Νέα

CT lads - Τόλμη και Γοητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy_gs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 957
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
καλά ρε μλκες με αυτόν που γράφει δίπλα ασυναρτησίες μου λένε πως είμαι εγώ? :headbang: :headbang: :headbang:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.836
Πόντοι
37.127
δεν εχω δει τι λες?

τον looser ρε δίπλα τσέκαρε και θα δεις.
Γράφει κάποιος (άντε να το πάρει το ποτάμι)πως παίρνω νταβατζόσιμο 30% και τραβάω και βίντεο τους πελάτες

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αντε να σε δω πως θα ξεμπλεξεις τωρα :hmm:

Επισκέπτης
δεν ειμαι λατρης των mlf ουτε του κοντοπουτανου,τα γουστα μου ταιριαζουν με του yorgou,λυπαμαι αλλα δεν θα σε προτιμησω,
μπορω να ειμαι ησυχος οτι δεν θα μου κρατησεις κακια?
Αφου εχεται τα ιδια γουστα παρε τον Οστρογοτθο τοτες. :2funny: :2funny: ;)
Προσεχε μονο γιατι δαγκανει. :tickedoff:

Συνημμένα

• Ostrogothos.jpg
    Ostrogothos.jpg
    79,7 KB · Εμφανίσεις: 50

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Τσου...κατ'αρχήν, είναι 4 διαφορετικές, δεν είναι μία!

(Καλό παιχνιδάκι είναι τελικά αυτό).

Προσοχή μην πάρω και την δική σας ψυχή όμως...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ατιμο αγορι :cheesy:..θα θεσω σοβαρο προβληματισμο στον yorgo τωρα και θα περιμενω εναγωνιως την απαντηση
Να σε ρωτησω κατι yorgo και αν θες μου απαντας,τον baby ενταξει τον ξερω,αν δε βγαλει στα φορα γκομενα  που εχει παρει,θα σκασει,δεν μπορει,τον ξερω πια και δεν τον παρεξηγω,εσυ γιατι βαζεις φωτογραφιες από κοπελες που χεις παρει εδώ ,φαινεσαι σοβαρο παιδι και χορτατο(δεν λεω ότι ο baby δεν είναι)και δεν μου κολαει τοσο με το προφιλ που βγαζεις,θελω δηλ να πω ότι ο κάθε ανθρωπος εχει το δικο του στυλ

Επισκέπτης
Εγω παντως να ξερεις xilnik δεν ειμαι χορτατος.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
δεν προκειται ποτε να εισαι,ειναι στο χαρακτηρα σου,ειμαστε τοσο χορτατοι για να μην τρελαινομαστε με τη κακη εννοια και τοσο νηστικοι που καθε φορα που βλεπουμε μια ωραια γυναικα θελουμε σαν τρελοι να την πηδηξουμε
Υ.Γ για το σοβαρο-φανης εννοειτε :),γι αυτο και εχω το θαρρος να σου μιλαω πιο ανοιχτα χωρις να φοβαμαι οτι θα με παρεξηγησεις,τουλαχιστον οχι πολυ
ετσι ανοιχτα θετω το ερωτημα και στον yorgo,θελω δηλ να πω οτι ο xilnik δεν μπορει να γινει baby η' yorgos και το αντιθετο

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
εδώ μιλάμε με ονόματα και τα λέμε ΟΛΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ
baby αν δεν κανονισεις με τα κονε που εχεις να παρει μια εκπομπη στην τηλεοραση δεν προκειται να ησυχασουμε απο δαυτον.. :cheesy:
ετσι θα μας παει,καθε τοσο θα βγαινει και θα κανει νεες αποκαλυψεις,χτες ειπε οτι τον βιασε η ...μαργαριτα για να καταλαβεις

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ατιμο αγορι :cheesy:..θα θεσω σοβαρο προβληματισμο στον yorgo τωρα και θα περιμενω εναγωνιως την απαντηση
Να σε ρωτησω κατι yorgo και αν θες μου απαντας,τον baby ενταξει τον ξερω,αν δε βγαλει στα φορα γκομενα  που εχει παρει,θα σκασει,δεν μπορει,τον ξερω πια και δεν τον παρεξηγω,εσυ γιατι βαζεις φωτογραφιες από κοπελες που χεις παρει εδώ ,φαινεσαι σοβαρο παιδι και χορτατο(δεν λεω ότι ο baby δεν είναι)και δεν μου κολαει τοσο με το προφιλ που βγαζεις,θελω δηλ να πω ότι ο κάθε ανθρωπος εχει το δικο του στυλ

Κοίτα και μιλώντας απόλυτα ειλικρινά και ας παρεξηγηθεί η απάντησή μου, άλλωστε, έχω φάει τόσους χαρακτηρισμούς τον τελευταίο καιρό από διάφορους, ας ρίξω τουλάχιστον στο τραπέζι άλλον έναν που τουλάχιστον είναι αληθινός, όποιος πραγματικά με γνωρίζει θα με χαρακτηρίσει και ως "παιδί" που του αρέσει να "παίζει".

Υπό αυτή την έννοια, όταν δεν είμαι σε άλλη γη και άλλα μέρη, όπου έχω διάφορα "παιχνίδια" για μεγάλα "παιδιά" με τα οποία "παίζω", όταν είμαι στην αγαπημένη μου Αθήνα, παίζω με το Photoshop! Έτσι λοιπόν, μου αρέσει να γαργαλάω φωτογραφίες και να τις ανεβάζω, περιμένοντας από τους κολλητούς να αναγνωρίζουν την εικονιζόμενη!

Στις παρέες μου και στον ελεύθερο χρόνο μου, ούτε σοβαρός είμαι ούτε χορτάτος πάντως. Εάν μου εμφανίσεις spec compliant product, ξεφεύγω....

Baby δεν πρόκειται να γίνω ποτέ, μπορείς να γίνεις ότι θέλεις και επιθυμείς σε αυτόν τον ελεύθερο κόσμο που ζούμε, αλλά Baby σίγουρα δεν μπορεί να γίνει κανείς!!! LOL

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom