Νέα

Cuckold

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zeygarilowe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
Συμφωνώ το να είμαστε στη συζήτηση με το να συμφωνούμε για τη πράξη διαφέρει.Τη στιγμή που δεν έχεις ρωτήσει τη γυναίκα σου για αυτό που θες να ζήσεις,να μοιραστείς ως εμπειρία,να συζητήσουμε τι;
Απλά τη φαντασία σου;
No offence mate

Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
79
Πόντοι
0
Εγώ με την κοπέλα μου το συζητάμε ακόμα, ξέρει για τα γούστα μου, και το πάμε βήμα βήμα, και το πρώτο πράγμα μου μας μπερδεύει είναι αν πρέπει να το κάνουμε με κάποιον γνωστό, ή να βρούμε κάποιον online…

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
Εγώ με την κοπέλα μου το συζητάμε ακόμα, ξέρει για τα γούστα μου, και το πάμε βήμα βήμα, και το πρώτο πράγμα μου μας μπερδεύει είναι αν πρέπει να το κάνουμε με κάποιον γνωστό, ή να βρούμε κάποιον online…
Αν πει το ναι,με γνωστό,με δικό σας άνθρωπο και ύστερα από συζήτηση και εχεμύθεια ασηζητητί.

thisisnikolaos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Ποτέ με γνωστό. Ποτέ. Trust me.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Τυπε εμείς εδώ στο φόρουμ είμαστε οι γνωστοί άγνωστοι, οπότε να μας προτιμήσεις.

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
οποιο ζευγαρι θελει cuckold φαση ας στειλει πμ
οχι το σκεφτομαι και δεν το ξερει η δεν θελει απ αυτα χορτασαμε

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.680
Πόντοι
11.956

παρτε ενα Cuckold γαμησει.... ο καλος σύζυγος τραβουσε βιντεο
Χιούμορ τώρα....έτσι όπως εισουν με την μουναρα πάνω σου και φουλ καυλωμένος φτηνά την γλύτωσες ....το χέρι στην τρύπα σου....!!!!!?

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.260
Πόντοι
456
Τύπε εγώ εδώ είμαι, ότι χρειαστείς μην διστάσεις

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
καντο 10/10

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.285
Πόντοι
2.256
Βασικά 8/10 λογικά εδώ είμαστε
Βασικά 9,9/10 είναι στη φάση που λέει ο @afenths71 !!!
Τους αρέσει να τα διαβάζουν σε μηνύματα τύπου, τι θα κάνεις στη γυναίκα μου και θα μου την ξεσκίσεις κλπ κλπ
Πολύ μπλα μπλα και μόλις φτάσει ο κόμπος στο χτένι, αρχίζουν τις μύξες και τα σάλια!!!
Εγώ που δεν είμαι bull, έχω πετύχει τουλάχιστον 5-6 τέτοιες περιπτώσεις!!!
Μηνύματα, φωτογραφίες, ιστορίες και μόλις τους πεις πάμε έξω να γνωριστούμε ή πάμε στο τάδε χοτέλ, κάνουν τους Κινέζους!!!

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240
Βασικά 9,9/10 είναι στη φάση που λέει ο @afenths71 !!!
Τους αρέσει να τα διαβάζουν σε μηνύματα τύπου, τι θα κάνεις στη γυναίκα μου και θα μου την ξεσκίσεις κλπ κλπ
Πολύ μπλα μπλα και μόλις φτάσει ο κόμπος στο χτένι, αρχίζουν τις μύξες και τα σάλια!!!
Εγώ που δεν είμαι bull, έχω πετύχει τουλάχιστον 5-6 τέτοιες περιπτώσεις!!!
Μηνύματα, φωτογραφίες, ιστορίες και μόλις τους πεις πάμε έξω να γνωριστούμε ή πάμε στο τάδε χοτέλ, κάνουν τους Κινέζους!!!
Προσωπικα εμεις το εχουμε κανει 6 φορες και πλεον σταματησαμε. Πριν το κανουμε ετσι ειμασταν ομως ξερεις γιατι; Γιατι το 99% ειναι παπαρες που νομιζουν οτι εαν στειλουν ενα ''δειξε μου μωρη τη μουνα σου'' θα τρελαθει το ζευγαρι και θα πει ''ΠΠΠΩΩΩ που βρηκαμε τετοιο γαμια παμε μην μας τον παρουν''. Μολις βρηκαμε ενα νορμαλ παιδι με κανονικο μεγεθος πουτσα (δεν θα εχω εγω 15 εκατοστα και αυτος 20 τη γαμησαμε) καναμε οτι καναμε το επαναλαβαμε ξανα και μετα εκοψα εγω γιατι οι γυναικες ειναι ηλιθιες και ερωτευονται την πουτσα οχι τον ανθρωπο. Τις υπολοιπες με αλλους, περασαμε σουπερ ξεκαυλωσαμε σουπερ οσο η γυναικα μου ητανε 1,65 και 50 κιλα φετες την εβλεπα σε live τσοντα και εχυνα 20 φορες οποτε εχουμε και σουπερ αναμνησεις. Το θεμα ειναι πως πλησιαζεις τον αλλον, λογω εμπειριας βρεθηκα απο τη θεση του γαμια μια φορα σχετικα ευκολα γιατι ηξερα πως νοιωθει το ζευγαρι

