ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 3.327
- Πόντοι
- 441
Αφού σε κτλβ όλοι γιατί το συνεχίζεις;
λαστιχο τον εχει κανει ο κυρ Αγγελος.... χαχαAggelos 1984 και είσαι 22 χρόνων
Τι βυζαρες είναι αυτές …. Χυνωωωω
Χύνω πάνω στις βυζαρες της ….
Αν θέλετε σοβαρά να το κάνετε στείλε να τα πούμε.Θελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....
ο διευθυντής φωτογραφίας που είναι μπατζανάκης του κουμπάρου του σκηνοθέτη, ο οποίος είναι συκούμπαρος με τον παραγωγό.Τις φώτο ποιος τις βγάζει;
Στείλε ένα μήνυμα να δούμε τι μπορούμε να κάνουμεΚαλησπέρα παιδιά καυλώνω πολύ με cuckold και θα ήθελα πολύ να γαμηθει με άλλον η κάθε κοπέλα που έχω. Αυτό το διάστημα δεν έχω μια σταθερή κάνω κάτι με μερικές. Αν κάποιος όσο μεγαλύτερος σε ηλικία γίνεται γουστάρει από Θεσσαλονίκη να με στείλει ένα μήνυμα να δούμε μήπως μπορεί να με βοηθήσει να καυλώσει κι άλλο με αυτό είμαι 25 ευχαριστώ. Δεν τάζω ιστορικές από το κεφάλι μου και ψέματα το λέω από τώρα
Χυνωωωπουτσες στη γυναικα μου εδω
Έχεις γίνει πολύ κουραστικός γενικά μπερδεύοντας τη πραγματικότητα με τη φαντασία, αλλά το πρόβλημα είναι πως είσαι και δυστυχισμένος,και προσωπικά σε λυπάμαι,και να ξέρεις στο λέω ειλικρινά και με φιλική διάθεση.Κωλάρα έχει. Να φανταστείς προχτές στην παραλία ένας ξάδερφος μου της το είπε κιόλας. Όπως έκανε ηλιοθεραπεία μπρούμυτα, της είπε ότι έτσι όπως κάθεται θα μαυρίσει η κωλάρα της. Και καλά το είπε για αστείο, αλλά χρησιμοποίησε τηβ λέξη κωλάρα, μπροστά μου κιολας
Το νημα ειναι για τετοια βιτσια τυπε.Έχεις γίνει πολύ κουραστικός γενικά μπερδεύοντας τη πραγματικότητα με τη φαντασία, αλλά το πρόβλημα είναι πως είσαι και δυστυχισμένος,και προσωπικά σε λυπάμαι,και να ξέρεις στο λέω ειλικρινά και με φιλική διάθεση.
Την έχουν χύσει πολλοί καλέ μου φίλε στα γυρίσματα των ταινιών της και των φώτο τηςΤι βυζαρες είναι αυτές …. Χυνωωωω
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Teaserman που απάντησες κατάλληλα.Το νημα ειναι για τετοια βιτσια τυπε.
Δεν καταλαβαινω τον λογο να προσβαλλεις τον αλλον.
Ξεχασα…εισαι ειλικρινης και εχεις φιλικη διαθεση….
Δεν μπέρδεψα την πραγματικότητα με την φαντασία, λυπάμαι που θα στο χαλάσω.Έχεις γίνει πολύ κουραστικός γενικά μπερδεύοντας τη πραγματικότητα με τη φαντασία, αλλά το πρόβλημα είναι πως είσαι και δυστυχισμένος,και προσωπικά σε λυπάμαι,και να ξέρεις στο λέω ειλικρινά και με φιλική διάθεση.
Θελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....
Θελω να γίνω cuckold στην σύζυγο μου....ειναι 40 ετων..έχουμε κι ενα παιδί μαζί.....ειναι και μητερα δηλαδή....ειμαστε 10 χρονια παντρεμενοι.....περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα για λόγους εχεμύθειας και διακριτικοτητας
Καυλάκι δυνατό η σύζυγοςΘελω να γίνω cuckold στην σύζυγο μου....ειναι 40 ετων..έχουμε κι ενα παιδί μαζί.....ειναι και μητερα δηλαδή....ειμαστε 10 χρονια παντρεμενοι.....περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα για λόγους εχεμύθειας και διακριτικοτητας