Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.483
- Πόντοι
- 6.256
Κανει καλο μασαζ ο αμπελαλες τυπε?
Να επαναληφθει ο αγωνας για αδυναμια προσελευσης των παικτων..Πες λαθος δικο μου πες οχι λαθος... Δεν εδωσα την επιλογη αντικαταστασης σε τυχουσα αδυναμια να ερθει καποιος φιλος.
Εγω παντως κατανοω απολυτα και τον george g και τον flynow οι οποιοι ειδοποιησαν εγκαιρα και ειχαν οντως πολυ σοβαρο λογο να μην ερθουν..
Δεν υπαρχει χρονος για επαναληψη Peter :- Παει τωρα οτι εγινε εγινε , καλα η κακα...Να επαναληφθει ο αγωνας για αδυναμια προσελευσης των παικτων..
Εννοειται... Οσοι και να ερχοντουσαν εγω θα πληρωναΕλενη να κανω μια ερωτηση που τη θεωρω κομβικη αλλα μπορει να ειναι και αδιακριτη?
και αν θες απαντας.
αφου τελικα το βραδυ ειχε αλλη εξελιξη και ηρθε μονο ενας,πληρωσες εσυ???
Εννοειται... Οσοι και να ερχοντουσαν εγω θα πληρωνα
μμμμμμΕννοειται... Οσοι και να ερχοντουσαν εγω θα πληρωνα
Γιατι βρε Οι γυναικες δεν εχουν το δικαιωμα να κερασουν δειπνο η κατι αλλο που μπορουν
τι πεφτεις κατω και χτυπιεσαι ρε τυπε?μμμμμμ
εχεις τα δικια σου και συτι πεφτεις κατω και χτυπιεσαι ρε τυπε?
εχω να βγω εξω με γυναικα και να πληρωσει το λογαριασμο,απο τη τελευταια φορα που ημουν παιδι και πληρωσε η μανα μου
Ναι αλλα εδω ηταν διαφορετικα ... ΕΓΩ το προκαλεσα το δειπνο , εγω θα πληρωνα. ΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Ειχε παρει εντολη ομως ο σερβιτοροςτι πεφτεις κατω και χτυπιεσαι ρε τυπε?
εχω να βγω εξω με γυναικα και να πληρωσει το λογαριασμο,απο τη τελευταια φορα που ημουν παιδι και πληρωσε η μανα μου
το κατι αλλο τι τοπες τωρα?Γιατι βρε Οι γυναικες δεν εχουν το δικαιωμα να κερασουν δειπνο η κατι αλλο που μπορουν
να δω τι άλλο θα διαβασουμε...Ακόμη δεν δείπνησε η Ελενίτσα μας?!! Τη μια μας καλεί για πρωτοχρονιά, την άλλη μας κάνει δώρο δείπνο την άλλη θα μας παει βόλτα με το αεροπλάνο, την παράλλη θα μας ξεναγήσει στο μουσείο της Ακρόπολης. Νισάφι πια με αυτά τα προμόσιον. Οι περισσότεροι έχουν και οικογένεια, παιδια, γυναίκα πεθερά. Σκέψου στο δείπνο να βρεθείς φάτσα με την πεθερά σου!!ή με τον προϊστάμενο σου!!
θα το μαθουμε όταν επιστρεψει ο αμπελαλες ρεΚανει καλο μασαζ ο αμπελαλες τυπε?
να δω τι άλλο θα διαβασουμε...
ποσο μα ποσο κομπλεξ κυκλοφορει ρε πουστη μου?
αν θυμαμε καλα τα χριστουγενα η προσκληση ηταν μεσο του ΓΡΑΦΕΙΟΥ
εδώ η κοπελα θελησε σαν ευχαριστω να κανει το τραπεζι σε καποια ατομα
κ ζητησε να συμετασχουν σε κληρωση οποιος θελει
αν ο άλλος είναι ανεγκέφαλος κ δεν μπορει να σκεφτει ότι εχει οικογενια
γατια, παιδια, σκυλια κ πεθερες
δεν φταιει η κοπελα αλλα ο μαλακας που πηρε μερος στην κληρωση
τι άλλες μαλακιες θα ακουσουμαι?
ελεος την απλη κοινη στοιχιωδη λογικη κ τα αυτονοητα τα εχετε κανει ακατανοητα