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.298
Πόντοι
4.656
Προσωπικα εμεις το εχουμε κανει 6 φορες και πλεον σταματησαμε. Πριν το κανουμε ετσι ειμασταν ομως ξερεις γιατι; Γιατι το 99% ειναι παπαρες που νομιζουν οτι εαν στειλουν ενα ''δειξε μου μωρη τη μουνα σου'' θα τρελαθει το ζευγαρι και θα πει ''ΠΠΠΩΩΩ που βρηκαμε τετοιο γαμια παμε μην μας τον παρουν''. Μολις βρηκαμε ενα νορμαλ παιδι με κανονικο μεγεθος πουτσα (δεν θα εχω εγω 15 εκατοστα και αυτος 20 τη γαμησαμε) καναμε οτι καναμε το επαναλαβαμε ξανα και μετα εκοψα εγω γιατι οι γυναικες ειναι ηλιθιες και ερωτευονται την πουτσα οχι τον ανθρωπο. Τις υπολοιπες με αλλους, περασαμε σουπερ ξεκαυλωσαμε σουπερ οσο η γυναικα μου ητανε 1,65 και 50 κιλα φετες την εβλεπα σε live τσοντα και εχυνα 20 φορες οποτε εχουμε και σουπερ αναμνησεις. Το θεμα ειναι πως πλησιαζεις τον αλλον, λογω εμπειριας βρεθηκα απο τη θεση του γαμια μια φορα σχετικα ευκολα γιατι ηξερα πως νοιωθει το ζευγαρι
Τα θέματα είναι αρκετά και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο εννοείται.
Έχω φίλο που είναι έτσι ουγκα μπουγκα και είναι έτσι καφρος,αλλά έχω πετύχει και αρκετά ζευγάρια που ενώ έχουν απαιτήσεις κάνουν πίσω με το καλησπέρα σας.Εχει τύχει να με τραβάει ο άντρας βίντεο (όχι πρόσωπα εννοείται αν και ο μπαγάσας έλεγε ο όνομα)και από εκεί που μου έλεγε έχει φίλες η γυναίκα μου,το άλλαζε και οι φίλες δεν υπήρξαν.Γεια σας και από μένα ήταν η φάση.
Στο κάνε σεξ τα πιο πολλά ζευγάρια μόνο που δεν ζητάνε το φόρο της χρονιάς και δεν δίνουν απάντηση ποτέ (έστειλα σε δύο πριν δύο μέρες και 0 εις το πηλίκο).
Εννοείται υπήρξαν και ζευγάρια που η γυναίκα ήθελε μεγάλο εργαλείο αλλά μετά από λίγο σταμάτησε η φάση γιατί ο σύζυγος ζήλευε,για ποιο λόγο έγινε η συνάντηση εξ αρχής δε κατάλαβα,σε άλλο ζευγάρι το 2019 πέρασα υπέροχα και δεν το ξεχνάω ποτέ το όμορφο στιγμιότυπο.
Αδελφέ Γιάννη έπεσες και σε καλούς ανθρώπους και σε μαλακές, ώπος και εδώ υπάρχουν και αμοιβάδες και καλοί άνθρωποι.
Τέλος αν το διαβάζεις θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής(είτε εσύ είτε κάποιο άλλο ζευγάρι,αν δεν είμαι φορτικός και αγενής πάντα):εάν κάποιος θέλει να γνωρίσει και κάνει παιχνίδι με ζευγάρια που θέλουν και εκείνα είτε cuckold είτε τρίο χωρίς να δώσει λεφτά του σούπερ μάρκετ για μια βδομάδα και αν γίνει κάτι (μιλάω για 2+2 και παρεμφερή μαγαζιά)τι θα του πρότεινες;

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

bellylove

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
50
Πόντοι
6
Γιατι να μην εχει ο άλος 20 πόντους???Εκει είναι το καλό να την βλέπεις να γαμιέται καλύτερα αποτι την γαμας εσυ....προσωπικη μου αποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom