paixnidi_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2017
- Like
- 4.774
- Πόντοι
- 456
ωραίο ξεμούνιασμα
και στο επόμενο κατούρημα πήγαν και οι 3 φίλοι σου μαζί της ενώ εσύ επνιγες τον πόνο σου στο τζονι;πήγαμε για ποτό με τη γυναίκα μου κ 3 φιλους μου. Όταν καποια στιγμή πήγε τουαλέτα τους έδειξα την κωλοτρυπά της
Δεν είναι και πολύ δουλεμενη η κωλοτρυπιδα τής τύπεγια ποσο ξεμούνιασμα είναι η γυναίκα μου εδώ;ποια η γνώμη σας;
Ποιος είναι αυτός φίλε μου; Ο Γουίλι ο μαύρος θερμαστής από το Τζιμπουτί;ωραίο ξεμούνιασμα
Ωραίο μουνάκι έχει.για ποσο ξεμούνιασμα είναι η γυναίκα μου εδώ;ποια η γνώμη σας;
και ωραίες μουνοχειλαρεςΩραίο μουνάκι έχει.
Όλο περιτριγυρίζετε τον παιχνίντι, Καπετάνιε. Δεν μπορεί. Κάτι θα θέλετε να κάνετε στην γυναίκα του....Ποιος είναι αυτός φίλε μου; Ο Γουίλι ο μαύρος θερμαστής από το Τζιμπουτί;
Ανυπόστατες φήμες. Έχω δώσει την καρδιά μου σε άλληΌλο περιτριγυρίζετε τον παιχνίντι, Καπετάνιε. Δεν μπορεί. Κάτι θα θέλετε να κάνετε στην γυναίκα του....
Α, δεν είχαμε καταλάβει κάτι...Ανυπόστατες φήμες. Έχω δώσει την καρδιά μου σε άλλη
Σου αρέσουν οι πικάντικες λεπτομέρειες Ωρίωνα ή μήπως ζηλεύεις;Α, δεν είχαμε καταλάβει κάτι...
Δώστε μας παραπάνω στοιχεία, εάν θέλετε. Έχετε δώσει μόνο την καρδιά σας;
Δεν έχω ζηλέψει ποτέ κανέναν και για τίποτα, Καπετάνιε μου.Σου αρέσουν οι πικάντικες λεπτομέρειες Ωρίωνα ή μήπως ζηλεύεις;
Καλώς. ΑΕΚ. Μόνο ΑΕΚ και για πάντα. Όλες οι άλλες είναι για να περνά η ώρα φίλε μουΔεν έχω ζηλέψει ποτέ κανέναν και για τίποτα, Καπετάνιε μου.
Από περιέργεια σας ρώτησα γιατί η διαδικτυακή περσόνα σας φαίνεται αμείλικτη, χωρίς συναισθηματισμούς. Αφού δεν θέλετε να το μοιραστείτε μαζί μας, ας είναι....
Σωστός! Άλλωστε, όποιος σας γαμάει (τις γυναίκες) είναι ΑΕΚ!!Καλώς. ΑΕΚ. Μόνο ΑΕΚ και για πάντα. Όλες οι άλλες είναι για να περνά η ώρα φίλε μου