εννοεις η ελενα και εσεις οι 5, αντρας δεν εισαι ?
Μάλλον όχι, για δες τι δηλώνει στο προφίλ (της):
(υπάρχει άλλωστε και το σχετικό εικονίδιο του φύλου, κάτω από το νικ της, με το βελάκι προς τα κάτω)
εννοεις η ελενα και εσεις οι 5, αντρας δεν εισαι ?
Μάλλον όχι, για δες τι δηλώνει στο προφίλ (της):
(υπάρχει άλλωστε και το σχετικό εικονίδιο του φύλου, κάτω από το νικ της, με το βελάκι προς τα κάτω)
ποσα ξερει τελικα αυτος ο μαικ ολα τα ξερει εχει και 3 παιδια ;)Μετά από σωστή υπόδειξη του μέλους maik_mk, για το ακριβές του πράγματος το μέλος tvn δηλώνει shemale.
4 κ αι γαργαληθητε με κανατε κ εγραψαποσα ξερει τελικα αυτος ο μαικ ολα τα ξερει εχει και 3 παιδια ;)
και εννια τμχ απο θεσσνικη.μπλακ λιστ.ποσα ξερει τελικα αυτος ο μαικ ολα τα ξερει εχει και 3 παιδια ;)
ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρώνει φωτιααααααααααααααααααααααααααααααακαι εννια τμχ απο θεσσνικη.μπλακ λιστ.
βραζει...γιεεεεεεεολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρώνει φωτιααααααααααααααααααααααααααααααα
σε περιμενει στα 4 ;) οχι ο μαικ ξερεις εσυ ;) ;)βραζει...γιεεεεεεε
Δεν ειχα καμια ειδοποιηση για το δειπνο! Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω επικοινωνησα αλλα περιμενα ενα μηνυμα!!
Αν θελει καποιος να παρει τη θεση μου να στειλει !Απλως οποιος στειλει μεσα στο μισαωρο γιατι μετα αν το αφησω θα γινει χαμος
δωστη σε μενα bro που ψηφίζω και. ***** tvΔεν ειχα καμια ειδοποιηση για το δειπνο! Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω επικοινωνησα αλλα περιμενα ενα μηνυμα!!
Αν θελει καποιος να παρει τη θεση μου να στειλει !Απλως οποιος στειλει μεσα στο μισαωρο γιατι μετα αν το αφησω θα γινει χαμος
Εννοειται οτι θα γινει. Αυριο θα μιλησουμε γι αυτο.. Εχω μιλησει με τους 3 απο τους νικητες περιμένω τηλ απο τους αλλους δυο.Εντέλει πότε είναι αυτό το δείπνο να γίνει; Μέσα σ' αυτό το ΠΣΚ ή θυμάμαι λάθος; Γιατί αν είναι αυτό ή το άλλο, θα λείπει πολύς κόσμος λόγω εκλογών.
τσεκ πμ ;)Δεν ειχα καμια ειδοποιηση για το δειπνο! Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω επικοινωνησα αλλα περιμενα ενα μηνυμα!!
Εσύ πανάγο έχεις δείξει σημάδια αγαπουλίασης , μάλλον θα αποριφθείς.δωστη σε μενα bro που ψηφίζω και. ***** tv
Μονο αυτοι που κληρωθηκαν θα ειναι στην συναντηση. Αλλαγες δεν γινονται.Δεν ειχα καμια ειδοποιηση για το δειπνο! Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω επικοινωνησα αλλα περιμενα ενα μηνυμα!!
Εχεις δικιο σ αυτο με τις εκλογες.. Γι αυτο θα το παμε λιγο πιο πισωΕντέλει πότε είναι αυτό το δείπνο να γίνει; Μέσα σ' αυτό το ΠΣΚ ή θυμάμαι λάθος; Γιατί αν είναι αυτό ή το άλλο, θα λείπει πολύς κόσμος λόγω εκλογών.
χάχαχαΕσύ πανάγο έχεις δείξει ίχνη αγαπουλίασης , μάλλον θα αποριφθείς.
είμαι αγαπουλης αλλά και σκληρός καργιολης άμα λάχει γενικά είμαι χαμαιλεοντας προσαρμοζομαι σε όλες τις περιστάσειςπαναγο εχει δικιο ο κοντολαγνος ;) μοιάζεις πολυ με καποιον που μολις ετρωγε τα γκαζια του εφευγε ;) ελεγε δεν ξαναμπαινω με τιποτα ;) και μετα απο 2 ημερες παλι εδω ηταν βεβαια τωρα ειναι μακαριτης
Χωρις παρεξηγηση Παναγο μου αλλαγες δεν θα γινουν.. Γιατι μετα θα αρχισουν παραπονα.. Για ευνοητους λογουςχάχαχα