Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 705K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2020
Like
3.618
Πόντοι
441
1000001202.jpg
Μου σιδερωνει τα ρούχα...

Manost

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
991
Πόντοι
366
Φίλε, ότι να ναι ο τύπος, μίλαγα κι εγώ μαζί του κι είναι εντελώς φευγατος. Δε ξέρω καν αν είναι κι αληθινός ή το παίζει εδώ μεσα
Καλά καλέ μου φίλε στη κουβέντα που είχαμε μαζί ήθελες να το κανείς με τη κοπέλα σου την Αννουλα 22 ετών να την πάρω παρτούζα μαζί με τον φίλο μου και εσύ να βλέπεις τώρα θες να το κάνεις με τη γυναίκα σου η όποια ειναι 40??? ..δεν τής φέρνεις και τής δυο να τής χύσουμε ???:hi:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1000001202.jpg
Μου σιδερωνει τα ρούχα...
Πολύ πολύ πολύ ωραίο στήθος φίλε!

Adly

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
703
Πόντοι
81
Καλά καλέ μου φίλε στη κουβέντα που είχαμε μαζί ήθελες να το κανείς με τη κοπέλα σου την Αννουλα 22 ετών να την πάρω παρτούζα μαζί με τον φίλο μου και εσύ να βλέπεις τώρα θες να το κάνεις με τη γυναίκα σου η όποια ειναι 40??? ..δεν τής φέρνεις και τής δυο να τής χύσουμε ???:hi:
Χαχαχχα τα ίδια λέει σε όλους!!!

Akis1927

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Like
120
Πόντοι
1

Έχει εμπειρία κάνεις με αυτό το ζευγάρι; 60 ευρώ κόστος μου στείλανε και φωτογραφίες χώρος στην Πλατεία Αμερικής. Σκέφτομαι να πάω για το κασκαντεριλικι και την καλτιλα. Ο άντρας λέει είναι και παθητικός.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.669
Πόντοι
9.846

Έχει εμπειρία κάνεις με αυτό το ζευγάρι; 60 ευρώ κόστος μου στείλανε και φωτογραφίες χώρος στην Πλατεία Αμερικής. Σκέφτομαι να πάω για το κασκαντεριλικι και την καλτιλα. Ο άντρας λέει είναι και παθητικός.
Βάλε για καλό και για κακό μια τάπα στον κωλο σου για ασφάλεια .... Καλύτερα τάπα παρά κρεας. Αυτά τα κασκαντέριλικια συνήθως έχουν την ίδια κατάληξη. Θα σε φέρουν από δω, θα σε φέρουν από κει και στο τέλος θα τον φας. Εκτός κι αν το θες. Θα γίνεις κι εσύ σαν τον ηθοποιό που τον βίασε ο ταρίφας πριν δύο τρια χρόνια και ξεφτιλιστηκε στα κανάλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom