iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.340
- Πόντοι
- 206
Εγω δεν αφηνω και τον κωλο της παραπονεμενο..Η κατάλληλη στάση για άδειασμα αρχιδιών βαθιά μέσα στην μουνάρα της...
Εγω δεν αφηνω και τον κωλο της παραπονεμενο..Η κατάλληλη στάση για άδειασμα αρχιδιών βαθιά μέσα στην μουνάρα της...
Θεοστενος..και ομως της αρεσει να την ξεσκιζω περισσοτερο και απο μπροστα..Φαίνεται στενός...
Πωπω τον βλέπω... Θα της τον έσκιζα αν προσπαθούσα να βάλω το καυλί μου εκεί μέσα....Θεοστενος..και ομως της αρεσει να την ξεσκιζω περισσοτερο και απο μπροστα..
Της τον σφηνωνω ολο παντα,δε με εχει κοψει ποτέ..Πωπω τον βλέπω... Θα της τον έσκιζα αν προσπαθούσα να βάλω το καυλί μου εκεί μέσα....
Έτσι, γάμα την!!! Φαντάζομαι να της τα δίνεις όλα μέσα...Της τον σφηνωνω ολο παντα,δε με εχει κοψει ποτέ..
Πάντα μέσα απο κώλο.Έτσι, γάμα την!!! Φαντάζομαι να της τα δίνεις όλα μέσα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντα μέσα απο κώλο.
Αναμενουμε ορθάνοιχτη κωλοτρυπιδα αδελφέ !!Θεοστενος..και ομως της αρεσει να την ξεσκιζω περισσοτερο και απο μπροστα..
Ευγε, εχει γινει καλη δουλιτσα στις γαμοτρυπεςΝομιζω ειναι προφανες σε ποια τρυπα γινεται περισσοτερη δουλεια..
Μούναρος η γυναίκα σου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάντα μέσα απο κώλο.
Εμείς πότε καλέ μου φίλε nkido101:θα της την δαγκώσουμε ,θα της τσιμπήσουμε αλλά και θα της τα χύσουμε??Ακόμη περιμένουμε αυτό που μας είχες τάξει..
Θελεις να ερθουμε, να τις τα τραβηξουμε μαζι με κατι καλα παιδια...?