CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.773
- Πόντοι
- 3.786
Το σπικάζ που κάνεις στα γκιφάκια που ποστάρεις φίλε, είναι όλα τα λεφτάμην σταματας να χύνεις τον πατο της γυναικας μου
Το σπικάζ που κάνεις στα γκιφάκια που ποστάρεις φίλε, είναι όλα τα λεφτάμην σταματας να χύνεις τον πατο της γυναικας μου
Μη! Εγώ θα συμμετέχω. Κοίτα:μαλλον πρεπει να σταματησω την "παρουσίαση". κανείς δεν συμμετεχει. θα βάζω μονο τα gifakia που μ αρεσουν
Γιατί, αν αντί στον πάτο της γυναίκας σου εγώ γουστάρω να χύσω στο περσικό χαλί σας, θα με κάνεις ντα, ρε μπούλη;μην σταματας να χύνεις τον πατο της γυναικας μου
Ε όχι και μπούλης ο paixnidi_30, που το δουλεύει πιο πολύ από όλα τα μέλη του bou (μετά τον Ριχτάρη). Να σεβόμαστε και δυο πράγματα.Μη! Εγώ θα συμμετέχω. Κοίτα:
Γιατί, αν αντί στον πάτο της γυναίκας σου εγώ γουστάρω να χύσω στο περσικό χαλί σας, θα με κάνεις ντα, ρε μπούλη;
Με τέτοιες γαλυφιές δε νομίζω ότι θα σε καλέσουν για να χυσεις τον πάτο της γυναίκας του. Ο παιχνίντι θέλει συμμετοχή, θέλει να του πεις τι θα κάνεις στην γυναίκα του, χωρίς να τον ρωτήσεις. Δεν φτάνει που θα τον εξυπηρετήσουμε, σιγά μην τον αφήσουμε και να μας πει τι θα κάνουμε. Τον κ.Ριχταρη δεν τον ξέρωΕ όχι και μπούλης ο paixnidi_30, που το δουλεύει πιο πολύ από όλα τα μέλη του bou (μετά τον Ριχτάρη). Να σεβόμαστε και δυο πράγματα.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ειδική πρόσκληση για να γαμήσει κάποιος τον πάτο της γυναίκας του. Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση σε όλο το bou, κάτι σαν τους γάμους στην Κρήτη.Με τέτοιες γαλυφιές δε νομίζω ότι θα σε καλέσουν για να χυσεις τον πάτο της γυναίκας του. Ο παιχνίντι θέλει συμμετοχή, θέλει να του πεις τι θα κάνεις στην γυναίκα του, χωρίς να τον ρωτήσεις. Δεν φτάνει που θα τον εξυπηρετήσουμε, σιγά μην τον αφήσουμε και να μας πει τι θα κάνουμε. Τον κ.Ριχταρη δεν τον ξέρω
Πότε θα τη δούμε τη γυναίκα σου να τη χύσουμε;πουτανα!
Παίζει σε πορνό ο Αίολος Ριχτάρης;Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ειδική πρόσκληση για να γαμήσει κάποιος τον πάτο της γυναίκας του. Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση σε όλο το bou, κάτι σαν τους γάμους στην Κρήτη.
Ο κος Ριχτάρης είναι ο @aiolosanemos50. Έχει ένα φανταστικό πορτοκάλι ριχτάρι στον καναπέ του σαλονιού του. Μόνο εσείς δεν έχετε δει βιντεάκια του.
Ναι. Τα υπόλοιπα posts εδώ είναι για ξεκάρφωμα.Παίζει σε πορνό ο Αίολος Ριχτάρης;
Ε-ενας κ-κ-κω-ΚΩΛΟΣ!Ναι. Τα υπόλοιπα posts εδώ είναι για ξεκάρφωμα.
Η γυναίκα του με φόντο το ριχτάρι
Δημοσίευση στο thread ''Πρωκτική σφήνα'' Πρωκτική σφήνα - Page 6 - bourdela.com forum
Έ-ε-μπαινε Γ-γ-ιούτσο!Ε-ενας κ-κ-κω-ΚΩΛΟΣ!
Δεν μπαίνω αν δεν δω πρόσωπο φίλε μου. Είμαι αισθηματιας.Έ-ε-μπαινε Γ-γ-ιούτσο!
Τα βράδυα μετά τις 11, μπες μήπως με πετύχεις να σου δείξωΠότε θα τη δούμε τη γυναίκα σου να τη χύσουμε;
Εεε όχι και πορνό ....αισθησιακό σεξ με ψηλοτάκουνα σέξι εσώρουχα...και οι λήψεις δεν είναι και καλές ΧάχαχαΠαίζει σε πορνό ο Αίολος Ριχτάρης;
ανάσα δεν παίρνει η πουτάνα