Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.611
- Πόντοι
- 46.423
Αυτες ειναι φωτο πριν τη γνωρισω.Πριν καν κανουμε σεξ δηλαδη.Βαση εικονας ξεκωλιαζοταν ηδη αβερτα;
Όχι.
Εσύ ήσουν ο πρώτος της ...
Αυτες ειναι φωτο πριν τη γνωρισω.Πριν καν κανουμε σεξ δηλαδη.Βαση εικονας ξεκωλιαζοταν ηδη αβερτα;
Σσωραιος…Όχι.
Εσύ ήσουν ο πρώτος της ...
Τύπε αυτή έχει κάνει 250.000 χιλιόμετρα και είναι και γυρισμέναΑυτες ειναι φωτο πριν τη γνωρισω.Πριν καν κανουμε σεξ δηλαδη.Βαση εικονας ξεκωλιαζοταν ηδη αβερτα;
Θα βρείτε άλλον σίγουραΜου έλεγε συνέχεια για έναν πρώην πως την ξεφτίλιζε και ότι την ξεσκίζε… την έβαλα να του στείλει μήνυμα να κανονίσει μπροστά μου και δεν δέχτηκε ο τύπος.. της είπε .. θέλω πολύ .. αλλά να είμαστε μόνοι μας!
Ότι καλύτεροΠριν και μετα το ξεκωλιασμα..
Μωρε μπραβοΤύπε αυτή έχει κάνει 250.000 χιλιόμετρα και είναι και γυρισμένα
Ευγε καλέ μου φίλε Kalamobixtihs μπράβο σουΕνα χρονο μετα απο την πρωτη και τελευταια εμπειρια με την
γυναικα μου! Οι 2 μας και ενα καβλακι εσκορτ. Απιστευτη εμπειρια. Ενω οταν εγινε εχυνε σαν να μην ειχε ξαναγαμηθει εχει ξεκοψει καθε κουβεντα για επαναληψη. Αβυσσος!! Εδω παντως οσοι ψαχνετε για πραγματικες εμπειριες θα ειναι δυσκολο αφου οι περισσοτεροι (σιγουρα οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι) απλα καβλαντιζουν η δεν εχουν τολμησει καν να πουν στις γυναικες τους τι πραγματικα γουσταρουν. Good luck σε ολους τους μυστες ;)
Το θεμα ειναι οτι οταν βαλεις το χερι στο μελι δεν υπαρχει επιστροφη! Καλυτερη η αγνοιαΕυγε καλέ μου φίλε Kalamobixtihs μπράβο σου
Καλέ μου φίλε cost2001 θα είχες τη καλοσύνη σε παρακαλώ να μας κάνεις την μέτρηση των τόσο χιλιομέτρων σε πόσους πούτσες αντίστοιχη για να καταλάβουμε τελικά η καύλα με πόσους είχε πάει???..Χα χα χα χα χα χαΤύπε αυτή έχει κάνει 250.000 χιλιόμετρα και είναι και γυρισμένα
Είσαι ίνδαλμα !!!Ενα χρονο μετα απο την πρωτη και τελευταια εμπειρια με την
γυναικα μου! Οι 2 μας και ενα καβλακι εσκορτ. Απιστευτη εμπειρια. Ενω οταν εγινε εχυνε σαν να μην ειχε ξαναγαμηθει εχει ξεκοψει καθε κουβεντα για επαναληψη. Αβυσσος!! Εδω παντως οσοι ψαχνετε για πραγματικες εμπειριες θα ειναι δυσκολο αφου οι περισσοτεροι (σιγουρα οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι) απλα καβλαντιζουν η δεν εχουν τολμησει καν να πουν στις γυναικες τους τι πραγματικα γουσταρουν. Good luck σε ολους τους μυστες ;)
Τουλάχιστον καλέ μου φίλε Kalamombixths έβγαλες τα γούστα ,,σου και με τη γυναίκα σου ....Άρα και οι δυο ευχαριστημένοι..Το θεμα ειναι οτι οταν βαλεις το χερι στο μελι δεν υπαρχει επιστροφη! Καλυτερη η αγνοια
Ναι. Και τωρα θυμωντας τα (παιζοντας τον) να κλαις .Τουλάχιστον καλέ μου φίλε Kalamombixths έβγαλες τα γούστα ,,σου και με τη γυναίκα σου ....Άρα και οι δυο ευχαριστημένοι..
Χωρισμένος πια με την κοπέλα καλέ μου φίλε η δεν το ξανακάνατε....Ναι. Και τωρα θυμωντας τα (παιζοντας τον) να κλαις .
Παντρεμενοι με παιδια. Κοιτα δεν θα την χωρισω κιολας!!! Δεν το βρισκεις και συχνα αυτο εστω και μια φορα! Αλλα εχω πολλα… σχεδια στο μυαλο μου και δεν εχω… συνεργατη ;) Ισως πρεπει να γινω εγω τριτος σε αλλο ζευγαρι αλλα αυτο αντε βρες το!Χωρισμένος πια με την κοπέλα καλέ μου φίλε η δεν το ξανακάνατε....
Αν θες να ζήσεις Ckuckold φάση την δικιά σου με κάποιον άγνωστο καθαρό εμφανίσιμο άντρα άντρα κ μασερ αν έχει σημασία,μπορούμε να το κανονίσουμε!!!Ενα χρονο μετα απο την πρωτη και τελευταια εμπειρια με την
Νομιζω μετα απο 1 χρονο που τρωω πορτα αυτο θα ειναι ο ασσος στο μανικι μου )Αν θες να ζήσεις Ckuckold φάση την δικιά σου με κάποιον άγνωστο καθαρό εμφανίσιμο άντρα άντρα κ μασερ αν έχει σημασία,μπορούμε να το κανονίσουμε!!!
Καλέ μου φίλε είδες είδη βρήκες συνεργάτη εδώ χα χα χα.Και να μη σου πω θα ήθελαν πολλοί να γίνουν συνεργάτες σου ακόμη και εγώ να μη σου πω ..Αλλά το θέμα ειναι να το θέλει η το θέμα ειναι να τον θέλει η γυναίκα σου (να της αρέσει)..Αλλά και αυτό που λες το να γίνεις τρίτος καλό αλλά όπως είπες που και ποιος θα το δεκτή αν δεν ειναι ανοιχτόμυαλος......Παντρεμενοι με παιδια. Κοιτα δεν θα την χωρισω κιολας!!! Δεν το βρισκεις και συχνα αυτο εστω και μια φορα! Αλλα εχω πολλα… σχεδια στο μυαλο μου και δεν εχω… συνεργατη ;) Ισως πρεπει να γινω εγω τριτος σε αλλο ζευγαρι αλλα αυτο αντε βρες το!
Στειλε μου μνμ προσωπικό τότε για περαιτέρωΝομιζω μετα απο 1 χρονο που τρωω πορτα αυτο θα ειναι ο ασσος στο μανικι μου )
Συνεργατης ειναι η συζυγος. Και προς το παρον δεν συνεργαζεται. Οι υπολοποι/ες ειναι βοηθοι! Ομως με βλεπω να πηγαινω εγω αλλου για βοηθος!!Καλέ μου φίλε είδες είδη βρήκες συνεργάτη εδώ χα χα χα.Και να μη σου πω θα ήθελαν πολλοί να γίνουν συνεργάτες σου ακόμη και εγώ να μη σου πω ..Αλλά το θέμα ειναι να το θέλει η το θέμα ειναι να τον θέλει η γυναίκα σου (να της αρέσει)..Αλλά και αυτό που λες το να γίνεις τρίτος καλό αλλά όπως είπες που και ποιος θα το δεκτή αν δεν ειναι ανοιχτόμυαλος......