paixnidi_30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 5.116
- Πόντοι
- 1.056
![47614241.gif](https://el.phncdn.com/gif/47614241.gif)
Τελευταία τροποποίηση:
σειρα στο netflix,.... sexlifeΚαλησπέρα στην παρέα.ξερει κάνεις καμιά ταινία που να περιέχει cuckold σκηνές .όχι τσόντα κανονική ταινία εννοώ σαν το deep water
Πανέμορφη..
Ας πάρε εμένα τότε να κανονίσειΜου έλεγε συνέχεια για έναν πρώην πως την ξεφτίλιζε και ότι την ξεσκίζε… την έβαλα να του στείλει μήνυμα να κανονίσει μπροστά μου και δεν δέχτηκε ο τύπος.. της είπε .. θέλω πολύ .. αλλά να είμαστε μόνοι μας!
Τι καύλα μωρό !!
Mi xaneis xrono pes tis to amesaΘέλω αφάνταστα να βιώσω κάτι τέτοιο με την γυναίκα μου. Και σκέφτομαι συντομα να της το πω
Αυτο σκέφτομαι αλλα φοβάμαι αντίδρασηMi xaneis xrono pes tis to amesa
Ξεκινά με ένα dildo στο κρεβάτιΑυτο σκέφτομαι αλλα φοβάμαι αντίδραση
Δεν θέλει εχω προτείνειΞεκινά με ένα dildo στο κρεβάτι
Πολύ καύλα αυτή η γυναίκα!!!!
πωπωπω τελειοοοΕλπίζω να μην έχει ξανα-ανέβει αλλά είναι πολύ δυνατές οι ερμηνίες
Εχω βιωσει κυριολεκτικα την ιδια εμπειρια..με κοπελα που ηταν η πρωτη της φορα..κ με επαιζε ακριβως οπως η συγκεκριμενη κοπελα..την πηδουσα επι 12 ωρες μετα σερι απο την καυλα μου..Θέλω αφάνταστα να βιώσω κάτι τέτοιο με την γυναίκα μου. Και σκέφτομαι συντομα να της το πω
Δυστυχώς για την ώρα μόνο να φανταστώ την καυλα μπορώΕχω βιωσει κυριολεκτικα την ιδια εμπειρια..με κοπελα που ηταν η πρωτη της φορα..κ με επαιζε ακριβως οπως η συγκεκριμενη κοπελα..την πηδουσα επι 12 ωρες μετα σερι απο την καυλα μου..
Ρε η Αχτσιόγλου!!!!Ελπίζω να μην έχει ξανα-ανέβει αλλά είναι πολύ δυνατές οι ερμηνίες