Yiannis cp
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2024
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Παρών καλέ μου φίλε..Και εμείς ακριβώς έτσι. Όταν πηδιομαστε, καυλώνουμε με την ιδέα για άλλον άνδρα.
Αυτες ειναι φωτο πριν τη γνωρισω.Πριν καν κανουμε σεξ δηλαδη.Βαση εικονας ξεκωλιαζοταν ηδη αβερτα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντα μέσα απο κώλο.
Κανόνισε συνάντηση μαζί μουΕμεις προς το παρων τιποτα μονο λεμε αλλα δεν καναμε cuckold. τσοντες με cuckold βλεπουμε παρα πολλες και καυλωνει πολυ με την ιδεα αλλα φοβαται μην πετυχει κανενα μαλακα γενικα (τοσα ακουγονται) και με υποχρεωσεις δουλεια παιδεια χανεται η μαγεια
Ενδιαφερομαινγια συνάντηση μαζί τηςΑυτες ειναι φωτο πριν τη γνωρισω.Πριν καν κανουμε σεξ δηλαδη.Βαση εικονας ξεκωλιαζοταν ηδη αβερτα;
Στείλε στέλνω και φωτόςChat για την γυναίκα μου ; Στείλτε προσωπικό μήνυμα.
ΣτείλεΘελω να γίνω cuckold στην σύζυγο μου....ειναι 40 ετων..έχουμε κι ενα παιδί μαζί.....ειναι και μητερα δηλαδή....ειμαστε 10 χρονια παντρεμενοι.....περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα για λόγους εχεμύθειας και διακριτικοτητας
Με μια αιτησουλα στα κεπ θα σας ειδοποιησουν για τη σειρα σας..Κανόνισε συνάντηση μαζί μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενδιαφερομαινγια συνάντηση μαζί της
Πληρωνω κ παω πρώτοςΜε μια αιτησουλα στα κεπ θα σας ειδοποιησουν για τη σειρα σας..
Αυτες ειναι φωτο πριν τη γνωρισω.Πριν καν κανουμε σεξ δηλαδη.Βαση εικονας ξεκωλιαζοταν ηδη αβερτα;
Σσωραιος…Όχι.
Εσύ ήσουν ο πρώτος της ...
Τύπε αυτή έχει κάνει 250.000 χιλιόμετρα και είναι και γυρισμέναΑυτες ειναι φωτο πριν τη γνωρισω.Πριν καν κανουμε σεξ δηλαδη.Βαση εικονας ξεκωλιαζοταν ηδη αβερτα;
Θα βρείτε άλλον σίγουραΜου έλεγε συνέχεια για έναν πρώην πως την ξεφτίλιζε και ότι την ξεσκίζε… την έβαλα να του στείλει μήνυμα να κανονίσει μπροστά μου και δεν δέχτηκε ο τύπος.. της είπε .. θέλω πολύ .. αλλά να είμαστε μόνοι μας!
Ότι καλύτεροΠριν και μετα το ξεκωλιασμα..
Μωρε μπραβοΤύπε αυτή έχει κάνει 250.000 χιλιόμετρα και είναι και γυρισμένα
Ευγε καλέ μου φίλε Kalamobixtihs μπράβο σουΕνα χρονο μετα απο την πρωτη και τελευταια εμπειρια με την
γυναικα μου! Οι 2 μας και ενα καβλακι εσκορτ. Απιστευτη εμπειρια. Ενω οταν εγινε εχυνε σαν να μην ειχε ξαναγαμηθει εχει ξεκοψει καθε κουβεντα για επαναληψη. Αβυσσος!! Εδω παντως οσοι ψαχνετε για πραγματικες εμπειριες θα ειναι δυσκολο αφου οι περισσοτεροι (σιγουρα οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι) απλα καβλαντιζουν η δεν εχουν τολμησει καν να πουν στις γυναικες τους τι πραγματικα γουσταρουν. Good luck σε ολους τους μυστες ;)
Το θεμα ειναι οτι οταν βαλεις το χερι στο μελι δεν υπαρχει επιστροφη! Καλυτερη η αγνοιαΕυγε καλέ μου φίλε Kalamobixtihs μπράβο σου
Καλέ μου φίλε cost2001 θα είχες τη καλοσύνη σε παρακαλώ να μας κάνεις την μέτρηση των τόσο χιλιομέτρων σε πόσους πούτσες αντίστοιχη για να καταλάβουμε τελικά η καύλα με πόσους είχε πάει???..Χα χα χα χα χα χαΤύπε αυτή έχει κάνει 250.000 χιλιόμετρα και είναι και γυρισμένα
Είσαι ίνδαλμα !!!Ενα χρονο μετα απο την πρωτη και τελευταια εμπειρια με την
γυναικα μου! Οι 2 μας και ενα καβλακι εσκορτ. Απιστευτη εμπειρια. Ενω οταν εγινε εχυνε σαν να μην ειχε ξαναγαμηθει εχει ξεκοψει καθε κουβεντα για επαναληψη. Αβυσσος!! Εδω παντως οσοι ψαχνετε για πραγματικες εμπειριες θα ειναι δυσκολο αφου οι περισσοτεροι (σιγουρα οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι) απλα καβλαντιζουν η δεν εχουν τολμησει καν να πουν στις γυναικες τους τι πραγματικα γουσταρουν. Good luck σε ολους τους μυστες ;)