Νέα

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Ανεξήγητο φαινόμενο ή απλά η επικράτηση του αυτονήτου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν ζορίζομαι πουλάκι μου. Μπορεις να βγαλεις πανω στο νικ μου ολα σου τα σωψυχα.
Η άποψη μου όμως και ιδίως τα συναισθηματα μου δεν αλλαζουν.

Νομιζεις οτι με νοιαζει επειδη μιλαω με αυτον τον τροπο. Τι κριμα που δεν ειναι ετσι.

Οταν τα συναισθηματα σου προερχονται απο τετοιες εμπειριες τοτε οσα νικ και να αλλαξεις σαπια θα παραμεινεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν ζορίζομαι πουλάκι μου. Μπορεις να βγαλεις πανω στο νικ μου ολα σου τα σωψυχα.
Η άποψη μου όμως και ιδίως τα συναισθηματα μου δεν αλλαζουν.

το γιατί οι φοιτητικές παρατάξεις (οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των οποίων καλούνται να εκπροσωπήσουν τους φοιτητές στα ζητήματα που τους αφορούν αναφορικά με την σχολή τους)  θα πρέπει να είναι κομματικά χρωματισμένες μπορείς να μας το εξηγήσεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δεν ειναι ολοι αυτοι κομματόσκυλα, ουτε φανατισμένοι. Ειναι νεαρα παιδια που εχουν ενθουσιαμό και κέφι. Εγω προσωπικά τους χαίρομαι πολυ.

Αν εξαιρέσεις τα κουκουδια που εχουν ενα σχεδόν "θρησκευτικο" φανατισμό όλοι οι άλλοι σε μεγάλο βαθμο κανουν την κάβλα τους και το κέφι τους.

Το ξαναλέω εγω τους χαίρομαι, χαίρομαι και το συνθηματάκι των ΔΑΠιτών (παρόλο που ημουν σε αλλη παράταξη), εχω πολυ ευχαριστες αναμνήσεις απο φοιτητικές εκλογες (είτε κερδίζαμε είτε χάναμε), και εχω κρατησει φιλίες με άτομα άλλων παρατάξεων.

Στην τελικη προτιμώ τον ενθουσιασμό (ακομα και λιγο υπερβολικο) των φοιτητων παρά την απάθεια και την συνθηματολογία καφενειου "ολοι ιδιοι ειναι" που μαντεψε: τα ιδια λένε και οι φιλοι του παππου μου!
Καλυτερα συνθηματάκια στα αμφιθεατρα παρα φραπεδια με τον "πρωταθλητη".

καταλαβαινω πως το λες. Ενταξει για χαβαλε καλα ειναι
αλλα ειναι αναγκη να γινεις μελος καποιας παραταξης για να κανεις χαβαλε?
εγω δεν ημουν σε καμια και μια χαρα χαβαλεδιαζαμε  :boobies: :boobies:
αλλα ορισμενα τυπακια ειναι οντως πολυ προβατα  :grin: ετσι δεν ειναι?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και λιγα της ειπα. Αντε με τον καθε καριολη.

Εχει αναμνησεις απο εκλογες. Συρε και γαμησου και εσυ και η παραταξη σου και ολα τα σκατα του υπονομου.

α φιλε εδω δεν εχεις δικιο...
Το τι γελιο εχω ριξει δεν λεγεται
να βλεπεις τους πουκαμισατους να γυρνοβολανε
ολη την μερα με το πουκαμισακι το τσιγαρακι και ενα κινητο στο χερι
και να μιλανε στο τηλεφωνο να αγχωνοντε λες και ενημερωνοντε για το χρηματιστηριο

βεβαια αρκετοι απο αυτους τους υπευθυυνους μετα αποδειχθηκε πως δεν σκαγανε τσαμπα
γιατι μια χαρα τις πηρανε τις θεσουλες τα μουνακια στο ναυτικο και την αεροπορια για τις θητειες τους  :boobies: :boobies: :boobies:

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
H oυσία του ρεπορτάζ είναι εδώ:
Ταυτόχρονα, η ΔΑΠ δεν πολιτικολογούσε γενικά και αόριστα. Παρενέβη αποφασιστικά στην παθογένεια του χώρου μέσα στον οποίο λειτουργούσε, πετυχαίνοντας κάτι ξεχωριστό για τα δεδομένα του συνδικαλισμού: Μέσω των εθελοντών-μελών της, υποκαθιστά ουσιαστικά σε πολλές λειτουργίες το τελματωμένο ελληνικό πανεπιστήμιο. Ο Δαπίτης βοηθούσε τον πρωτοετή φοιτητή, μέσω της προσωπικής του παρουσίας, αλλά και μέσω των διαφόρων οδηγών και εγχειριδίων που διένειμε αφειδώς, να βρει τη διέξοδο στον κυκεώνα της γραφειοκρατίας και αρρυθμίας της σχολής του. (...)

Αντίστοιχα χαϊρια και η ΠΑΣΠ.
Και όλα αυτά σε αγαστή συνεργασία με τις γραμματείες και τους καθηγητές με τους οποίους οι σχέσεις είναι "βάστα με, να σε βαστώ"
Πού ακούστηκε σε κάποιες σχολές τα πάσα να τα μοιράζουν οι... παρατάξεις
Πού ακούστηκε το πρόγραμμα των εξετάσεων να το διανέμει η... ΔΑΠ!
Αν αυτό δε λέγεται φαυλότητα...

Αλλά ο Boldemort το είπε
να βλεπεις τους πουκαμισατους να γυρνοβολανε
ολη την μερα με το πουκαμισακι το τσιγαρακι και ενα κινητο στο χερι
και να μιλανε στο τηλεφωνο να αγχωνοντε λες και ενημερωνοντε για το χρηματιστηριο

βεβαια αρκετοι απο αυτους τους υπευθυυνους μετα αποδειχθηκε πως δεν σκαγανε τσαμπα
γιατι μια χαρα τις πηρανε τις θεσουλες τα μουνακια στο ναυτικο και την αεροπορια για τις θητειες τους    
Αν ήταν μόνο η θητεία, χέστηκα
Έχω δει παλιούς συμφοιτητές μου της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ να είναι μέλη διοικητικών συμβουλίων σε ΔΕΚΟ, σύμβουλοι υπουργών. Γι αυτό και είναι αγχωμένοι γιατί δίνουν εξετάσεις στο κόμμα και καίγονται για τη μετέπειτα ανταμοιβή τα χρυσά μου.
ΟΥΣΤ!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
το γιατί οι φοιτητικές παρατάξεις (οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των οποίων καλούνται να εκπροσωπήσουν τους φοιτητές στα ζητήματα που τους αφορούν αναφορικά με την σχολή τους)  θα πρέπει να είναι κομματικά χρωματισμένες μπορείς να μας το εξηγήσεις?

Μα δεν ειναι ανάγκη να ειναι κομματικα χρωματισμένες.
Καλυτερο θα ηταν οι πρυτανεις να εκλέγονται απο το συνολο των  φοιτητων και οχι απο τις κομματικες παρατάξεις που, μη γελιομαστε, αυτος ειναι και ο κυριοτερος λόγος υπαρξης των παρατάξεων.

Αλλα απο τη στιγμη που υπάρχουν, δεν μπορω να πω πως το 100% των μελών των παρατάξεων ειναι κομματόσκυλα, οτι ολοι τους ειναι σαπιοι ως το κοκκαλο, και οτι δεν εχουν πλακα οι φοιτητικές εκλογες επειδη οποιος ειναι απ εξω πιστευει οτι υπαρχει φανατισμός.

Λες και οι υπολοιποι (ακομματιστοι) φοιτητες ειναι το απαυγασμα της ηθικής και της εντιμότητας. Ολα αυτα μου φαινονται εντελώς υποκριτικα. Και οχι, δεν ειναι οι παρατάξεις η κυρια αιτία που το πανεπιστημιο εχει αυτα τα χάλια, ξεχνωντας (τυχαιο?) τους ανεξέλεγκτους καθηγητες, με τα ανύπαρκτα συγγράματα και τη μηδενική τους επιστημονική εργασία.

καταλαβαινω πως το λες. Ενταξει για χαβαλε καλα ειναι
αλλα ειναι αναγκη να γινεις μελος καποιας παραταξης για να κανεις χαβαλε?
εγω δεν ημουν σε καμια και μια χαρα χαβαλεδιαζαμε  :boobies: :boobies:
αλλα ορισμενα τυπακια ειναι οντως πολυ προβατα  :grin: ετσι δεν ειναι?

Μπορεις να μπεις σε θεατρικο ή σε χορευτική ομαδα ή στην κινηματογραφικη λέσχη. Αλλα οι παρατάξεις έχουν σαφώς μεγαλύτερες εντάσεις. Ειναι ενας λόγος που μπορει να σε κανει να ανοιξεις μια γαμημένη εφημερίδα για να ενημερωθεις και να μη σε κολλήσουν στον τοιχο οι "αντιπαλοι". Αν κάποιος μάλιστα μιλάει στο αμφιθέατρο, εκει να δεις εμπειρίες που αποκομίζει. Τετοιες ζορικες ερωτήσεις και προσβολές δεν προκειται να αντιμετωπίσει σε καμια συνεντευξη, ουτε σε παρουσιαση διπλωματικης. Ειναι κι αυτος ενας τρόπος να μάθεις να μιλάς υπο δυσκολες συνθηκες και να ξεπερασεις τα αγχη. Δεν ειναι για ολους φυσικα, αλλα για οποιον γουσταρει και θελει με αυτο τον τρόπο να κοινωνικοποιηθει.

Ορισμενα τυπακια θα ειναι προβατα ο,τι και να κανουν. Ειτε θα ακολουθουν το Λιακοπουλο, ειτε θα πλακωνονται για το γαυρο, ειτε για τη θρησκεια κλπ. Ε, τι να κανουμε? υπαρχουν και τετοιοι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλά ο Boldemort το είπεΑν ήταν μόνο η θητεία, χέστηκα
Έχω δει παλιούς συμφοιτητές μου της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ να είναι μέλη διοικητικών συμβουλίων σε ΔΕΚΟ, σύμβουλοι υπουργών. Γι αυτό και είναι αγχωμένοι γιατί δίνουν εξετάσεις στο κόμμα και καίγονται για τη μετέπειτα ανταμοιβή τα χρυσά μου.
ΟΥΣΤ!

Χεστηκα για αυτα φιλε.  :grin: Κοιτα τους τωρα τι τραβανε.... γιαουρτια τρωνε... και ξυλο θα φανε (αμα προλαβει κανας μπραβος και τους αναχαιτισει) στην φυλη μπορει να βρεθουν αμα δεν γλειψουν καναν κωλο (βλεπε στρος καν). Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Αν θελει να ειναι κομματοσκυλο μια ζωη ο αλλος τι με ενδιαφερει?
Αυτο το επαγγελμα διαλεξε... ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπορεις να μπεις σε θεατρικο ή σε χορευτική ομαδα ή στην κινηματογραφικη λέσχη. Αλλα οι παρατάξεις έχουν σαφώς μεγαλύτερες εντάσεις. Ειναι ενας λόγος που μπορει να σε κανει να ανοιξεις μια γαμημένη εφημερίδα για να ενημερωθεις και να μη σε κολλήσουν στον τοιχο οι "αντιπαλοι". Αν κάποιος μάλιστα μιλάει στο αμφιθέατρο, εκει να δεις εμπειρίες που αποκομίζει. Τετοιες ζορικες ερωτήσεις και προσβολές δεν προκειται να αντιμετωπίσει σε καμια συνεντευξη, ουτε σε παρουσιαση διπλωματικης. Ειναι κι αυτος ενας τρόπος να μάθεις να μιλάς υπο δυσκολες συνθηκες και να ξεπερασεις τα αγχη. Δεν ειναι για ολους φυσικα, αλλα για οποιον γουσταρει και θελει με αυτο τον τρόπο να κοινωνικοποιηθει.

Ορισμενα τυπακια θα ειναι προβατα ο,τι και να κανουν. Ειτε θα ακολουθουν το Λιακοπουλο, ειτε θα πλακωνονται για το γαυρο, ειτε για τη θρησκεια κλπ. Ε, τι να κανουμε? υπαρχουν και τετοιοι.

Οκ δεκτο. Αλλα τι γινεται αν περα απο το υφος της συνεντευξης καποια δουλεια
που θα πας χρειαζεται και γνωσεις συγκεκριμενες? Γιατι οσοι λιωνουν σε αυτα
δεν αδειαζουν για κατι αλλο απο οσο εχω δει. Δεν μπορεις και 100% να τους εμπιστευτεις
σε κατι πιο ειδικευμενο. που απαιτει ενασχοληση κχρονων.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ΟΥΣΤ!

Δεν εχεις άδικο. Ξερεις ομως και πόσους "ακομματιστους"εχω δει σε αντιστοιχες θέσεις?
Ξερεις, απο τους ακομα πιο αδιστακτους, που φοβουνται να στιγματιστουν πολιτικα, για να μπορουν να γλειφουν, να πουλουν την ψηφο τος σε ΟΛΑ τα κομματα, ανάλογα με το που θα γύρει η πλαστιγγα. Ετσι γινονται ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, το παιζουν  και κρυφοαριστεροι ανάλογα με το τι τους συμφερει.

Σε αυτο το παιχνίδι οι κορυφαίοι του ειδους ειναι οι πρυτανεις! Σχεδον δεν ξερεις τι κομμα ειναι!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Οκ δεκτο. Αλλα τι γινεται αν περα απο το υφος της συνεντευξης καποια δουλεια
που θα πας χρειαζεται και γνωσεις συγκεκριμενες? Γιατι οσοι λιωνουν σε αυτα
δεν αδειαζουν για κατι αλλο απο οσο εχω δει. Δεν μπορεις και 100% να τους εμπιστευτεις
σε κατι πιο ειδικευμενο. που απαιτει ενασχοληση κχρονων.

Οσοι δεν διαβαζουν, ο λογος σπανια ειναι τα κομματικα των σχολων. Ουτως ή αλλως ρεμαλια θα ηταν. ΑΝ δεν πανε αμφιθεατρο, θα πηγαιναν στο γηπεδο ή σε κανα χλιδατο κλαμπ.

Απο την άλλη υπαρχουν άτομα που ασχολουνται με τις παρατάξεις ειναι και καλοι φοιτητες. Εχω να το λέω για τους ΚΝιτες του ετους μου, που μολις αποφοιτησαν βρεθηκαν σε  καλα παν/μια της Αμερικης για μεταπτυχιακο.

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχεις άδικο. Ξερεις ομως και πόσους "ακομματιστους"εχω δει σε αντιστοιχες θέσεις?
Ξερεις, απο τους ακομα πιο αδιστακτους, που φοβουνται να στιγματιστουν πολιτικα, για να μπορουν να γλειφουν, να πουλουν την ψηφο τος σε ΟΛΑ τα κομματα, ανάλογα με το που θα γύρει η πλαστιγγα. Ετσι γινονται ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, το παιζουν  και κρυφοαριστεροι ανάλογα με το τι τους συμφερει.

Σε αυτο το παιχνίδι οι κορυφαίοι του ειδους ειναι οι πρυτανεις! Σχεδον δεν ξερεις τι κομμα ειναι!
δεν έχω δεί και πολλούς "άχρωους" ενώ έχω δεί δεκάδες "χρωματισμένους". Η μόνη έτσι περίεργη περίπτωση είναι παλιοί Ρηγάδες (ΚΚΕ εσ.) που σήμερα έχουν γίνει ένας πολτός, άλλοι με τη ΝΔ, άλλοι με το ΠΑΣΟΚ, άλλα όλοι τους καλά βολεμένοι
Οι πρυτάνεις βγαίνουν με στάνταρ κομματική υποστήριξη εκτός από κάτι πολύ σούι-τζένερις τύπους. Ακόμα κι αν ονομάσουν την παράταξη τους "ανεξάρτητη φωνή για ένα ελεύθερο πανεπιστήμιο αριστείας" θα δεις στο βιογραφικό "ΓΓ του υπουργείου τάδε", "μετείχε στους δημοκρατικούς αγώνες", "μετείχε στους φιλελεύθερους αγώνες". Πρέπει να είσαι άσχετος να μην καταλάβεις τι καπνό φουμάρουν

Εκείνο όμως που με ανησυχεί είναι ότι η χάβρα και η βαρβαρότητα των συνελεύσεων θεωρείται ένα καλό μάθημα ζωής καλύτερο από συνέντευξη και υπεράσπιση διπλωματικής. Ε, όχι. Γι' αυτό βλέπω σε συσκέψεις μερικούς, με κομματικές περγαμηνές, να φωνάζουν σαν τον Τράγκα μπας και τους ακούσουν ενώ λένε ΤΙΣ μαλακίες.
Σκοπός είναι να μάθεις να συζητάς με επιχειρήματα, όχι να προπονείσαι για παίκτης σε ριάλιτι ή για να βγεις σε παράθυρο να πλακωθείς με τον Ντερμπεντέρη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οσοι δεν διαβαζουν, ο λογος σπανια ειναι τα κομματικα των σχολων. Ουτως ή αλλως ρεμαλια θα ηταν. ΑΝ δεν πανε αμφιθεατρο, θα πηγαιναν στο γηπεδο ή σε κανα χλιδατο κλαμπ.

Απο την άλλη υπαρχουν άτομα που ασχολουνται με τις παρατάξεις ειναι και καλοι φοιτητες. Εχω να το λέω για τους ΚΝιτες του ετους μου, που μολις αποφοιτησαν βρεθηκαν σε  καλα παν/μια της Αμερικης για μεταπτυχιακο.

καλα δεν το συζηταμε κανεις δεν ειπε να διαβαζεις μονο και να εισαι μουλος
αν εχεις και καλη επικοινωνια και εχεις και γνωσεις εισαι πολυ καλη εξαιρεση  :grin: :grin:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δεν έχω δεί και πολλούς "άχρωους" ενώ έχω δεί δεκάδες "χρωματισμένους". Η μόνη έτσι περίεργη περίπτωση είναι παλιοί Ρηγάδες (ΚΚΕ εσ.) που σήμερα έχουν γίνει ένας πολτός, άλλοι με τη ΝΔ, άλλοι με το ΠΑΣΟΚ, άλλα όλοι τους καλά βολεμένοι
Οι πρυτάνεις βγαίνουν με στάνταρ κομματική υποστήριξη εκτός από κάτι πολύ σούι-τζένερις τύπους. Ακόμα κι αν ονομάσουν την παράταξη τους "ανεξάρτητη φωνή για ένα ελεύθερο πανεπιστήμιο αριστείας" θα δεις στο βιογραφικό "ΓΓ του υπουργείου τάδε", "μετείχε στους δημοκρατικούς αγώνες", "μετείχε στους φιλελεύθερους αγώνες". Πρέπει να είσαι άσχετος να μην καταλάβεις τι καπνό φουμάρουν

Εκείνο όμως που με ανησυχεί είναι ότι η χάβρα και η βαρβαρότητα των συνελεύσεων θεωρείται ένα καλό μάθημα ζωής καλύτερο από συνέντευξη και υπεράσπιση διπλωματικής. Ε, όχι. Γι' αυτό βλέπω σε συσκέψεις μερικούς, με κομματικές περγαμηνές, να φωνάζουν σαν τον Τράγκα μπας και τους ακούσουν ενώ λένε ΤΙΣ μαλακίες.
Σκοπός είναι να μάθεις να συζητάς με επιχειρήματα, όχι να προπονείσαι για παίκτης σε ριάλιτι ή για να βγεις σε παράθυρο να πλακωθείς με τον Ντερμπεντέρη.

1. Ξέρεις απο τι κομματα στηριχθηκαν οι τελευταιοι  πρυτανεις του ΕΜΠ? Θα εκπλαγεις αν δεις συσχετισμους.
2. Δεν ειπα οτι οι συνελευσεις ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ μαθημα, αυτο το προσθεσες εσυ. Αλλα ειναι σαφως καλυτερος τρόπος να αντιμετωπισεις φοβίες απο το να ποσταρεις στο νετ ή να διαβάζεις τον "πρωταθλητη"

καλα δεν το συζηταμε κανεις δεν ειπε να διαβαζεις μονο και να εισαι μουλος
αν εχεις και καλη επικοινωνια και εχεις και γνωσεις εισαι πολυ καλη εξαιρεση  :grin: :grin:

ΣΥνηθως, βλεπουμε ορισμένα  κομματοσκυλα να εχουν καλη επαγγελματικη εξέλιξη γιατι εχουν επικοινωνιακό χαρισμα. Ε, πως να το κάνουμε αν μπορείς να "πουλησεις" το προιον θα πληρωθεις καλα γι αυτο.
Μπορει να μην εχεις ιδέα πώς να χτίσεις ενα σπιτι, αλλα αν το πουλας στο αψε-σβησε, κάποιος θα σου δοσει πολλα λεφτα για το χαρισμα σου αυτο. Ομοιως και αν μπορεις να πουλησεις το πρόγραμμα που κάποιος άλλος ιδρωσε να παραξει.Αδικη η ζωη αλλα έτσι ειναι.
Και οι καλλιτεχνες, οταν εχουν ταλέντο βγαζουν πολλα με λίγο κόπο.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
δεν ειναι ολοι αυτοι κομματόσκυλα, ουτε φανατισμένοι. Ειναι νεαρα παιδια που εχουν ενθουσιαμό και κέφι. Εγω προσωπικά τους χαίρομαι πολυ.

Αν εξαιρέσεις τα κουκουδια που εχουν ενα σχεδόν "θρησκευτικο" φανατισμό όλοι οι άλλοι σε μεγάλο βαθμο κανουν την κάβλα τους και το κέφι τους.

Το ξαναλέω εγω τους χαίρομαι, χαίρομαι και το συνθηματάκι των ΔΑΠιτών (παρόλο που ημουν σε αλλη παράταξη), εχω πολυ ευχαριστες αναμνήσεις απο φοιτητικές εκλογες (είτε κερδίζαμε είτε χάναμε), και εχω κρατησει φιλίες με άτομα άλλων παρατάξεων.

Στην τελικη προτιμώ τον ενθουσιασμό (ακομα και λιγο υπερβολικο) των φοιτητων παρά την απάθεια και την συνθηματολογία καφενειου "ολοι ιδιοι ειναι" που μαντεψε: τα ιδια λένε και οι φιλοι του παππου μου!

Να βρούνε άλλο τρόπο να εκτονώσουν τον ενθουσιασμό και το κέφι τους. Και στο κάτω κάτω, αν θέλουν να συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο ας το κάνουν εκτός πανεπιστημίου. Πρόβατα που τα μαντρώνουν και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου είναι. Ούστ!

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
1. Ξέρεις απο τι κομματα στηριχθηκαν οι τελευταιοι  πρυτανεις του ΕΜΠ? Θα εκπλαγεις αν δεις συσχετισμους.
Τους έχω ξεχάσει, αλλά ο Σιμόπουλος ήταν ΓΓ του ΥΜΕ επί Λιάππη, με ό,τι σημαίνει αυτό. Ο οποίος βγήκε κάνοντας παιχνίδι με τους διοικητικούς και τις μονιμοποιήσεις των ΙΔΑΧ. Κοίτα ισορροπίες και παιχνίδια πάντα υπάρχουν, όπως στα μεγάλα πανεπιστήμια (ΕΚΠΑ/ΑΠΘ) όπου συνδυασμός χωρίς γιατρό δε στέκει λόγω της ισχύος των Ιατρικών Σχολών.
Βέβαια οι παρατάξεις βρίσκουνε και τα κάνουνε. Δεν ξέρω ποιος μήλο πρωτοσάπισε μέσα στο καλάθι, οι καθηγητές ή οι παρατάξεις, αλλά τώρα όλα τα μήλα αρχίζουν να έχουν τις γνωστές καφέ βούλες.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Τους έχω ξεχάσει, αλλά ο Σιμόπουλος ήταν ΓΓ του ΥΜΕ επί Λιάππη, με ό,τι σημαίνει αυτό. Ο οποίος βγήκε κάνοντας παιχνίδι με τους διοικητικούς και τις μονιμοποιήσεις των ΙΔΑΧ. Κοίτα ισορροπίες και παιχνίδια πάντα υπάρχουν, όπως στα μεγάλα πανεπιστήμια (ΕΚΠΑ/ΑΠΘ) όπου συνδυασμός χωρίς γιατρό δε στέκει λόγω της ισχύος των Ιατρικών Σχολών.
Βέβαια οι παρατάξεις βρίσκουνε και τα κάνουνε. Δεν ξέρω ποιος μήλο πρωτοσάπισε μέσα στο καλάθι, οι καθηγητές ή οι παρατάξεις, αλλά τώρα όλα τα μήλα αρχίζουν να έχουν τις γνωστές καφέ βούλες.

Οποτε, απλα θεσπιζεις την καθολικη ψηφοφορία απο το συνολο των φοιτητων για πρυτανικες και καθαρίζεις ;)

toothpick

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Like
2
Πόντοι
0

Δηλαδή οι φοιτητές που βρίσκονται στα Πανεπιστήμια για να σπουδάσουν, που κάνουν το χαβαλέ τους, την βόλτα τους, που μπορεί να ξενυχτάνε όμως και στα εργαστήρια αν χρειαστεί και που έχουν πολύ πιο ξεκάθαρες απόψεις για το πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύστημα από εσένα παρ'όλο που δεν είναι ενταγμένοι  σε κάποια παράταξη δεν υπάρχουν? Ίσως βέβαια εσύ δεν τους γνώρισες ποτέ. Ίσως οι εικόνες που έχεις από το πέρασμά σου στα πανεπιστημιακά έδρανα είναι είτε από τα τραπεζάκια των παρατάξεων είτε από τις καφετέριες της σχολής. Ίσως βέβαια και να τους έκανες και την ζωή δύσκολη βάζοντας λουκέτο στην σχολή σου κάθε λιγο και λιγάκι, οργανώνοντας συνελεύσεις επί συνελεύσεων σε ώρες μαθημάτων και εκλέγοντας καθηγητές με αμφίβολο επιστημονικό υπόβαθρο αλλά πολλά παράσημα από το γραφείο του κόμματος.
Στην τελική εσύ μόνος σου συγκρίνεις τους τύπους που  τρέχουν πίσω από τα κόμματα με αυτούς που τσακώνονται πίνοντας φραπέ για το αν ο Σισέ φοράει στριγκάκι μέσα απο το σορτσάκι ή όχι. Πίστεψέ με δεν έχεις καθόλου άδικο. Μόνο με αυτούς μπορούν να συγκριθούν...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
1. Δηλαδή οι φοιτητές που βρίσκονται στα Πανεπιστήμια για να σπουδάσουν, που κάνουν το χαβαλέ τους, την βόλτα τους, που μπορεί να ξενυχτάνε όμως και στα εργαστήρια αν χρειαστεί και που έχουν πολύ πιο ξεκάθαρες απόψεις για το πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό σύστημα από εσένα παρ'όλο που δεν είναι ενταγμένοι  σε κάποια παράταξη δεν υπάρχουν? 

2. Ίσως βέβαια και να τους έκανες και την ζωή δύσκολη βάζοντας λουκέτο στην σχολή σου κάθε λιγο και λιγάκι, οργανώνοντας συνελεύσεις επί συνελεύσεων σε ώρες μαθημάτων και
3. εκλέγοντας καθηγητές με αμφίβολο επιστημονικό υπόβαθρο αλλά πολλά παράσημα από το γραφείο του κόμματος.

Καλως ήρθες στο φορουμ!

1. Υπαρχουν και φοιτητες που πανε να σπουδασουν (οχι αυτοι που πρηζουν τα @@ των αλλων για το ποσο δυσκολη ειναι η σχολη και περνανε 4-5 μαθηματα και αυτα με 5), και οι ενημερωμένοι και οι μπουζουκοβιοι και καθε καρυδιας καρυδι. Τους χαιρομαι και αυτους. Δεν αντεχω τους δηθεν διαβαστερους, τους αχρωμους και τους αδιαφορους.
Με τις υπολοιπες εικασίες (= εμμεσες αιτιασεις) για το ποια ειμαι εγω και τι εκανα δεν θα ασχοληθω μια και ηδη τα χω πει.

2. αν δεν σου αρεσουν οι συνελευσεις σε ωρες μαθηματων και οι καταλήψεις, εχεις καμια ιδεα με τι τρόπο μπορεις να τα αλλαξεις?

3. για τις πρυτανικες  ηδη τα εχω πει, μη με βαζετε να τα ξαναλέω. Στις εκλογες καθηγητων οι φοιτητες πρακτικα δεν παιζουν ρολο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΣΥνηθως, βλεπουμε ορισμένα  κομματοσκυλα να εχουν καλη επαγγελματικη εξέλιξη γιατι εχουν επικοινωνιακό χαρισμα. Ε, πως να το κάνουμε αν μπορείς να "πουλησεις" το προιον θα πληρωθεις καλα γι αυτο.
Μπορει να μην εχεις ιδέα πώς να χτίσεις ενα σπιτι, αλλα αν το πουλας στο αψε-σβησε, κάποιος θα σου δοσει πολλα λεφτα για το χαρισμα σου αυτο. Ομοιως και αν μπορεις να πουλησεις το πρόγραμμα που κάποιος άλλος ιδρωσε να παραξει.Αδικη η ζωη αλλα έτσι ειναι.
Και οι καλλιτεχνες, οταν εχουν ταλέντο βγαζουν πολλα με λίγο κόπο.

Η ζωη ειναι αδικη για αυτους που δεν ξερουν να φυλαγονται.
Φυσικα και την στιγμη που εσυ δουλευεις πανω απο το κεφαλι σου
περιηπταντο τα κορακια (αν το θυμαμαι σωστα και το λεω) και μηχανευονται τροπους για
να καρπωθουν την δουλεια και τον κοπο σου. Αυτο δεν με τρομαζει γιατι ειναι τελειως ανθρωπινο  :grin:
δεν εξεταζουμε αν ειναι κακο ή καλο εξεταζουμε αν υπαρχει σαν γεγονος και οκ υπαρχει.
Αλλα φυσικα αυτο δεν σημαινει πως θα αφηνα καποιον να κανει κατι τετοιο στο δικο σου χερι ειναι τελοςπαντων.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πιστεψε με ειχα γειωσει γκομενα στην σχολη πολυ καλη η οποια με πλησιαζε μεν
και για τα μαθηματα - εργασιες αλλα ταυτοχρονα δεν μου φαινοταν και τοσο οτι ηθελε να με εκμεταλευτει
παρολαυτα δεν το ρισκαρισα...  :rockon: :rockon: :rockon: της ειπα πως δεν κανω τις εργασιες και τελειωσε  :grin:
δεν ρισκαρισα να δωσω εργασιες με την προοπτικη να μου παρει κανα τσιμπουκι  :grin:

και σε ενα μαθημα στο τελος που μου ειχε ζητησει εργασιουλα και μου ελεγε ταχα πως διαβαζε και αυτη (το γυμναστηριο δεν την αφηνε στο μεταξυ μου ηθελε να ειναι και μουναρος  :boobies: :boobies: ) πηρε 2 και πηρα 9

τελικα ειναι πολυ αδικη η ζωη  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom