σωστο σε βρισκω παντως...
καπιταλισμο εχουμε αλλωστε
εγω δεν σηκωσα τιποτα...δεν παιφτουν εξω..
εγω δεν σηκωσα τιποτα...δεν παιφτουν εξω..
εγω δεν σηκωσα τιποτα...δεν πεφτουν εξω..παιχνιδια ειναι..το κακο ειναι οτι την πληρωνει ο κλαδος μας την νυφη προσωρινα
δεν πεφτουν ρε...αλλα οτι μεινει ξερω που θα φαγωθουν....και αποτι καταλαβαινω συμπιπτουμε στον τροπο φαγωματοςΩραία...εσύ μην σηκώσεις τίποτα, εγώ όλα. Στο τέλος, ότι μείνει και στους δύο τα μοιραζόμαστε. Και στις δύο περιπτώσεις, είτε πέσουν έξω ή όχι και οι δύο θα έχουμε παρά.
Τι λες?
ειναι δυνατον ρε να πεσει εξω ολο το τραπεζικο συστημα,ειδικα το ελληνικο κρατος ειναι συνιφασμενο με την υπαρξη τραπεζων...παιχνιδια γινωνται...ωστε καποιοι να αγορασουν κατι φτηνα...σωστο σε βρισκω παντως...
ειναι δυνατον ρε να πεσει εξω ολο το τραπεζικο συστημα,ειδικα το ελληνικο κρατος ειναι συνιφασμενο με την υπαρξη τραπεζων...παιχνιδια γινωνται...ωστε καποιοι να αγορασουν κατι φτηνα...
...η κριτική σου δεν είναι ακριβής -sorry- και καταλήγει σε αυθαίρετα συμπεράσματα και τελικά παραπλανεί.Σίγουρα δεν είναι αυτός ο σκοπός σου ,απλά τα πήρες για το στήσιμο.Επεισοδιακή μέρα εχθές. Γράφω εν συντομία...
....... μέχρι το απόγευμα είχα φάει τρεις γλαρόσουπες, για την μία έβαλα και κακή κριτική.......
...η κριτική σου δεν είναι ακριβής -sorry- και καταλήγει σε αυθαίρετα συμπεράσματα και τελικά παραπλανεί.Σίγουρα δεν είναι αυτός ο σκοπός σου ,απλά τα πήρες για το στήσιμο.
Επειδή όμως έχω προσωπική άποψη για την Τζένιφερ θα σου πω πως έχασες....
Η κοπέλα κατ'αρχάς ουδεμία σχέση με τσιγγάνα έχει αντιθέτως μάλιστα έχει λευκή επιδερμίδα και είναι καστανή σε αντίθεση με την αδερφή της.
Το πρόσωπό της είναι πεντακάθαρο και αν δεν μου θύμιζε την πρώην γυναίκα μου θα είχα φάει σκάλωμα.
Την έχω συναντήσει πριν 8 μήνες στο πρώτο της τουρ και έμεινα άφωνος ,αν και η φωνή της στο τηλέφωνο την αδικεί.
Επίσης είναι χυμώδης και πολύ αισθησιακή στο κρεβάτι ,αλλά δεν είναι πάνω από 1.75.
Από στυλ σκίζει αφού δουλεύει -όταν δεν κόβει βόλτες για τουρ - στην κρατική τηλεόραση.
Καλά ρε φίλε 500 για τρεις ώρες έσκασες? που την περίμενες στην Μεγάλη Βρετανία?
Yorgos....
Το οτι έφυγα για "δουλειά"...πριν τους κροκόδειλους...απο τον Θεό....για πρώτη φορά στη ζωή μου....
Είναι σημάδι...ή μετά τα καντήλια...ν'αρχίσω ν'ανησυχώ ????????????
ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?????????????????????????
Χρειάζονται και άσχημες μέρες για να εκτιμάς τις καλές! (ψευτοδικαιολογία για να μην μας παίρνει από κάτω).
Να ανησυχείς όταν κάτι γίνεται σύστημα. Μία ή δυο φορές γκίνια προβλέπεται ακόμη και για τις καλύτερες οικογένειες.
Τέτοιο deal με κροκόδειλους δε ξανα-γίνεται....άπαξ κ χάθηκε το παιχνίδι με αυτογκόλ....
ΓΑΜΗΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
Καλή καρδιά....κ κάποιος πάλι θα την πληρώσει...αλλά μέχρι τότε....
.....και αφού της είπα ότι θα βρεθούμε στο lobby προς "πιστοποίηση" των φωτό.
οπότε λογικά συμπεραίνω ότι οι φωτό είναι μάλλον fake και ειδικότερα αφού δεν έδωσε οποιοδήποτε λόγο για την ακύρωση.
....μπαίνει και γράφει διάφορες παπαριές για μένα σε άλλα sites.
Οι φωτογραφίες είναι αληθινές Yorgo...απλά είναι λίγο παραπάνω λαμπερές.