Αχά!!!!!!!
Ωστέ ήταν αυθεντικό κείμενο του αυθεντικού Ζαχαριάδη στον αυθεντικό ΡΙΣΟΣΠΑΣΤΗ;;
Και όχι προβοκάτσια φασιστών και εχθρών του λαού;;;;;;
Πάμε πάλι για να μην ξεχνιόμαστε:
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 12/7/1935
http://[URL unfurl="true"]www.thermopilai.org/sites/www.thermopilai.org/files/images/rizospasths_gia_thn_mikra_asia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ΕΧΥΣΑ!!!!!!
Καλα, το ΚΚΕ τοσο σοβαρο κομμα ητανε τοτε????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Δηλαδη ο κανονας χρυσού δεν κάνει το χρημα εικονικο?
Τι ειναι ο χρυσος? Ενα μεταλλο που γυαλιζει ειναι.
Δεν υπαρχει κατα βαση "εικονικο χρημα"
Οπως πολυ σωστα λες, ο χρυσος ειναι απλα ενα μεταλλο που γυαλιζει, αλλα εχει καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα
Οπως για παραδειγμα, μεγιστη πυκνοτητα (και βαρος), πραγμα που εμποδιζει τη νοθευσή του
Αντοχη στο χρονο και τις συνθηκες
Επισης,μην ξεχνας οτι χρησιμοποιειται σε καλωδια, σε ιατρικες εφαρμογες κα...
Τελοσπαντων,γενικοτερα, μην παρασυρεστε απο σλογκαν του στυλ "Το χρημα δημιουργειται"
Δεν δημιουργειται!! Μονο αμα ΠΑΡΑΞΕΙΣ προιοντα,υπηρεσιες και γενικα αξία,δημιουργεις και χρημα- δεν υπαρχουν "κολπα". Ουτε καμια τραπεζα μπορει να "δημιουργησει χρημα". Το δημιουργει εικονικα, κανοντας το να κυκλοφορει, αλλα στο τελος το χρημα θα επιστραφει στον αρχικο του κατοχο. Δεν γινεται καποιος να το δανεισει στην τραπεζα, κι αυτο να γυριζει αιωνιως! Καπου "υπαρχει" αποθηκευμενο, και ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ προς τον καταθετη ανα πασα στιγμη
Οι ΗΠΑ,ή η Ευρωπη, μπορουν να δημιουργησουν χρημα- να τυπωσουν, και μετα με αυτο το χρημα να πανε να αγορασουν μπανανες απο τους βραζιλιανους-ας πουμε. Αλλα μεσα σε λιγα χρονια,αν το κανουν πολλες φορες, το νομισμα τους θα καταρρευσει, και το δημοσιο χρεος τους θα γινει δυσβασταχτο. Ενω επισης, θα πεσει το βιωτικο τους επιπεδο, γιατι ο,τιδηποτε δεν εχει η χωρα τους, θα αδυνατουν να το αγορασουν.
Συνοψιζω:
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ουτε απο τραπεζες, ουτε απο κρατη, ουτε απο κανεναν!
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. Ουτε απο τραπεζες, ουτε απο κρατη, ουτε απο κανεναν!
Λάθος.
Θα έπρεπε να είναι όπως το λες, αλλά δεν είναι.
Come again.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Ναι βάλε και κανά βίντεο από zeitgeist (άλλος λιακό αυτός που το φτιαξε ) να τα ακούς μέχρι τη δευτέρα παρουσία προπαγανδιστή του κερατά!!!
Άντε καληνύχτες/μέρες.....
Άντε καληνύχτες/μέρες.....
Λάθος.
Θα έπρεπε να είναι όπως το λες, αλλά δεν είναι.
Come again.
Αμα μπορεις να μου εξηγησεις ΠΩΣ δημιουργειται-με δικα σου λογια- τοτε τα ξαναλεμε
Come Again
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Αμα μπορεις να μου εξηγησεις ΠΩΣ δημιουργειται-με δικα σου λογια- τοτε τα ξαναλεμε
Come Again
Δεν είμαι οικονομολόγος και κυρίως ήδη καληνύχτισα.
Δες για αρχή τα βίντεο που έβαλε ο παπαζόλης από πάνω, δες και κάμποσα άλλα που θα βρεις και θα σου λυθούν οι απορίες σχετικά με το πως "δημιουργείται" το χρήμα κυρίως μέσα από το χρέος.
Αν σου μείνουν απορίες εδώ είμαστε.
Καληνύχτα και πάλι.
Δεν είμαι οικονομολόγος και κυρίως ήδη καληνύχτισα.
Δες για αρχή τα βίντεο που έβαλε ο παπαζόλης από πάνω, δες και κάμποσα άλλα που θα βρεις και θα σου λυθούν οι απορίες σχετικά με το πως "δημιουργείται" το χρήμα κυρίως μέσα από το χρέος.
Αν σου μείνουν απορίες εδώ είμαστε.
Καληνύχτα και πάλι.
Tα εχω δει τα βιντεο...Παλια
Επισης,ειμαι φοιτητης χρηματοοικονομικου (αιωνιος), και ξερω 5 πραματα-αν και δεν εχω κατσει να διαβασω ποτε σοβαρα
Πιο πολυ τα ξερω απο εξωσχολικο ενδιαφερον
Η "δημιουργια" του χρηματος ειναι ορολογια που χρησιμοποιειται και στα οικονομικα,αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχει κυριολεκτικη σημασια. Χρημα δεν δημιουργειται, απλα κυκλοφορει (και γινεται μια σχετικη αξιοποιηση κατα την κυκλοφορια του)
Προβλημα χρεους εγω πιστευω πως προεκυψε,επειδη ο καπιταλισμος εξαντλησε την αποδοτικοτητά του, και τωρα δεν μπορει να γινει ακομα πιο κερδοφορος ως οικονομικο συστημα.Οποτε καποιες παλιες οφειλες αδυνατουν να πληρωθουν (κι αυτο με τη σειρα του δημιουργει "φουσκες",ψευδεπιγραφη αναπτυξη,μιζες κοκ....) Οσο η αποδοτικοτητα του ιδιου του συστηματος πεφτει, τοσο αυξανονται οι "αντενδειξεις". Οταν ολα πανε καλα, ακομα και οι "φουσκες" μπαλωνονται, και δεν οδηγουν σε κριση
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
στ αρχίδια μου.
υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες που δεν έχουν καμμιά σχέση με τα παραπάνω.
βρείτε τώρα αυτούς τους μαλάκες (είναι πολλοί) και πεστε τους να πληρώσουν αυτοί. μόνοι τους τα φαγαν, μαζί ΔΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
πολλούς λές.. μερικές δεκάδες χιλιάδες ίσως..
λοιπόν έχουμε και λέμε ...
500.000 ΔΥ που διοριστήκανε με μέσον (ας πούμε ότι οι μισοί από το 1.000.000 διοριστήκανε αξιοκρατικά)
1.500.000 ιδιοκτήτες αυθαιρέτων
1.200.000 ιδιοκτήτες ημιυπαιθρίων
100.000 διατελέσαντες υπουργοί,βουλευτές, δημάρχοι κλπ)
βάλε και 700.000 γιατρούς, δικηγόρους, ελ.επαγγελματίες, καταστηματάρχες κλπ που φοροδιαφεύγουν μονίμως...
πιάσαμε κοντά στα 4.000.000 .. επί 2 γιατί έχουν και μέλη οι οικογένειες τους .. το σύνολον 8.000.000 .. εεε δεν μένουν και πολλοί απέξω
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
του κατσε βαρυ το κατσίκ' εξισώνονται οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων με βουλευτές υπουργούς και οι καταστηματάρχες με τους γιατρούς
ααααααααααααχχχαχχχαχαχχαχααχχχαχααχαχααχχα
μαζί τα φάγαμε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ΕΧΥΣΑ!!!!!!
Καλα, το ΚΚΕ τοσο σοβαρο κομμα ητανε τοτε????
Κοίτα, σοβαρό ποτέ δεν ήταν ούτε πρόκειται να γίνει...
Για μένα δεν είναι καν κόμμα αλλά χιλιαστική σέχτα...
Αλλά όπως έχουμε πει, μια καλά οργανωμένη ομαδούλα, αρκεί να κάνει τη ζημιά...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
του κατσε βαρυ το κατσίκ' εξισώνονται οι ιδιοκτήτες αυθαιρέτων με βουλευτές υπουργούς και οι καταστηματάρχες με τους γιατρούς
δεν εξισωνονται... συμμετέχουν...
