ποιος είναι ο Αχμέτ; Ήρθε στο εστιατόριο τουρκικό γεωτρύπανο;
σωστα με το γιαβρι γινεται η πουτσα καγκελο πριν τελειωσει η λεξηΤο καλύτερο δεν ανέφερες γιαβρί μου
Θα αργήσει σήμερα. Βρες αλλη νοσοκόμαΈλενα check ΠΜ please
Αν δεν απατώμαι, είναι από τους τυχερούς που είναι στο δείπνο...Θα αργήσει σήμερα. Βρες αλλη νοσοκόμα