Θα σας πω σκηνικό με μία ανώμαλη γκόμενα. Κάποια στιγμή ήθελε να κάνει τέτοια φάση. Έρχεται ένας πιτσιρικάς και εγώ επειδή είχα καταλάβει πως δεν θα γαμήσει έπαιξα το ρόλο μου. Της έκανε μασάζ και στη συνέχεια εκεί που νόμιζε πως θα ξεκινήσει πίπα και ιστορίες η τύπισσα τον ξεκινά στα χαστούκια και τα μπινελίκια. Τραβάει ένα strapon τον αναγκάζει να το πιπώσει (τον είχε διαλέξει να είναι το πιο alpha male από τα μηνύματα). Στην αρχή το έπαιζε ιστορία και του λέει αν θες να γαμήσεις θα κάνεις ό,τι σου πω εναλλακτικά πάρε τον γαριδάκι σου και σήκω πήγαινε φυλής. Ο τύπος τα έχασε αν και στην αρχή το έπαιζε σκληρός. Τελικά το ρουφάει όσο τον ξεφτίλιζε και του λέει τώρα θα δεις πως είναι να είσαι κερατάς. Έρχεται στην καρέκλα που καθόμουν, μου ανοίγει παντελόνι και του δείχνει το θηρίο. Στα καπάκια του εξαφανίζει με πίπα. Ο γυμναστηριακός τύπος τα είχε χάσει και κοίταζε. Η γκόμενα με καβαλάει και αρχίζει τα μπινελίκια στον άλλον. Ο άλλος είχε προσπαθήσει να τη βγάλει και να πλησιάσει στο ενδιάμεσο, αλλά στη θέα αυτού που είδε φοβήθηκε. Στο τέλος η γκόμενα με αρπάζει ξανά με τσιμπούκι και ρουφάει μέχρι και την ψυχή μου. Τα κρατάει στο στόμα, του τα δείχνει τα καταπίνει και του λέει τώρα πήρα τη δύναμή μου. Βγάλε τον έξω και ξεκίνα να τον παίζεις έχεις 2 λεπτά να χύσεις. Ο τύπος το έκανε και η εντολή ήταν να χύσει στην παλάμη του. Το έκανε και του λέει, τώρα πλύσου και γύρνα σπίτι σου. Είδες πως με γαμούν οι πραγματικοί άντρες ξεφτιλόμουνο. Άφωνος έκανε ένα γκλουπ, ντύθηκε και έφυγε. Οπότε όταν πάτε για cuckold φροντίστε να είστε έτοιμοι για πολλά.