kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τι λεει το αρθρο 342?και η εκουσια απαγωγη ανηλικου μεχρι ποια ηλικια ειναι?18?
Αναποδα. Ο Αρεοπαγιτης (που ηταν και προεδρος του δικαστηριου που δικασε τη 17Ν) εχει γραψει ερμηνεια Κωδικα Ποινικης Δικονομιας.
Μπροστα μου εχω το βιβλιο.
Δεν το εχω, δεν το ξερω. Αν εισαι σιγουρος, το δεχομαι.Ο αρεοπαγιτης εχει γραψει εδω και 8 χρονια ερμηνεια ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ αλλα ΚΑΙ ερμηνεια ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (εκδοσεις Σακκουλα ) .
ΠΡΩΤΑ συνεγραψε την ερμηνεια του Ποινικου Κωδικα .
Δεν το εχω, δεν το ξερω. Αν εισαι σιγουρος, το δεχομαι.
Από εμένα πάντως κυρ άλεξ έχεις ψήφο εμπιστοσύνης για την τεράστια επιμονή κ υπομονή σου.Δεν το εχω, δεν το ξερω. Αν εισαι σιγουρος, το δεχομαι.
Από εμένα πάντως κυρ άλεξ έχεις ψήφο εμπιστοσύνης για την τεράστια επιμονή κ υπομονή σου.
Αυτό ισχύει κ για την ενηλικιώση ρε συ(18 είσαι όταν τα κλείσεις),αλλά ο νόμος είναι πάντα γραπτώς κ στα γραπτά έτσι γίνεται,εσύ θεωρείς ότι πρέπει να κατέβει πιο κάτω το όριο,τί;;;Εσυ την καταλαβες την αντιφαση ?
Ενω μπορει να κανει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σεξ συναινετικα απο την ηλικια των 15 ετων +1 ημερα (αρθρο 339 Π.Κ. που ισχυει απο το 1930 ! ) ,για να κανει σαϊμπερσεξ ,με βαση το αρθρο 342 Π.Κ.που ισχυει απο το 2007 , πρεπει...να συμπληρωσει τα 16 ,ειδαλλως ο παρτενερ του διαπραττει ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ! Ενω αν εκαναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σεξ ,θα ηταν νομιμο !
Ειναι σαν να τιμωρεισαι περισσοτερο επειδη εριξες μπουνια "Virtual " στο ιντερνετ σε καποιον ,απο το νατου ριξεις μπουνια στα μουτρα στην πραγματικοτητα !
Και μαλιστα ειναι ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ το σαϊμπερσεξ πριν τα 16 ,ενω η παρανομη πορνεια ΠΤΑΙΣΜΑ απο το 2010 !
tην κατάλαβα την αντίφαση κ είναι για γέλια όντως.
Ντάξει τώρα,εσύ ασχολήσε με τα ανορθόδοξα της ελληνικής δικαιοσύνης.....εδώ κ όταν ο νόμος είναι σαφέστατος απλά δεν εφαρμόζεται.Αυτο φιλε δειχνει για αλλη μια φορα ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ του ελληνικου κρατους .
Πρεπει βεβαια να θεσπιζονται διαταξεις που να προστατευουν τους ανηλικους απο την σεξουαλικη βια .
Αλλα οι νομοι πρεπει να ειναι μελετημενοι ,και να μην πεφτουν σε προφανεις ,γελοιες αντιφασεις !
Απο εδω και μπρος αν γνωρισεις στο φεησμπουκ καποια πανω απο 15 και κατω απο 18 ,και δικαιουσαι να εχεις τετοια φιλεναδα αφου εισαι 21 ,πρεπει να της γραψεις "ελα γρηγορα να κανουμε κανονικο σεξ σε κρεββατι ,για να μην θεωρειται οτι διαπραττω ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ που ερωτοτροπω μαζι σου στο νετ " !
Και βεβαια το αρθρο 342 ειναι αμφιβολης συνταγματικοτητας .Παραβιαζει το αρθρο 25 του Συνταγματος , την αρχη της αναλογικοτητας ,με υπερβολικες ποινες και το αρθρο 4 περι ισοτητας .
Aυτή είναι η 22χρονη δασκάλα του έρωτα από τα Χανιά
www.pixhost.org/show/1857/11060040_tromaktiko.jpg] [/url]
στον πινακα τωρα!
προστυχοφατσαAυτή είναι η 22χρονη δασκάλα του έρωτα από τα Χανιά
www.pixhost.org/show/1857/11060040_tromaktiko.jpg] [/url]
προστυχοφατσα