Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 626K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.659
Πόντοι
1.056
Θελω να γίνω cuckold στην σύζυγο μου....ειναι 40 ετων..έχουμε κι ενα παιδί μαζί.....ειναι και μητερα δηλαδή....ειμαστε 10 χρονια παντρεμενοι.....
1000002903.jpg
περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα για λόγους εχεμύθειας και διακριτικοτητας
Καλά καλέ μου φίλε στη κουβέντα που είχαμε μαζί ήθελες να το κανείς με τη κοπέλα σου την Αννουλα 22 ετών να την πάρω παρτούζα μαζί με τον φίλο μου και εσύ να βλέπεις τώρα θες να το κάνεις με τη γυναίκα σου η όποια ειναι 40??? ..δεν τής φέρνεις και τής δυο να τής χύσουμε ???:hi:

Manost

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
850
Πόντοι
361
Φίλε, ότι να ναι ο τύπος, μίλαγα κι εγώ μαζί του κι είναι εντελώς φευγατος. Δε ξέρω καν αν είναι κι αληθινός ή το παίζει εδώ μεσα
Καλά καλέ μου φίλε στη κουβέντα που είχαμε μαζί ήθελες να το κανείς με τη κοπέλα σου την Αννουλα 22 ετών να την πάρω παρτούζα μαζί με τον φίλο μου και εσύ να βλέπεις τώρα θες να το κάνεις με τη γυναίκα σου η όποια ειναι 40??? ..δεν τής φέρνεις και τής δυο να τής χύσουμε ???:hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1000001202.jpg
Μου σιδερωνει τα ρούχα...
Πολύ πολύ πολύ ωραίο στήθος φίλε!

Adly

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
685
Πόντοι
81
Χαχαχχα τα ίδια λέει σε όλους!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom