curious19grk
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 255
- Πόντοι
- 20
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο
Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο
Πολύ καλό.... Πολύ καυλιαρικο....
Μας έχεις κατακαυλωσει με την μουνα!Νομιζω ειναι προφανες σε ποια τρυπα γινεται περισσοτερη δουλεια..
Κωλο;;Εεετσι άνοιξε το μέσα χύσουμε πουτανα
πες μας και ερχομαστε να στην γεμισουμε σπερμαΔε βλεπω σχόλια και ανησυχω..
Ειναι απασχολημενα τα χερια των μελων τυπεΔε βλεπω σχόλια και ανησυχω..
Τυπε αποψε λεμε να κανουμε τον ΠΑΟΚ κουκχολντ γι’ αυτο ειμαι εδω, να παρω ιδεες….@teaserman ντροπή σου, εγώ περιμένω στο νήμα του στοιχήματος να δώσετε εκτίμηση του βραδινού σκορ, τι σόι οπαδός της ΑΕΚ είσαι και σε ψάχνω σε νήματα με θέματα Κερατέας και φινλανδικών ταράνδων;
Έτσι ποια θες καλέ μου φίλε να δεις να στη γαμάνε??? Τη γυναίκα σου,, τη ξαδέλφη σου,, την ανίψια σου η τη μανουλα σου ???? Ακόμη περιμένουμε να μας πεις ποια θες να σου γαμιέται και εσύ να βλέπεις.
Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα ενδιαφέρον ακούγεται αν θέλεις στείλε μου προσωπικό να τα πουμεΘελω να γίνω cuckold στην σύζυγο μου....ειναι 40 ετων..έχουμε κι ενα παιδί μαζί.....ειναι και μητερα δηλαδή....ειμαστε 10 χρονια παντρεμενοι.....περισσότερα σε προσωπικό μήνυμα για λόγους εχεμύθειας και διακριτικοτητας
Μην ασχολείσαι ένας παπατζης ανώμαλος είναι που στην περιγραφη του αναφέρεται στην ανίψια του, κ στο παιδί του....Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα ενδιαφέρον ακούγεται αν θέλεις στείλε μου προσωπικό να τα πουμε