και η συμμετοχή τιμωρείται... ρώτα τον ίσιο να σου πεί.. .
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σόρυ τύπε αλλά χειρότερες μαφίες από τους αυθαιρετατζήδες/ καταπατητές δεν υπάρχουν πολλές...
Τρελο λομπυινγκ, απίστευτες δωροδοκίες, τρελή επιμονή, καίνε και εθνικούς δρυμούς άμα λάχει- τα απλά δάση τα έχουν για προσάναμα.
Ρωτα και στην Κερατέα!
Ο λόγος όμως για τον οποίο τους σιχαίνομαι είναι το ατελείωτο κλαψομούνιασμα τύπου "για τα παιδάκια μου"...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Σόρυ τύπε αλλά χειρότερες μαφίες από τους αυθαιρετατζήδες/ καταπατητές δεν υπάρχουν πολλές...
Τρελο λομπυινγκ, απίστευτες δωροδοκίες, τρελή επιμονή, καίνε και εθνικούς δρυμούς άμα λάχει- τα απλά δάση τα έχουν για προσάναμα.
Ρωτα και στην Κερατέα!
Ο λόγος όμως για τον οποίο τους σιχαίνομαι είναι το ατελείωτο κλαψομούνιασμα τύπου "για τα παιδάκια μου"...
σωστά..... ένα αυθαίρετο για τα παιδάκια τους είναι ίδιο με 30 σπίτια και μύρια στην τράπεζα για όλους μου τους απογόνους τα επομενα 200 χρόνια.......
όπως και μια ΕΞΟΧΙΚΗ βίλα σε καμένα δάση ή διπλα στον αιγιαλό είναι το ίδιο με την πρώτη κατοικία 90 τετραγωνικών έξω απο τον αστικό ιστό Ηρακλείου Κρήτης.
στη νομική υπάρχει και αυτό που λέμε αναλογικότητα της ποινής.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δεν εξισωνονται... συμμετέχουν...
και η συμμετοχή τιμωρείται... ρώτα τον ίσιο να σου πεί.. .
εσένα δε θα σε φάνε τα αυθαίρετα......
το έχει πει ο σοφός λαός.....
"Οι πουτάνες τον έφαγαν" λέει.....
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
σωστά..... ένα αυθαίρετο για τα παιδάκια τους είναι ίδιο με 30 σπίτια και μύρια στην τράπεζα για όλους μου τους απογόνους τα επομενα 200 χρόνια.......
όπως και μια ΕΞΟΧΙΚΗ βίλα σε καμένα δάση ή διπλα στον αιγιαλό είναι το ίδιο με την πρώτη κατοικία 90 τετραγωνικών έξω απο τον αστικό ιστό Ηρακλείου Κρήτης.
στη νομική υπάρχει και αυτό που λέμε αναλογικότητα της ποινής.....
ωραία .. ας πάρουν τα 300 δις και ας τα μοιρατούνε λοιπόν αναλογικά με το μέγεθος της βρωμιάς τους..
για παράδειγμα
αυθαίρετο 2
φοροδιαφυγή απλή 2
φοροδιαφυγή μεσαια 4
φοροδιαφυγη μεγάλη 10
ημιυπαίθριος 1
βουλευτής απλή λαμογιά 15
βουλευτής μεσαία λαμογια 30
βουλευτής μεγάλη λαμογια 100
και πάει λέγοντας...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
εσένα δε θα σε φάνε τα αυθαίρετα......
το έχει πει ο σοφός λαός.....
"Οι πουτάνες τον έφαγαν" λέει.....
τουλάχιστον εκεί τρώω τα δικά μου και όχι των άλλων ούτε αυτά που μου άφησε ο γέρος μου (τίποτα δηλαδή)...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ωραία .. ας πάρουν τα 300 δις και ας τα μοιρατούνε λοιπόν αναλογικά με το μέγεθος της βρωμιάς τους..
για παράδειγμα
αυθαίρετο 2
φοροδιαφυγή απλή 2
φοροδιαφυγή μεσαια 4
φοροδιαφυγη μεγάλη 10
ημιυπαίθριος 1
βουλευτής απλή λαμογιά 15
βουλευτής μεσαία λαμογια 30
βουλευτής μεγάλη λαμογια 100
και πάει λέγοντας...
μια χαρά το βρίσκω........
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)