Νέα

CT lads - Τόλμη και Γοητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy_gs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 957
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Κάνε και εσύ ένα gayfriend, μπορείς!  ;) ;) ;)

Τα υπόλοιπα άστα εκεί που σε παίρνει :)

Πάντα φιλικά.

Συνημμένα

• gayfriend.jpg
    gayfriend.jpg
    123,2 KB · Εμφανίσεις: 26

Επισκέπτης
Καταρχήν δεν είναι δική μου περιγραφή, νομίζω λέει: NITRO!! Όντως ένας από τους καλύτερους αφηγητές και κρίμα που δεν γράφει πια....

λάθος κάνεις Tipos μου...

www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,10091]NITRO[/url] = www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,81507]KIWI[/url]

και

www.bourdela.tv/content/view/2965/1/#jreview_13980]ΚΡΙΤΙΚΗ[/url]

* more info , εντός...;)  :sunglasses:

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Αποχωρεί προσωρινά από την ενεργό δράση η Ισινμπάγεβα!

Αποσύρεται προσωρινά από την ενεργό δράση η Γελένα Ισινμπάγεβα! Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στο χώρο του στίβου, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, καθως η «τσαρίνα των αιθέρων» ανακοίνωσε την επ' αόριστον αποχώρησή της, μέσω γραπτής δήλωσης που εξέδωσε ο ατζέντης της.

«Το έχω σκεφτεί πολύ προσεκτικά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και τώρα έφτασα στο συμπέρασμα ότι ένα διάλειμμα από τους αγώνες είναι απολύτως απαραίτητο για μένα» αναφέρει στη σχετική δήλωση η κορυφαία αθλήτρια στην ιστορία του άλματος επί κοντώ.

Κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ σε ανοιχτό (5.06μ.) και κλειστό στίβο (5.00μ.), «χρυσή» Ολυμπιονίκης στην Αθήνα και το Πεκίνο, η Ισινμπάγεβα ανακοίνωσε σε ηλικία μόλις 28 ετών την απόφασή της, η οποία ο κόσμος του αθλητισμού εύχεται να μην είναι οριστική και αμετάκλητη.

Συνημμένα

• Isenbaeva.jpg
    Isenbaeva.jpg
    27,7 KB · Εμφανίσεις: 15

gismo1972

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
1.521
Πόντοι
6.835
Άντε και κάτι groovy,γαλλικό, και σχετικά χιουμοριστικό

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
λάθος κάνεις Tipos μου...

www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,10091]NITRO[/url] = www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,81507]KIWI[/url]

και

www.bourdela.tv/content/view/2965/1/#jreview_13980]ΚΡΙΤΙΚΗ[/url]

* more info , εντός...;)  :sunglasses:

Σωστός ο MC, αλλά δεν φημίζομαι για την μνήμη μου και ξέχασα το mail που είχα δηλώσει προ διετίας.
Ετσι γεννηθηκε ο kiwi που πλέον θα τον σκοτώσω αναγκαστικά,  αφού βρηκα το avatar μου (sic) και θα επιστρέψω  σε αυτό αφού λέω αραιά και που πλέον -όποτε έχω άδεια δηλαδή - να γράφω καμιά κριτική, μιας και ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε (ή μάκρυνε) το μαλλί του μήτε την συνήθειες άλλαξε (κ γιατί ν'αλλαξει άλλωστε) μήτε την λογική του

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.343
Πόντοι
12.056
Σωστός ο MC, αλλά δεν φημίζομαι για την μνήμη μου και ξέχασα το mail που είχα δηλώσει προ διετίας.
Ετσι γεννηθηκε ο kiwi που πλέον θα τον σκοτώσω αναγκαστικά,  αφού βρηκα το avatar μου (sic) και θα επιστρέψω  σε αυτό αφού λέω αραιά και που πλέον -όποτε έχω άδεια δηλαδή - να γράφω καμιά κριτική, μιας και ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε (ή μάκρυνε) το μαλλί του μήτε την συνήθειες άλλαξε (κ γιατί ν'αλλαξει άλλωστε) μήτε την λογική του

ΩΩΩΩΩ...Καλησπερα παικταρα   :thumbsup: :rockon:

Επισκέπτης

welcome back...

αλλά δεν είναι σωστό να κάνεις νουμεράκια...;)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
πάντως απ'ότι είδα δεν έχουν αλλάξει και πολλά , κάποια liftings έγιναν αλλά μια χαρά όλα.
Οφείλω πάντως να ομολογήσω πως οι κριτικές εδώ είναι οι μόνες έγκυρες μακράν ,απ'οτι άλλο κυκλοφορεί και αν τελικά κάποιος θέλει να πάει να ρίξει κανένα να ξεχαρμανιάσει μόνο από εδώ μπορει να αντλήσει αντικειμενική πληροφόρηση
:2on1:

Επισκέπτης
πάντως απ'ότι είδα δεν έχουν αλλάξει και πολλά , κάποια liftings έγιναν αλλά μια χαρά όλα.
Οφείλω πάντως να ομολογήσω πως οι κριτικές εδώ είναι οι μόνες έγκυρες μακράν ,απ'οτι άλλο κυκλοφορεί και αν τελικά κάποιος θέλει να πάει να ρίξει κανένα να ξεχαρμανιάσει μόνο από εδώ μπορει να αντλήσει αντικειμενική πληροφόρηση
:2on1:

ναι...άμα διαβάζει τον Tipos...έχει τα σιγουράκια του....

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom