NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.836
- Πόντοι
- 37.127
την Παολα την εχετε παρει ?
λεει τπτ?
Την Πάολα στην Φραντζή ή το τραβέλι στη Συγγρού?
την Παολα την εχετε παρει ?
λεει τπτ?
Την Πάολα στην Φραντζή ή το τραβέλι στη Συγγρού?
καλά ρε μλκες με αυτόν που γράφει δίπλα ασυναρτησίες μου λένε πως είμαι εγώ?
το 1ο ;)
δεν εχω δει τι λες?
ok Amy Winehouse - ValerieΑσε, θα παω Βαλερια
Και εγω που ελεγα οτι ειναι ο Ζωρζ Πιλαλι !!!!!!!!!!!εδώ μιλάμε με ονόματα και τα λέμε ΟΛΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ
Παλιες αγαπες ,να εφερνε και το αδελφακι της!!!!!!xmmmmmmmmmmm μουνάκια όμορφα για περάστε παρακαλω
Αφου εχεται τα ιδια γουστα παρε τον Οστρογοτθο τοτες. ;)δεν ειμαι λατρης των mlf ουτε του κοντοπουτανου,τα γουστα μου ταιριαζουν με του yorgou,λυπαμαι αλλα δεν θα σε προτιμησω,
μπορω να ειμαι ησυχος οτι δεν θα μου κρατησεις κακια?
Και εγω Booman για να εχουμε καλο ηχο στο video.τον looser ρε δίπλα τσέκαρε και θα δεις.
Γράφει κάποιος (άντε να το πάρει το ποτάμι)πως παίρνω νταβατζόσιμο 30% και τραβάω και βίντεο τους πελάτες
ΜΑΡΙΝΑ
Αφου εχεται τα ιδια γουστα παρε τον Οστρογοτθο τοτες. ;)
Προσεχε μονο γιατι δαγκανει.
ατιμο αγορι ..θα θεσω σοβαρο προβληματισμο στον yorgo τωρα και θα περιμενω εναγωνιως την απαντησηΑφου εχεται τα ιδια γουστα παρε τον Οστρογοτθο τοτες. ;)
Προσεχε μονο γιατι δαγκανει.
baby αν δεν κανονισεις με τα κονε που εχεις να παρει μια εκπομπη στην τηλεοραση δεν προκειται να ησυχασουμε απο δαυτον..εδώ μιλάμε με ονόματα και τα λέμε ΟΛΑ
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ
ατιμο αγορι ..θα θεσω σοβαρο προβληματισμο στον yorgo τωρα και θα περιμενω εναγωνιως την απαντηση
Να σε ρωτησω κατι yorgo και αν θες μου απαντας,τον baby ενταξει τον ξερω,αν δε βγαλει στα φορα γκομενα που εχει παρει,θα σκασει,δεν μπορει,τον ξερω πια και δεν τον παρεξηγω,εσυ γιατι βαζεις φωτογραφιες από κοπελες που χεις παρει εδώ ,φαινεσαι σοβαρο παιδι και χορτατο(δεν λεω ότι ο baby δεν είναι)και δεν μου κολαει τοσο με το προφιλ που βγαζεις,θελω δηλ να πω ότι ο κάθε ανθρωπος εχει το δικο του στυλ