kaleidoscope
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2011
- Like
- 371
- Πόντοι
- 26
ωωω το φαγητο τι θα γινει ? εχουμε και τον κυριο ντι που περιμενει !
Καλησπερα Aυριο θα μιλησουμε στο τηλ .... ;)Οι "κερδισμένοι" αναμένουμε νεώτερα από την οικοδέσποινα...
Θα κατσει σιγουρα μαν. Εισαι ενημερωμενος εσυ κανεις ΜΠΑΜ.35 νούμερο η ηλικία μου μακάρι να κάτσει
ειλικρινά εύχομαι να περάσετε καλά και να το ευχαριστήθητεΟ διαγωνισμος εχει κλεισει . Το θρεντ θα μεινει ανοιχτο μεχρι να γραφτουν οι εντυπωσεις απο τους φιλους που κερδισαν.
Το δειπνο θα γινει την αλλη εβδομαδα ....
ειλικρινά εύχομαι να περάσετε καλά και να το ευχαριστήθητε
Αλλά από την άλλη θα ήθελα να συμπέσουν ένας απατημενος σύζυγος με τον γκόμενο της γυναίκας του και να γνωρίζονται κ να κάθομαι στο απέναντι τραπέζι και να τραβάω βίντεο
εγω θα σου ελεγα να παιξεις με κατι αλλο κουρασες παιχτηΑγαπητοί φίλοι, πρωκτικο κανει η Έλενα μας ; καμια προσφατη σμπειρία ;;
εγώ θα την μέσω στο τραπέζι μου κ μετά θα την πάρω να φύγουμε κ αστούς άλλους να τρώγονταιΚαι η Έλενα στη μέση να "πληρώνει" τη νύφη; ωραίο σενάριο για τσόντα, όπου στο τέλος θα συμμετάσχεις και εσύ (ο εικονολήπτης)! Με παραδέχεσαι;;;
εγώ θα την μέσω στο τραπέζι μου κ μετά θα την πάρω να φύγουμε κ αστούς άλλους να τρώγονται
καλά ανά τις αρέσουν θα φέρω κάτι φίλους που θα κάθεται κ θα χαζεύει με τις ώρες"μέσω"; εννοείς καλέσω; μοναχοφαγάαααα!!!! Btw το κορίτσι το ρώτησες; γιατί κάτι μου λέει ότι κάτι τέτοια σχήματα της αρέσουν κομματάκι ;)
καλά ανά τις αρέσουν θα φέρω κάτι φίλους που θα κάθεται κ θα χαζεύει με τις ώρες
Είμαστε τέκνα εδώ τι μας περασες?
μπορεί να; Είμαι κωλογερος αλλά παραμένω τεκνο βρε τι θες τώρα?