iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.297
Στα πόσα mg είναι το όριο συναγερμού;Εσύ πανάγο έχεις δείξει ίχνη αγαπουλίασης , μάλλον θα αποριφθείς.
Στα πόσα mg είναι το όριο συναγερμού;Εσύ πανάγο έχεις δείξει ίχνη αγαπουλίασης , μάλλον θα αποριφθείς.
δε παρεξηγώ κυρία Έλενα καλά κάνεις εξάλλου η όλη φάση ήταν δικιά σου απόφαση εσύ αποφασιζειςΧωρις παρεξηγηση Παναγο μου αλλαγες δεν θα γινουν.. Γιατι μετα θα αρχισουν παραπονα.. Για ευνοητους λογους
Οποιος μπορει κ θελει θα ερθει. Απλα
Εχεις δικιο σ αυτο με τις εκλογες.. Γι αυτο θα το παμε λιγο πιο πισω
Μπορεί να υπάρξει επανάληψη σαν τον δεύτερο γύρο των εκλογών ;)Κρίμα, γιατί αν το ήξερα θα είχα δηλώσει συμμετοχή, αλλά λόγω εκλογών, επειδή ήξερα ότι θα λείπω, δεν το έκανα. Όχι ότι θα κέρδιζα ντε και καλά το φλουρί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Καλά να 'μαστε όμως και θα παρουσιαστούν κι άλλες ευκαιρίες.
Επεσε η erotic art μετα οι εκλογες.. Φταιω και γω λιγο που δεν υπολογισα οτι ο κοσμος θα φυγει τις εκλογες.. :-Κρίμα, γιατί αν το ήξερα θα είχα δηλώσει συμμετοχή, αλλά λόγω εκλογών, επειδή ήξερα ότι θα λείπω, δεν το έκανα. Όχι ότι θα κέρδιζα ντε και καλά το φλουρί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
χα χα Ναι αμα βγει κομμα που θα παει την Ελλαδα μπροστα!!Μπορεί να υπάρξει επανάληψη σαν τον δεύτερο γύρο των εκλογών ;)
Μην κοροδευεις εσυ την μπουγατσα μας βρεεννοείται ;) μια μπουγατσα με φλουρι στον φιλο baby ;)
Στα 50 ml σάλιου ανά σελίδαΣτα πόσα mg είναι το όριο συναγερμού;
Η Ελλάδα πάει μπροστά μόνο όταν αλλάζει η ώραχα χα Ναι αμα βγει κομμα που θα παει την Ελλαδα μπροστα!!
Δηλαδη??...
ο μόνος τρόπος για να πάει η Ελλάδα μπροστά είναι να αναστηθεί ο Αντρέας και να μας δώσει κάνα φράγκο. Εγώ θα τη βγάλω τη Κυριακή σε καμία παραλία να μαυρισω και λίγο άνοιξε ο σιρινακις Beach bar θα είναι τέλεια!!!Η Ελλάδα πάει μπροστά μόνο όταν αλλάζει η ώρα
Ολόκληρο μπουκαλάκι δηλαδή... Έρχεται και καλοκαίρι, θέλει προσοχή με την αφυδάτωση ;)Στα 50 ml σάλιου ανά σελίδα
Αρα καταλαβες....Η Ελλάδα πάει μπροστά μόνο όταν αλλάζει η ώρα
Πινει υγρα ο παναγος δεν τον φοβαμαι..Ολόκληρο μπουκαλάκι δηλαδή... Έρχεται και καλοκαίρι, θέλει προσοχή με την αφυδάτωση ;)
όλα τα πίνω όλα τα σφάζω και τώρα έξω για χυμό ειμαιΠινει υγρα ο παναγος δεν τον φοβαμαι..
Κάτι πήρε το αυτί μου προς Βουλιαγμένη μεριά ;)ο μόνος τρόπος για να πάει η Ελλάδα μπροστά είναι να αναστηθεί ο Αντρέας και να μας δώσει κάνα φράγκο. Εγώ θα τη βγάλω τη Κυριακή σε καμία παραλία να μαυρισω και λίγο άνοιξε ο σιρινακις Beach bar θα είναι τέλεια!!!
Μπορεί να υπάρξει επανάληψη σαν τον δεύτερο γύρο των εκλογών ;)
Αυτή είναι η σκληράδα ρε πανάγο?δε παρεξηγώ κυρία Έλενα καλά κάνεις εξάλλου η όλη φάση ήταν δικιά σου απόφαση εσύ αποφασιζεις
Τωρα σωθηκαμε.. σχετικα με τον Ανδρεα..ο μόνος τρόπος για να πάει η Ελλάδα μπροστά είναι να αναστηθεί ο Αντρέας και να μας δώσει κάνα φράγκο. Εγώ θα τη βγάλω τη Κυριακή σε καμία παραλία να μαυρισω και λίγο άνοιξε ο σιρινακις Beach bar θα είναι τέλεια!!!
συγνώμη κυρία Έλενα για την άκυρη ανάρτηση. Εγω προσωπικά τώρα είμαι σε φάση αγαπουλίασης ίσως την άλλη βδομάδα γίνω καργιολης θα δειξειΤωρα σωθηκαμε.. σχετικα με τον Ανδρεα..
Κατα την γνωμη μου καλα εκανε οσο ειναι ακομα γνωστος... Μακαρι να τα παει καλα ο Δημήτρης !!
Κοίτα, η ιδέα της νηματοδέσποινας είναι μια χαρά, αν και υπάρχουν κάποια "αδύνατα" σημεία όσον αφορά το αν θα "δέσει η παρέα" εκείνη τη βραδυά. Χωρίς να την ξέρω από κοντά, πιστεύω ότι έχει τον τρόπο της για να λυθούν οι συνδαιτημόνες της χάρη σ' εκείνην. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον, χωρίς ντε και καλά να επωμισθεί η ίδια το οικονομικό σκέλος της βραδυάς όπως σ' αυτήν, μόνο και μόνο για να την γνωρίσουν κάποια μέλη από εδώ "εκτός δουλειάς", σαν άνθρωπο πιο πολύ.