Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 613K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yiannis cp

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2024
Like
106
Πόντοι
0
Μετά από ξεσκισμα

Συνημμένα

• Messenger_creation_9AC29FCC-ED8C-47B3-AB29-1373D04BBC4A.jpeg
    Messenger_creation_9AC29FCC-ED8C-47B3-AB29-1373D04BBC4A.jpeg
    88 KB · Εμφανίσεις: 33

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.176
Πόντοι
206
IMG_1057.jpeg
IMG_1056.jpeg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντα μέσα απο κώλο.
Αυτες ειναι φωτο πριν τη γνωρισω.Πριν καν κανουμε σεξ δηλαδη.Βαση εικονας ξεκωλιαζοταν ηδη αβερτα;

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
382
Πόντοι
21
Εμεις προς το παρων τιποτα μονο λεμε αλλα δεν καναμε cuckold. τσοντες με cuckold βλεπουμε παρα πολλες και καυλωνει πολυ με την ιδεα αλλα φοβαται μην πετυχει κανενα μαλακα γενικα (τοσα ακουγονται) και με υποχρεωσεις δουλεια παιδεια χανεται η μαγεια
Κανόνισε συνάντηση μαζί μου

Αυτες ειναι φωτο πριν τη γνωρισω.Πριν καν κανουμε σεξ δηλαδη.Βαση εικονας ξεκωλιαζοταν ηδη αβερτα;
Ενδιαφερομαινγια συνάντηση μαζί της

Unstopable

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2022
Like
880
Πόντοι
80
Μου έλεγε συνέχεια για έναν πρώην πως την ξεφτίλιζε και ότι την ξεσκίζε… την έβαλα να του στείλει μήνυμα να κανονίσει μπροστά μου και δεν δέχτηκε ο τύπος.. της είπε .. θέλω πολύ .. αλλά να είμαστε μόνοι μας!

skghorny

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Θελω να γίνω cuckold στην σύζυγο μου....ειναι 40 ετων..έχουμε κι ενα παιδί μαζί.....ειναι και μητερα δηλαδή....ειμαστε 10 χρονια παντρεμενοι.....
1000002903.jpg
περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα για λόγους εχεμύθειας και διακριτικοτητας
Στείλε

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.176
Πόντοι
206
Κανόνισε συνάντηση μαζί μου

Ενδιαφερομαινγια συνάντηση μαζί της
Με μια αιτησουλα στα κεπ θα σας ειδοποιησουν για τη σειρα σας..

skghorny

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Μου έλεγε συνέχεια για έναν πρώην πως την ξεφτίλιζε και ότι την ξεσκίζε… την έβαλα να του στείλει μήνυμα να κανονίσει μπροστά μου και δεν δέχτηκε ο τύπος.. της είπε .. θέλω πολύ .. αλλά να είμαστε μόνοι μας!
Θα βρείτε άλλον σίγουρα

kalamobixths

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2022
Like
1.476
Πόντοι
201
Ενα χρονο μετα απο την πρωτη και τελευταια εμπειρια με την
γυναικα μου! Οι 2 μας και ενα καβλακι εσκορτ. Απιστευτη εμπειρια. Ενω οταν εγινε εχυνε σαν να μην ειχε ξαναγαμηθει εχει ξεκοψει καθε κουβεντα για επαναληψη. Αβυσσος!! Εδω παντως οσοι ψαχνετε για πραγματικες εμπειριες θα ειναι δυσκολο αφου οι περισσοτεροι (σιγουρα οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι) απλα καβλαντιζουν η δεν εχουν τολμησει καν να πουν στις γυναικες τους τι πραγματικα γουσταρουν. Good luck σε ολους τους μυστες ;) IMG_0326.jpeg

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.568
Πόντοι
1.056
γυναικα μου! Οι 2 μας και ενα καβλακι εσκορτ. Απιστευτη εμπειρια. Ενω οταν εγινε εχυνε σαν να μην ειχε ξαναγαμηθει εχει ξεκοψει καθε κουβεντα για επαναληψη. Αβυσσος!! Εδω παντως οσοι ψαχνετε για πραγματικες εμπειριες θα ειναι δυσκολο αφου οι περισσοτεροι (σιγουρα οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι) απλα καβλαντιζουν η δεν εχουν τολμησει καν να πουν στις γυναικες τους τι πραγματικα γουσταρουν. Good luck σε ολους τους μυστες ;) IMG_0326.jpeg
Ευγε καλέ μου φίλε Kalamobixtihs μπράβο σου:hi:

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.568
Πόντοι
1.056
Τύπε αυτή έχει κάνει 250.000 χιλιόμετρα και είναι και γυρισμένα
Καλέ μου φίλε cost2001 θα είχες τη καλοσύνη σε παρακαλώ να μας κάνεις την μέτρηση των τόσο χιλιομέτρων σε πόσους πούτσες αντίστοιχη για να καταλάβουμε τελικά η καύλα με πόσους είχε πάει???..Χα χα χα χα χα χα:hi:

trimis

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
14.673
Πόντοι
2.526
Είσαι ίνδαλμα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom