xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.916
- Πόντοι
- 1.056
ΤΟ ΝΟΟΟΥΥΥΥ ΣΟΥΥΥΥΘέλω να την πάρω
Θα κανονισεις;
Έχω κοπελα και για ανταλαγη
ΤΟ ΝΟΟΟΥΥΥΥ ΣΟΥΥΥΥΘέλω να την πάρω
Θα κανονισεις;
Έχω κοπελα και για ανταλαγη
Σε τι;ΤΟ ΝΟΟΟΥΥΥΥ ΣΟΥΥΥΥ
εισαι για πολυ γλυψιμο τυπισσα
Τι το μαρτυραει αυτο;;Τύπε αυτή έχει κάνει 250.000 χιλιόμετρα και είναι και γυρισμένα
Βρε το νου σου καλέ μου φίλε mixalisantoΣε τι;
Με ενδιαφερειΘελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....
Φίλε στείλε προσωπικό μηνημα αν θεςΘελω να γίνω cuckold στην κοπέλα μου...είμαστε και οι δύο 22 ετών.....έχουμε 4 χρόνια δεσμο.....πρώτη φορά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ως εμπειρία...αναφέρω ότι αρχικά ήταν ιδέα της κοπέλας μου...και το δέχτηκα γιατί γουστάρω κι εγω τέτοια φαση....περισσότερες λεπτομέρειες σε προσωπικό μήνυμα παρακαλώ....
Ο Γιώργος καλέ μου φίλε Mishathebear..Χα χα χα χα χα χαΤις φώτο ποιος τις βγάζει;
Τι βυζαρες είναι αυτές …. Χυνωωωω
Εσύ καλέ μου φίλε Dasstaboo και όσοι έχουν κάνει γυρίσματα μαζί της χα χα χα χαΤι βυζαρες είναι αυτές …. Χυνωωωω
Aggelos1984 έγραψε:Φίλε στείλε προσωπικό μηνημα αν θες
Αν θέλεις στείλε μου μήνυμαAggelos1984 έγραψε:
Θελω να γίνω cuckold στην σύζυγο μου....ειναι 40 ετων..έχουμε κι ενα παιδί μαζί.....ειναι και μητερα δηλαδή....ειμαστε 10 χρονια παντρεμενοι.....
περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα για λόγους εχεμύθειας και........ Χα χα χα χα χα χα
πολυ καλο, και οταν δεν εχει ιδεα....!