talladmirer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2007
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
η ομολογία είναι μετά από πολύ πίεση?αν και δεν είμαι του ξανθού, ομολογώ πως είναι όμορφη...
η ομολογία είναι μετά από πολύ πίεση?αν και δεν είμαι του ξανθού, ομολογώ πως είναι όμορφη...
η ομολογία είναι μετά από πολύ πίεση?
Πώς γινεται με τοσο γυμνασμενο σωμα, να μην εχει ούτε μεση?
Για να μην πω ότι ουτε βυζι δεν εχει.
Τραβελι κανονικο.
Πώς γινεται με τοσο γυμνασμενο σωμα, να μην εχει ούτε μεση?
Για να μην πω ότι ουτε βυζι δεν εχει.
Τραβελι κανονικο.
ψλαχνετε κάποια με μαστεκτομή τελικά?
ψλαχνετε κάποια με μαστεκτομή τελικά?Τυπε εχεις δικιο. Ενα βυζι εστω κατι να χε.
Τυπε εχεις δικιο. Ενα βυζι εστω κατι να χε.
Η Νταρια ειναι ενα 20χρονο πιπινι απο τη Ρωσια που οταν δεν κανει αλματα στην αμμο μας δειχνει το ωραιο κορμακι της!!!! απολαυστετ το και συγκρινεται με την δικια μας Βουλα Παπαχρηστου...
σε χαλάει που έχει δυο βυζιά?Ενικο μιλα μ ρε τυπε ενας ειμαι Τι εννοεις δε καταλαβα?
σε χαλάει που έχει δυο βυζιά?
Καααααλτ το πιασα τυπε ( το προηγουμενο ) χαχαχα καλο Με χαλαει αυτο το ξινο ξυλαγγουρο γενικως. Αλλα δε σας κακοχαρακτηριζω . Οποιος θελει ναναι μπαζοθηρας ελευθερα
Άσχημη δεν την λες...αλλά και πάλι στο καυλί μου....με τέτοιο σώμα... Δεν την γάμαγες δηλαδή...εσύ που έχεις στείλει πμ,σε κάθε μπάζο - πάνω από 120 κιλά - που παριστάνει την γυναίκα εδώ μέσα...?
http://[URL unfurl="true"]www.sports-extremes.net/wp-content/uploads/2013/10/La-pin-up-du-Samedi-Darya-Klishina-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
και αυτη μπαζο την βγαλανε παλι !! :tickedoff:
δεν ειναι κοσοβαρα τυπε.. πως κ ασχολεισαι?