JohnJohn31
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2024
- Like
- 662
- Πόντοι
- 81
Όντως είναι πολύ καλή και με πολύ υλικό. Αυτά που κάνει είναι φαντασίωση!!serenity cox , ήταν amateur και τώρα κάνει pro , έχουν ωραία σενάρια και σκηνικά
Όντως είναι πολύ καλή και με πολύ υλικό. Αυτά που κάνει είναι φαντασίωση!!serenity cox , ήταν amateur και τώρα κάνει pro , έχουν ωραία σενάρια και σκηνικά
περασαν 3 μηνες,εγινε κατι;Απο που ειστε;Θελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....
είναι τόσο "ψολου" η γυναικα σου?Έτσι στραγγίζει πούτσες η γυναίκα μου στη δουλειά κάτω από το τραπέζι!
Θελω να γίνω cuckold στην σύζυγο μου....ειναι 40 ετων..έχουμε κι ενα παιδί μαζί.....ειναι και μητερα δηλαδή....ειμαστε 10 χρονια παντρεμενοι.....περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα για λόγους εχεμύθειας και διακριτικοτηταθ
Θέλει ένα black cock η γυναίκα σου;Θελω να γίνω cuckold στην σύζυγο μου....ειναι 40 ετων..έχουμε κι ενα παιδί μαζί.....ειναι και μητερα δηλαδή....ειμαστε 10 χρονια παντρεμενοι.....περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα για λόγους εχεμύθειας και διακριτικοτητας
Πικρή αλήθεια. Δυστυχώς έχεις δίκιο.Πρέπει να παραδεχτούμε ότι μας αρέσει να μας πηδάνε τις γυναίκες γιατί εμείς δεν μπορούμε να τις ξεσκισουμε τόσο πολύ
αμα καποια στιγμη νοσταλγισει μουνι στειλτη εδω ,Μονο μουνιΜόνο κώλο..
Σφυροκόπημα ατελείωτο!!
ΣτειλεΜόνο σοβαρά άτομα σε προσωπικό μήνυμα για την γυναίκα μου
Άσε ρε αλεπουδιαρη πονηρεΚανένα ζευγάρι που θέλει να γαμησω την γυναίκα του;