zeygarilowe
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παρασκευη σαββατο οτι πρεπει για cuckolding
Για cuckolding kaneis?
Για cuckolding kaneis?
Περιβολαρης ειναι ο κυριος ???Ή μας δουλεύεις, ή ψάχνεις να τρυγήσεις αντρικά κωλαράκια μου φαίνεται..........
Ειναι παλιο βιτσιο , τωρα τελευταια υπαρχει μεγαλη προωθηση του καθως βγαινουν παρα πολλες τσοντοπαραγωγες με αυτο το θεμα και εχει παρει το ματι μου και κανα 2 αναφορες σε Αμερικανικες σειρες. Και οταν κατι μεταφερεται απο τις τσοντες στις αμερικανικες σειρες , τοτε γινεται trend (βλ. MILF).
Μου φαινεται οι μαυροι που εχουν παρει στα χερια τους την αμερικανικη τσοντοβιομηχανια πανε σωνει και καλα να μας περασουν υποσυνειδητα οτι πρεπει να μας γαμανε τις γυναικες.
(γι αυτο επιμενω οτι ο Cisse πρεπει να φυγει γρηγορα απο την Ελλαδα...)
Για όσους ενδιαφεροντε η έχουν ανάλογες εμπειρίες...
cuckold οταν ο αντρας γουσταρει να βλεπει να γαμιεται η γυναικα του με τον γκομενο
cuckold οταν ο αντρας γουσταρει να βλεπει να γαμιεται η γυναικα του με τον γκομενο
;)cuckold οταν ο αντρας γουσταρει να βλεπει να γαμιεται η γυναικα του με τον γκομενο
Για πες εμπειρια ...ααα....εχω πολλους απο δαυτους
Για όσους ενδιαφεροντε η έχουν ανάλογες εμπειρίες...
Το θέμα είναι να την πάρετε παρέα.....όχι να κάνεις μάτι!
:Sοι αντρες που γουσταρουν αυτο το πραγμα δεν θελουν να την γαμανε μαζι με τον αλλον την γυναικα τους αλλα μονο να την βλεπουν
και θελουν οταν η γυναικα τους βγαινει εξω μονη της να τον παιρνουν τηλ την ωρα που γαμιουντε και να ακουνε
και την ωρα που κανουν σεξ μαζι ο αντρας θελει να του ωυθιρισει η γυναικα στο αυτι για τον γκομενο και ποσο μεγαλη πουτσα ειχε και πως την γαμησε απο τον κωλο κλπ κλπ