Νέα

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Ανεξήγητο φαινόμενο ή απλά η επικράτηση του αυτονήτου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Η ζωη ειναι αδικη για αυτους που δεν ξερουν να φυλαγονται.
Φυσικα και την στιγμη που εσυ δουλευεις πανω απο το κεφαλι σου
περιηπταντο τα κορακια (αν το θυμαμαι σωστα και το λεω) και μηχανευονται τροπους για
να καρπωθουν την δουλεια και τον κοπο σου. Αυτο δεν με τρομαζει γιατι ειναι τελειως ανθρωπινο  :grin:
δεν εξεταζουμε αν ειναι κακο ή καλο εξεταζουμε αν υπαρχει σαν γεγονος και οκ υπαρχει.
Αλλα φυσικα αυτο δεν σημαινει πως θα αφηνα καποιον να κανει κατι τετοιο στο δικο σου χερι ειναι τελοςπαντων.  :grin:

Μην το βλεπεις ετσι, δεν ειναι ετσι παντοτε.
Π.χ. εσυ φτιαχνεις ενα υπεργαμάτο πρόγραμμα μετα απο πολυ κοπο. Κάποιος πρέπει να το πουλήσει.
Θα τον πληρωσεις και με μεγάλη ευχαρίστηση αν πετυχει σε αυτο! Δεν στο κλέβει, απλα σε βοηθαει να κάνεις κάτι που δεν μπορεις.

πιστεψε με ειχα γειωσει γκομενα στην σχολη πολυ καλη η οποια με πλησιαζε μεν
και για τα μαθηματα - εργασιες αλλα ταυτοχρονα δεν μου φαινοταν και τοσο οτι ηθελε να με εκμεταλευτει
παρολαυτα δεν το ρισκαρισα...  :rockon: :rockon: :rockon: της ειπα πως δεν κανω τις εργασιες και τελειωσε  :grin:
δεν ρισκαρισα να δωσω εργασιες με την προοπτικη να μου παρει κανα τσιμπουκι  :grin:

καποιοι δινουν εργασίες αφιλοκερδώς βεβαια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην το βλεπεις ετσι, δεν ειναι ετσι παντοτε.
Π.χ. εσυ φτιαχνεις ενα υπεργαμάτο πρόγραμμα μετα απο πολυ κοπο. Κάποιος πρέπει να το πουλήσει.
Θα τον πληρωσεις και με μεγάλη ευχαρίστηση αν πετυχει σε αυτο! Δεν στο κλέβει, απλα σε βοηθαει να κάνεις κάτι που δεν μπορεις.

καποιοι δινουν εργασίες αφιλοκερδώς βεβαια.

:2funny: :2funny: :2funny:  τουλαχιστον στην δικη μου ειδικοτητα δεν υπαρχει αυτο που λες
και δεν θα δουλεψω σαν προγραμματιστης επειδη πεινανε εκτος και αν παω εξω οπου εκει και παραγουν ως προς το λογισμικο και ειναι 100% αξιοκρατικα τα πραγματα εκει δεν περνανε λαμογιες αμα δεν δουλευεις παιρνεις πουλο ή πας στο τμημα μαρκετιν να κλεψεις απο αλλου δουλεια ξεχασε το! Απλα ξερω προγραμματισμο επειδη ειναι ενα εργαλειο
για την ασφαλεια και τα δικτυα ! Πχ σε μια επιχειρηση που ο αλλος θα ξερει μονο θεωρια απο δικτυα και εγω και θεωρια και προγραμματισμο ισως ειμαι σε πλεονεκτικοτερη θεση... ισως. Αλλα και παλι.

Εργασια αφιλοκερδως? Ουτε καν... Να δωσω κατευθυνσεις και να βοηθησω ως ενα σημειο και οσο ο αλλος το ψαχνει ναι.
Αλλα αφιλοκερδως εργασια τελειως αποκλειεται. Του κανεις και κακο οχι τιποτα αλλο και μετα μπορει να μην σε σεβαστει κιολας.  ;)  Αφιλοκερδως εχω αναρτησει πολλους οδηγους στο επισημο φορουμ του  Slackware  για λινουξ. Οδηγο ναι αλλα οχι και ολοκληρη εργασια ειπαμε  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο εξωτερικο εχουν συμφωνηθει απο πριν οτι ο προγραμματιστης θα παρει τοσα αν το αξιζει και αυτος που ειναι στο τμημα μαρκετιν και θα ασχοληθει με το προμοσιον θα παρει τοσα . Δεν εχει να φοβασαι για κατι... και οκ το προμοσιον ειναι ξεχωριστη ειδικοτητα ειπα και μερικες μαλακιες απο πανω... δεν με απειλει εμενα στην δουλεια μου... το αν θα παρει περισσοτερα εφοσον εγω πηρα οσα αξιζα εφοσον εκανε αυτος την δουλεια του και εγω την δικη μου ειμαστε ενταξει  :grin:
παντως μην ανησυχεις αμα δω οτι αδικουμαι δεν προκειται να αρχισω και εγω τις λαμογιες και να μπαινω εδω να κλαιγομαι.... παιρνω βαθεια ανασουλα... τσεκαρω τι επιλογες παιζουν στο εξωτερικο .. μιλαω με 2-3 γνωστους και εφυγα για συνεντευξη  :grin:

καθε διαφορετικο μερος στον κοσμο κινειται με δικους του κανονες οποτε δεν θα κατσω να στεναχωρεθω επειδη εδω ειναι αναξιοκρατες και λαμογια.... θα παω απλα στο μερος που ειναι δικαιο.  :grin: Και εσεις εδω καντε οτι θελετε κλεψτε... σπαστε... κοροιδεψτε και γενικα με την λιγοτερη δουλεια περιμενετε τα περισσοτερα... το θεμα ομως ειναι πως ηδη η κατασταση ειναι πολυ ασχημη και μεχρι ποτε θα γινονται αυτα?  :) Πρεπει τελικα να δημευτει Ολη η ελλαδα απο ξενους και να πουληθει για να καταλαβουμε ορισμενα πραγματα  :grin: αυτο μενει...

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η πλαστική κούκλα και τα σεξιστικά υπονοούμενα της ΔΑΠ

Σοκ προκαλεί το βίντεο με μέλη της ΔΑΠ να πανηγυρίζουν τη νίκη στις φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ με πλαστικές κούκλες, και σεξιστικά υπονοούμενα κατά των μελών της ΠΑΣΠ
www.dailymotion.com/video/xiu8k9_yyy-yyyy-yyyy-yyy-yyyyyyy-yyyyyyy-2011_news#from=embed&start=4]http://www.dailymotion.com/video/xiu8k9_yyy-yyyy-yyyy-yyy-yyyyyyy-yyyyyyy-2011_news#from=embed&start=4[/url]

Οι ίδιοι οι φοιτητές, έχουν φροντίσει να απαξιώσουν εδώ και χρόνια τις φοιτητικές εκλογές, εκδίδοντας κάθε μια ξεχωριστά αποτελέσματα και απενεργοποιώντας την ΕΦΕΕ, που συνεδριάζει μόνο για να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών.

Πλέον τα φοιτητικά μαγαζάκια των κομμάτων φροντίζουν να απαξιώσουν το φοιτητικό κίνημα και με ανάρμοστες συμπεριφορές, όπως αυτές των μελών της ΔΑΠ στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που έφερναν την ΠΑΣΠ ηττημένη.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο  εμφανίζονται τα μέλη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από την καταμέτρηση ψηφοδελτίων στο ΤΕΙ του Πειραιά κατά τις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές.

Η συμπεριφορά τους, τα υβριστικά  συνθήματα, οι πλαστικές κούκλες, τα σεξιστικά υπονοούμενα, τα κοτόπουλα με πράσινο χρώμα σε τίποτα δεν συνάδουν με το ήθος  φοιτητικής παράταξης και του χώρου του οποίου εκπροσωπούν.

Μέχρι στιγμής η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ που για 25η χρονιά  ανακηρύχθηκε  πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ δεν έχει καταδικάσει επισήμως την απρεπή αυτή συμπεριφορά όπως και το κόμμα της Ν.Δ.

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/ellada/paideia/etsi_panhgyrisan_th_nikh_epi_ths_pasp_sto_tei_peiraia_dap_foithtikes_ekloges.869365.html[/url]

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Παλουκωμα στην κωλοτρυπιδα σε ολα τα μουνοπανα.

ΠΑΣΠιτες ΔΑΠιτες ΕΑΑΚ ΠΚΣ και το μουνι της μανας τους.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Σοκ προκαλεί το βίντεο με μέλη της ΔΑΠ να πανηγυρίζουν τη νίκη στις φοιτητικές εκλογές στο ΤΕΙ με πλαστικές κούκλες, και σεξιστικά υπονοούμενα κατά των μελών της ΠΑΣΠ
www.dailymotion.com/video/xiu8k9_yyy-yyyy-yyyy-yyy-yyyyyyy-yyyyyyy-2011_news#from=embed&start=4]http://www.dailymotion.com/video/xiu8k9_yyy-yyyy-yyyy-yyy-yyyyyyy-yyyyyyy-2011_news#from=embed&start=4[/url]

Οι ίδιοι οι φοιτητές, έχουν φροντίσει να απαξιώσουν εδώ και χρόνια τις φοιτητικές εκλογές, εκδίδοντας κάθε μια ξεχωριστά αποτελέσματα και απενεργοποιώντας την ΕΦΕΕ, που συνεδριάζει μόνο για να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών.

Πλέον τα φοιτητικά μαγαζάκια των κομμάτων φροντίζουν να απαξιώσουν το φοιτητικό κίνημα και με ανάρμοστες συμπεριφορές, όπως αυτές των μελών της ΔΑΠ στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που έφερναν την ΠΑΣΠ ηττημένη.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο  εμφανίζονται τα μέλη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από την καταμέτρηση ψηφοδελτίων στο ΤΕΙ του Πειραιά κατά τις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές.

Η συμπεριφορά τους, τα υβριστικά  συνθήματα, οι πλαστικές κούκλες, τα σεξιστικά υπονοούμενα, τα κοτόπουλα με πράσινο χρώμα σε τίποτα δεν συνάδουν με το ήθος  φοιτητικής παράταξης και του χώρου του οποίου εκπροσωπούν.

Μέχρι στιγμής η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ που για 25η χρονιά  ανακηρύχθηκε  πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ δεν έχει καταδικάσει επισήμως την απρεπή αυτή συμπεριφορά όπως και το κόμμα της Ν.Δ.

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/ellada/paideia/etsi_panhgyrisan_th_nikh_epi_ths_pasp_sto_tei_peiraia_dap_foithtikes_ekloges.869365.html[/url]

Τύπε τα άτομα είναι ίδια τα τελευταία 25 χρόνια. Σε πολλές περιπτώσεις στα πλαίσια του ανώδυνου φοκλόρ. Είτε στο γήπεδο πας είτε σε συγκέντρωση τα ιδια και τα αυτά συνθήματα. Γμιεται ο Λαλιώτης/Παν κος/Ολυ κος

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

To πανεπιστήμιο είναι χώρος μάθησης/διδασκαλίας, έρευνας και γέννησης νέων ιδεών.

Ο φοιτητικός συνδικαλισμός (παρατάξεις, ψηφοδέλτια, εκλογές, συνελεύσεις) δεν έπρεπε να έχει κανενός είδους θεσμική κατοχύρωση - ειδικά στις μέρες μας είναι απλά εκτός τόπου.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κομματικές οργανώσεις στα ΤΕΙ και ΑΕΙ πρέπει να ΑΠΟΓΟΡΕΥΘΟΥΝ δια ροπάλου. Έχουνν γαμήσει τα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αυτά και όχι το άσυλο. Όταν κουμάντο ουσιαστικά κάνουν οι φοιτητικές παρατάξεις τότε είναι φυσικό η ανώτερη παιδεία να είναι για τον πούτσο.
Σπούδασα εξωτερικό αλλά ελέο ΔΟΑΤΑΠ για να πάρω και την ισοτιμία έπρεπε να πάω στο ΕΜΠ. Πέρα του κλασσικού μπάτε σκύλια αλλέστε που επικρατούσε, όταν πλησιάζαν οι φοιτητικές εκλογές
1ον Μάθημα δε κάναμε αφού κάθε 3 και λίγο έμπαιναν και μας διέκοπταν ΠΑΣΠ, ΔΑΠ, ΤΥΡΒΗ, η Παναγιά η Κανάλα και ΚΑΝΕΝΑΣ καθηγητής δε τους πέταγε έξω. Μόνο ένας το έκανε αυτό. Αλλά αργότερα μάθαμε ότι έβγαινε το καλοκαίρι στη σύνταξη οπότε στα @@ του.
2ον Το τι ξύλο έπεφτε μεταξύ των παρατάξεων δε λέγεται. Άσυλο ιδεών σου λέει μετά  :jerking: :jerking: :jerking:

Πριν πάω στο ΕΜΠ φίλος του αδερφού μου, μου είπε "επειδή θα πάθεις πολιτισμικό σοκ, σε συμβουλέυω να γραφτείς σε οποιαδήποτε φοιτιτική παράταξη και για 2 χρόνια να είσαι πανταχού παρών, να διχτιωθείς. Να είσαι σίγουρος ότι θα ταα περάσεις ΟΛΑ σου τα μαθήματα".

Α στο διάλα. Μαιητευόμενοι μάγοι, αυριανοί πολιτικοί του κώλου και τις μπούντζας (δε Μιχαλολιάκος από τη ΔΑΠ, μη χέσω, υπάρχουν και από τα άλλα κόμματα παραδείγματα δες Τσίπρας) κάνουν κουμάντο και το ΕΜΠ που έχει εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν το 80% των ξένων Ευρωπαικών Πανεπιστημίων είναι για τον μπούντζο σήμερα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κομματικές οργανώσεις στα ΤΕΙ και ΑΕΙ πρέπει να ΑΠΟΓΟΡΕΥΘΟΥΝ δια ροπάλου. Έχουνν γαμήσει τα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αυτά και όχι το άσυλο. Όταν κουμάντο ουσιαστικά κάνουν οι φοιτητικές παρατάξεις τότε είναι φυσικό η ανώτερη παιδεία να είναι για τον πούτσο.
Σπούδασα εξωτερικό αλλά ελέο ΔΟΑΤΑΠ για να πάρω και την ισοτιμία έπρεπε να πάω στο ΕΜΠ. Πέρα του κλασσικού μπάτε σκύλια αλλέστε που επικρατούσε, όταν πλησιάζαν οι φοιτητικές εκλογές
1ον Μάθημα δε κάναμε αφού κάθε 3 και λίγο έμπαιναν και μας διέκοπταν ΠΑΣΠ, ΔΑΠ, ΤΥΡΒΗ, η Παναγιά η Κανάλα και ΚΑΝΕΝΑΣ καθηγητής δε τους πέταγε έξω. Μόνο ένας το έκανε αυτό. Αλλά αργότερα μάθαμε ότι έβγαινε το καλοκαίρι στη σύνταξη οπότε στα @@ του.
2ον Το τι ξύλο έπεφτε μεταξύ των παρατάξεων δε λέγεται. Άσυλο ιδεών σου λέει μετά  :jerking: :jerking: :jerking:

Πριν πάω στο ΕΜΠ φίλος του αδερφού μου, μου είπε "επειδή θα πάθεις πολιτισμικό σοκ, σε συμβουλέυω να γραφτείς σε οποιαδήποτε φοιτιτική παράταξη και για 2 χρόνια να είσαι πανταχού παρών, να διχτιωθείς. Να είσαι σίγουρος ότι θα ταα περάσεις ΟΛΑ σου τα μαθήματα".

Α στο διάλα. Μαιητευόμενοι μάγοι, αυριανοί πολιτικοί του κώλου και τις μπούντζας (δε Μιχαλολιάκος από τη ΔΑΠ, μη χέσω, υπάρχουν και από τα άλλα κόμματα παραδείγματα δες Τσίπρας) κάνουν κουμάντο και το ΕΜΠ που έχει εγκαταστάσεις που θα ζήλευαν το 80% των ξένων Ευρωπαικών Πανεπιστημίων είναι για τον μπούντζο σήμερα.

Αυτά τα προσόντα προάγει η παιδεία. Του γλύφτη και του επιπλέοντα pr. Η εικόνα κυβέρνησης ατόμων ιδεολογικά σφυρηλατημένων :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Στο βίντεο που αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο  εμφανίζονται τα μέλη της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, της φοιτητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, έπειτα από την καταμέτρηση ψηφοδελτίων στο ΤΕΙ του Πειραιά κατά τις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές.

Η συμπεριφορά τους, τα υβριστικά  συνθήματα, οι πλαστικές κούκλες, τα σεξιστικά υπονοούμενα, τα κοτόπουλα με πράσινο χρώμα σε τίποτα δεν συνάδουν με το ήθος  φοιτητικής παράταξης και του χώρου του οποίου εκπροσωπούν.

Μέχρι στιγμής η φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ που για 25η χρονιά  ανακηρύχθηκε  πρώτη δύναμη στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ δεν έχει καταδικάσει επισήμως την απρεπή αυτή συμπεριφορά όπως και το κόμμα της Ν.Δ.

και μετα λενε πουριτανους τους δεξιους τυπε :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πιστεψε με ειχα γειωσει γκομενα στην σχολη πολυ καλη η οποια με πλησιαζε μεν
και για τα μαθηματα - εργασιες αλλα ταυτοχρονα δεν μου φαινοταν και τοσο οτι ηθελε να με εκμεταλευτει
παρολαυτα δεν το ρισκαρισα...  :rockon: :rockon: :rockon: της ειπα πως δεν κανω τις εργασιες και τελειωσε  :grin:
δεν ρισκαρισα να δωσω εργασιες με την προοπτικη να μου παρει κανα τσιμπουκι  :grin:

και σε ενα μαθημα στο τελος που μου ειχε ζητησει εργασιουλα και μου ελεγε ταχα πως διαβαζε και αυτη (το γυμναστηριο δεν την αφηνε στο μεταξυ μου ηθελε να ειναι και μουναρος  :boobies: :boobies: ) πηρε 2 και πηρα 9

τελικα ειναι πολυ αδικη η ζωη  :grin:
παλι στην επεσε μουναρα τυπε?μου φαινεται οτι εσυ εισαι πιο ομορφοπαιδο και απο μενα :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτά τα προσόντα προάγει η παιδεία. Του γλύφτη και του επιπλέοντα pr. Η εικόνα κυβέρνησης ατόμων ιδεολογικά σφυρηλατημένων :cheesy:
Ναι...Και να φανταστείς ότι λένε κάποιοι τους πρυτάνεις να τους εκλέγουν οι φοιτητές  :jerking: :jerking: :jerking:. Είναι που είναι κομματόσκυλα οι πρυτάνεις και τα παενεπιστήμια σχολές μάγων, ας τα κάνουμε μωρέ προτεκτοράτα κανονικά. Να χωρίσουμε και σχολές. ΕΜΠ στη ΠΑΣΠ, ΑΠΘ στη ΔΑΠ, Καποδίστριο Πανεπιστήμιο στη ΠΚΣ και πάει λέγοντα....Τι μαλακιές ρε πούστη μου.
Το όλο σύστημα του πως βγαίνει κάποιος καθηγητής πρέπει να ξηλωθεί και να φτιαχτεί από την αρχή. Αντί να έχει να κάνει με τις μελέτες και τις επιστημονικές του δημοσιεύσεις θα το κάνουμε με ΑΚΟΜΑ περισσότερο με τις κομματικές του ταυτότητες. Για αυτό ρίξαμε πόρτα στον Νανόπουλο  :jerking: :jerking: :jerking: Γιατί δε μας έκανε κομματικά.  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Άκου εκεί οι φοιτητές να εκλέγουν τους πρυτάνεις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:.

Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
τα καλυτερα μουνια των σχολων αυτοι τα γαμανε παντως κ μενουν οι καλοι φοιτητες με τους βαθμους κ την ψωλη στο χερι συνηθως  :cum:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ναι...Και να φανταστείς ότι λένε κάποιοι τους πρυτάνεις να τους εκλέγουν οι φοιτητές  :jerking: :jerking: :jerking:. Είναι που είναι κομματόσκυλα οι πρυτάνεις και τα παενεπιστήμια σχολές μάγων, ας τα κάνουμε μωρέ προτεκτοράτα κανονικά. Να χωρίσουμε και σχολές. ΕΜΠ στη ΠΑΣΠ, ΑΠΘ στη ΔΑΠ, Καποδίστριο Πανεπιστήμιο στη ΠΚΣ και πάει λέγοντα....Τι μαλακιές ρε πούστη μου.
Το όλο σύστημα του πως βγαίνει κάποιος καθηγητής πρέπει να ξηλωθεί και να φτιαχτεί από την αρχή. Αντί να έχει να κάνει με τις μελέτες και τις επιστημονικές του δημοσιεύσεις θα το κάνουμε με ΑΚΟΜΑ περισσότερο με τις κομματικές του ταυτότητες. Για αυτό ρίξαμε πόρτα στον Νανόπουλο  :jerking: :jerking: :jerking: Γιατί δε μας έκανε κομματικά.  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Άκου εκεί οι φοιτητές να εκλέγουν τους πρυτάνεις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:.
Έτσι είναι στις πρώην σοσιαλιστικές δημοκρατίες. Τα μέσα παραγωγής και εκπαίδευσης ανήκουν στο διοικητικό προσωπικο, φοιτητές και Καθηγητές. Χούντα θέλετε;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έτσι είναι στις πρώην σοσιαλιστικές δημοκρατίες. Τα μέσα παραγωγής και εκπαίδευσης ανήκουν στο διοικητικό προσωπικο, φοιτητές και Καθηγητές. Χούντα θέλετε;
Δηλαδή εάν ένας γίνεται καθηγητής βάση των επιστημονικών του γραμμάτων ή δημοσιεύεων και αν ο πρύτανης εκλέγεται ΜΟΝΟ από τους καθηγητές και ΔΕΝ υπάρχουν ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ παρατάξεις στα Πανεπιστήμια, είναι χούντα; Αν ναι, τότε ΝΑΙ θέλω τη ΧΟΥΝΤΑ των Πανεπιστημίων της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, ακόμη και αυτή της Ιταλίας.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Παλουκωμα στην κωλοτρυπιδα σε ολα τα μουνοπανα.

ΠΑΣΠιτες ΔΑΠιτες ΕΑΑΚ ΠΚΣ και το μουνι της μανας τους.
τυπε λιγα λες,μιλαμε οτι γαμιεται ο πατερας του να μαζευει ελιες στο χωραφι και ειναι ησυχος οτι ο γιος του σπουδαζει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δηλαδή εάν ένας γίνεται καθηγητής βάση των επιστημονικών του γραμμάτων ή δημοσιεύεων και αν ο πρύτανης εκλέγεται ΜΟΝΟ από τους καθηγητές και ΔΕΝ υπάρχουν ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ παρατάξεις στα Πανεπιστήμια, είναι χούντα; Αν ναι, τότε ΝΑΙ θέλω τη ΧΟΥΝΤΑ των Πανεπιστημίων της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, ακόμη και αυτή της Ιταλίας.
Ο λαός αυτός πέρασε εμφύλιους, αποστασίες, χούντες, πολυτεχνεία για να μπορουμε να έχουμε παρατάξεις στα ΑΕΙ και στα σχολεία. Δε θα πισωγυρίσουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom