Νέα

Δανεικά και αγύριστα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dim883
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.554
Πόντοι
9.931
Τελικα η μονη επιλογή για να μην βγεις χαμένος με σπασμένα νευρα και στην χειρότερη με κανα εγκεφαλικο η καρδιακο επεισοδιο ειναι να ΜΗΝ ΔΑΝΕΙΣΕΙΣ.
Θελεις ο κολλητος να παραμεινει κολλητος σου; Μην του δανεισεις.
Θελεις ο συγγενής σου να παραμεινει συγγενης σου; Μην του δανεισεις.
Επίσης φροντιστε να μην γνωρίζει κανεις ακριβός την οικονομική σας κατάσταση είναι βασικο.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.188
Πόντοι
5.595
..
Θελεις ο κολλητος να παραμεινει κολλητος σου; Μην του δανεισεις.
Αμα σου ζητησει ο κολλητος σου.. κ δεν του δωσεις.. παλι προβλημα θα εχεις... θα στραβωσει....
μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα φιλαρακι...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.554
Πόντοι
9.931
Αμα σου ζητησει ο κολλητος σου.. κ δεν του δωσεις.. παλι προβλημα θα εχεις... θα στραβωσει....
μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα φιλαρακι...
Ολοι στραβώνουν αν δεν τους δανείσεις, το στράβωμα δεν το γλυτώνεις με τίποτα, αυτο που γλιτώνεις ειναι τα λεφτα σου και τα σπασμένα νευρα η και κανα έμφραγμα η εγκεφαλικο απο την στεναχώρια αν είσαι σε κρίσιμη ηλικία!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τελικά έχεις δίκιο. Μας τάισαν φίδι στο σεμινάριο. Εκτός αν κατάλαβα λάθος σχετικά με την αναφορά στο .....Το ιδιωτικό αυτό συμφωνητικό υποβάλλεται στην εφορία και πληρώνεις χαρτόσημο 3,6% επί του ποσού..... κι ενννοούσαν ότι χωρίς αυτό το τυπικό στοιχείο η συναλλαγή δεν είναι νόμιμη
Νόμιμη ειναι, απλως προκειται για φοροδιαφυγη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα και από εμένα

Ξέρεις τι είναι να έχεις δανείσει χρήματα γιατί υπάρχει και καλά ανάγκη και με τα χρήματα σου να πηγαίνουν διακοπές !!!
Δεν θα αναφέρω πόσο γιατί το κράξιμο είναι σίγουρο !!!
Και όταν τα ζήτησα μετά από 10 χρόνια η απάντηση να είναι "δεν ξέρω ποιος χρωστάει σε ποιον " ?
"Αν θελεις να χασεις τον φιλο σου, δανεισε τον"

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.957
Πόντοι
5.506
για την δεκαρικουμπα του ατζελο εχει γραψει κανεις?

• Like
Αντιδράσεις: dim883
OP
OP
dim883

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
144
Πόντοι
1
Επιστήμονες αλάνια μορτηδες και πάσης φύσεως παλικάρια επισης γκομενακια,εκδιδόμενες η μη την καλημέρα μου !
Χθες παρελαβα τα χρήματα που είχα δώσει ( η ιστορία ειναι στην αρχή του νήματος ) στο ακέραιο με 1500€ τόκους !
Πως τα κατάφερα .....με πίεση ψυχολογική ,κοινωνική,με απειλές !
Αυτό που μέτρησε τελικα η κοινωνική ψυχολογική πίεση όταν ξεκίνησα να τον κάνω ρόμπα στον στενό κύκλο που συναναστρέφεται !
Μέτρησε σε ενα βαθμό και η απειλή (το κυνήγουσα ενα βράδυ στα στενά της ερμου και μου κρύφτηκε μέσα στην εκλησια και τον μάγκωσα κεφαλοκλειδι με την εικόνα της Παναγίας απο πάνω λέγοντας ότι θα τον εξοντώσω βάλε το χέρι σου Παναγία μου!!!........ έσκασε μυτι ο Πάπας τράβαγε τα μαλλιά του και εγώ ζεν ....τον αφήνω κάνω τον Σταύρο μου και φεύγω )!!
Ήξερα ότι η αστυνομία τον έχει στην μπούκα όποτε Βρήκα τι αυτοκίνητο έχει του έσπασα 4 φορές όλα τα τζάμια ! Και του το είπα θα συνεχίσω να το κάνω κάθε εβδομάδα μέχρι το ποσό που μου χρωστάς !
Αυτά ΕΝ ολίγης !

