You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CT lads - Τόλμη και Γοητεία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα billy_gs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 957
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Καταρχήν δεν είναι δική μου περιγραφή, νομίζω λέει: NITRO!! Όντως ένας από τους καλύτερους αφηγητές και κρίμα που δεν γράφει πια....
λάθος κάνεις Tipos μου...
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,10091]NITRO[/url] = www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,81507]KIWI[/url]
και
www.bourdela.tv/content/view/2965/1/#jreview_13980]ΚΡΙΤΙΚΗ[/url]
* more info , εντός...;)
gismo1972
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.521
- Πόντοι
- 6.835
Αποχωρεί προσωρινά από την ενεργό δράση η Ισινμπάγεβα!
Αποσύρεται προσωρινά από την ενεργό δράση η Γελένα Ισινμπάγεβα! Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στο χώρο του στίβου, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, καθως η «τσαρίνα των αιθέρων» ανακοίνωσε την επ' αόριστον αποχώρησή της, μέσω γραπτής δήλωσης που εξέδωσε ο ατζέντης της.
«Το έχω σκεφτεί πολύ προσεκτικά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και τώρα έφτασα στο συμπέρασμα ότι ένα διάλειμμα από τους αγώνες είναι απολύτως απαραίτητο για μένα» αναφέρει στη σχετική δήλωση η κορυφαία αθλήτρια στην ιστορία του άλματος επί κοντώ.
Κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ σε ανοιχτό (5.06μ.) και κλειστό στίβο (5.00μ.), «χρυσή» Ολυμπιονίκης στην Αθήνα και το Πεκίνο, η Ισινμπάγεβα ανακοίνωσε σε ηλικία μόλις 28 ετών την απόφασή της, η οποία ο κόσμος του αθλητισμού εύχεται να μην είναι οριστική και αμετάκλητη.
Αποσύρεται προσωρινά από την ενεργό δράση η Γελένα Ισινμπάγεβα! Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στο χώρο του στίβου, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα, καθως η «τσαρίνα των αιθέρων» ανακοίνωσε την επ' αόριστον αποχώρησή της, μέσω γραπτής δήλωσης που εξέδωσε ο ατζέντης της.
«Το έχω σκεφτεί πολύ προσεκτικά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και τώρα έφτασα στο συμπέρασμα ότι ένα διάλειμμα από τους αγώνες είναι απολύτως απαραίτητο για μένα» αναφέρει στη σχετική δήλωση η κορυφαία αθλήτρια στην ιστορία του άλματος επί κοντώ.
Κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ σε ανοιχτό (5.06μ.) και κλειστό στίβο (5.00μ.), «χρυσή» Ολυμπιονίκης στην Αθήνα και το Πεκίνο, η Ισινμπάγεβα ανακοίνωσε σε ηλικία μόλις 28 ετών την απόφασή της, η οποία ο κόσμος του αθλητισμού εύχεται να μην είναι οριστική και αμετάκλητη.
Συνημμένα
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
λάθος κάνεις Tipos μου...
www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,10091]NITRO[/url] = www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,81507]KIWI[/url]
και
www.bourdela.tv/content/view/2965/1/#jreview_13980]ΚΡΙΤΙΚΗ[/url]
* more info , εντός...;)
Σωστός ο MC, αλλά δεν φημίζομαι για την μνήμη μου και ξέχασα το mail που είχα δηλώσει προ διετίας.
Ετσι γεννηθηκε ο kiwi που πλέον θα τον σκοτώσω αναγκαστικά, αφού βρηκα το avatar μου (sic) και θα επιστρέψω σε αυτό αφού λέω αραιά και που πλέον -όποτε έχω άδεια δηλαδή - να γράφω καμιά κριτική, μιας και ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε (ή μάκρυνε) το μαλλί του μήτε την συνήθειες άλλαξε (κ γιατί ν'αλλαξει άλλωστε) μήτε την λογική του
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.343
- Πόντοι
- 12.056
Σωστός ο MC, αλλά δεν φημίζομαι για την μνήμη μου και ξέχασα το mail που είχα δηλώσει προ διετίας.
Ετσι γεννηθηκε ο kiwi που πλέον θα τον σκοτώσω αναγκαστικά, αφού βρηκα το avatar μου (sic) και θα επιστρέψω σε αυτό αφού λέω αραιά και που πλέον -όποτε έχω άδεια δηλαδή - να γράφω καμιά κριτική, μιας και ο λύκος και αν εγέρασε και άσπρισε (ή μάκρυνε) το μαλλί του μήτε την συνήθειες άλλαξε (κ γιατί ν'αλλαξει άλλωστε) μήτε την λογική του
ΩΩΩΩΩ...Καλησπερα παικταρα
Επισκέπτης
welcome back...
αλλά δεν είναι σωστό να κάνεις νουμεράκια...;)
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
ΩΩΩΩΩ...Καλησπερα παικταρα
Γειά σου Altecako και χρόνια πολλά
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
τα σέβη μου και σε σας!!!
Επισκέπτης
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
τεραστιο respect δασκαλετα σέβη μου και σε σας!!!
Επισκέπτης
κουφαλίτσααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
πάντως απ'ότι είδα δεν έχουν αλλάξει και πολλά , κάποια liftings έγιναν αλλά μια χαρά όλα.
Οφείλω πάντως να ομολογήσω πως οι κριτικές εδώ είναι οι μόνες έγκυρες μακράν ,απ'οτι άλλο κυκλοφορεί και αν τελικά κάποιος θέλει να πάει να ρίξει κανένα να ξεχαρμανιάσει μόνο από εδώ μπορει να αντλήσει αντικειμενική πληροφόρηση
Οφείλω πάντως να ομολογήσω πως οι κριτικές εδώ είναι οι μόνες έγκυρες μακράν ,απ'οτι άλλο κυκλοφορεί και αν τελικά κάποιος θέλει να πάει να ρίξει κανένα να ξεχαρμανιάσει μόνο από εδώ μπορει να αντλήσει αντικειμενική πληροφόρηση
Επισκέπτης
πάντως απ'ότι είδα δεν έχουν αλλάξει και πολλά , κάποια liftings έγιναν αλλά μια χαρά όλα.
ναι...άμα διαβάζει τον Tipos...έχει τα σιγουράκια του....
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 226