Τελευταία τροποποίηση:

Backpacker

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
18
Like
3.690
Πόντοι
5.595
Για αυτό ποτέ δανεικά σε φίλους. Είναι 90% σίγουρο οτι θα χάσεις και τα λεφτά και τον φίλο στο τέλος.
Δανεικά σε φίλο μονο αν ειναι πραγματικα ανάγκη (δλδ θεμα υγείας ολα τα αλλα ειναι της πουτσας ο χαβάς)).
Και πάντα δινουμε ένα ποσό το οποίο δεν θα μας λείψει και το οποίο δεν περιμένουμε πίσω.
Γιατί από την στιγμη που θα το ζητήσεις πισω η σχεση αρχίζει να χαλαει. Αν το δωσει μονος του πισω εχει καλώς. Αλλιώς λες έκανα ενα καλο και προχωράς.

Φυσικά η σχέση με τον φιλο θα κριθεί απο την συμπεριφορά του .Εχω δώσει λεφτα 2 φορες σε 2 φιλους.
Στον πρωτο ηταν για ενα ιατρικο θεμα της μητερας του 1500 ευρω. Τα εδωσα χωρις να τα περιμενω πισω παροτι με διαβεβαιωνε οτι θα μου τα δωσει. Αλλα το βλεπω το παιδι οτι δεν μπορει και οτι με 800 ευρω μισθο δεν θα καταφερει ποτε να μαζεψει τετοιο ποσο και το να μου τα δινει πισω 50ευρω-50ευρω το θεωρω ανουσιο γιατι για αυτον ειναι ποσό και για μενα θα φυγει την ιδια μερα σε καμια ταβερνα πχ.

Στην 2η περιπτωση παλι για παρομοια περιπτωση εδωσα 800 ευρω σε φιλο. Παλι διαβεβαιωση και παλι τπτ στο τελος. ΑΛλα τον συγκεκριμενο τον εκανα πιο περα γιατι εβλεπα οτι ξοδευε μετα σε βλακειες (καινουργια κινητα-διακοπουλες-ακριβα παπουτσια κτλπ) και σε μενα ουτε κουβεντα να επιστρεψει τα λεφτα. ΕΚει απλα δεν λες τπτ. Αν δεν το καταλαβαινει ο αλλος απο μονος του τοτε δεν εχει νοημα. Απλα μακρια και τυπικα και ολα καλα.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.195
Πόντοι
456
Τι μου θυμίσατε τύποι...κάποτε τα είχα με μια γκόμενα για κάνα χρόνο, και έκανε μετακόμιση, επειδή δεν είχε λεφτά μου ζήτησε 900 ευρω δανεικά...εγώ τις τα έδωσα, και το ξέχασα...μετά απο κάμποσους μήνες πάει να μου τα επιστρέψει, και εγώ ως ερωτευμένος πυρφόρος δεν τα δέχομαι, έπειτα από "τσακωμούς" τα παίρνω με το ζόρι πίσω, και μετά απο λίγες μέρες με χωρίζει

Τουλάχιστον υπάρχουν και γκόμενες με μπέσα

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
4.316
Πόντοι
2.836
Δάνεισα 6-7 φορές «φίλο» μου λεφτά και κάποιες από αυτές αρκετά σοβαρά πόσα (3 χιλιάδες ευρώ). Τα πήρα πίσω με καθυστέρηση, χωρίς όμως να πιέσω ποτέ. Το ευχαριστώ είναι ότι σήμερα δεν μιλιόμαστε. Έχω δανείσει και συγγενείς που δεν τα επέστρεψαν ποτέ, και όπως έμαθα εκ των υστέρων έλεγαν και ψέμματα. Αποφάσισα να μην δανείσω ποτέ ξανά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom