Νέα

CT lads - Τόλμη και Γοητεία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billy_gs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 957
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εγω δεν σηκωσα τιποτα...δεν πεφτουν εξω..παιχνιδια ειναι..το κακο ειναι οτι την πληρωνει ο κλαδος μας την νυφη προσωρινα

Ωραία...εσύ μην σηκώσεις τίποτα, εγώ όλα. Στο τέλος, ότι μείνει και στους δύο τα μοιραζόμαστε. Και στις δύο περιπτώσεις, είτε πέσουν έξω ή όχι και οι δύο θα έχουμε παρά.

Τι λες?

:2funny:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
Ωραία...εσύ μην σηκώσεις τίποτα, εγώ όλα. Στο τέλος, ότι μείνει και στους δύο τα μοιραζόμαστε. Και στις δύο περιπτώσεις, είτε πέσουν έξω ή όχι και οι δύο θα έχουμε παρά.

Τι λες?

:2funny:
δεν πεφτουν ρε...αλλα οτι μεινει ξερω που θα φαγωθουν....και αποτι καταλαβαινω συμπιπτουμε στον τροπο φαγωματος :2funny: :2funny: :2funny:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
σωστο σε βρισκω παντως...
καπιταλισμο εχουμε αλλωστε :2funny: :2funny: :2funny:
ειναι δυνατον ρε να πεσει εξω ολο το τραπεζικο συστημα,ειδικα το ελληνικο κρατος ειναι συνιφασμενο με την υπαρξη τραπεζων...παιχνιδια γινωνται...ωστε καποιοι να αγορασουν κατι φτηνα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αψογος ο εκτωρ...
ειναι δυνατον ρε να πεσει εξω ολο το τραπεζικο συστημα,ειδικα το ελληνικο κρατος ειναι συνιφασμενο με την υπαρξη τραπεζων...παιχνιδια γινωνται...ωστε καποιοι να αγορασουν κατι φτηνα...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
καλησπερίζω....

το δικό μου...νόμισμα είναι σκληρό και δεν καταλαβαίνει από κρίσεις

(sorry αλλά φωτό από χαρτονομίσματα δεν έχω γιατί πρέπει να καταστρέψω το στρώμα μου)

Συνημμένα

• ta lefta mou.jpg
    ta lefta mou.jpg
    3,5 KB · Εμφανίσεις: 20

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Επεισοδιακή μέρα εχθές. Γράφω εν συντομία...

....... μέχρι το απόγευμα είχα φάει τρεις γλαρόσουπες, για την μία έβαλα και κακή κριτική.......
...η κριτική σου δεν είναι ακριβής -sorry- και καταλήγει σε αυθαίρετα συμπεράσματα και τελικά παραπλανεί.Σίγουρα δεν είναι αυτός ο σκοπός σου ,απλά τα πήρες για το στήσιμο.

Επειδή όμως έχω προσωπική άποψη για την Τζένιφερ θα σου πω πως έχασες....
Η κοπέλα κατ'αρχάς ουδεμία σχέση με τσιγγάνα έχει αντιθέτως μάλιστα έχει λευκή επιδερμίδα και είναι καστανή σε αντίθεση με την αδερφή της.
Το πρόσωπό της είναι πεντακάθαρο και αν δεν μου θύμιζε την πρώην γυναίκα μου θα είχα φάει σκάλωμα.
Την έχω συναντήσει πριν 8 μήνες στο πρώτο της τουρ και έμεινα άφωνος ,αν και η φωνή της στο τηλέφωνο την αδικεί.
Επίσης είναι χυμώδης και πολύ αισθησιακή στο κρεβάτι ,αλλά δεν είναι πάνω από 1.75.
Από στυλ σκίζει αφού δουλεύει -όταν δεν κόβει βόλτες για τουρ - στην κρατική τηλεόραση.

Καλά ρε φίλε 500 για τρεις ώρες έσκασες? που την περίμενες στην Μεγάλη Βρετανία?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
...η κριτική σου δεν είναι ακριβής -sorry- και καταλήγει σε αυθαίρετα συμπεράσματα και τελικά παραπλανεί.Σίγουρα δεν είναι αυτός ο σκοπός σου ,απλά τα πήρες για το στήσιμο.
Επειδή όμως έχω προσωπική άποψη για την Τζένιφερ θα σου πω πως έχασες....
Η κοπέλα κατ'αρχάς ουδεμία σχέση με τσιγγάνα έχει αντιθέτως μάλιστα έχει λευκή επιδερμίδα και είναι καστανή σε αντίθεση με την αδερφή της.
Το πρόσωπό της είναι πεντακάθαρο και αν δεν μου θύμιζε την πρώην γυναίκα μου θα είχα φάει σκάλωμα.
Την έχω συναντήσει πριν 8 μήνες στο πρώτο της τουρ και έμεινα άφωνος ,αν και η φωνή της στο τηλέφωνο την αδικεί.
Επίσης είναι χυμώδης και πολύ αισθησιακή στο κρεβάτι ,αλλά δεν είναι πάνω από 1.75.
Από στυλ σκίζει αφού δουλεύει -όταν δεν κόβει βόλτες για τουρ - στην κρατική τηλεόραση.
Καλά ρε φίλε 500 για τρεις ώρες έσκασες? που την περίμενες στην Μεγάλη Βρετανία?

500E ήταν το αντίτιμο για 3 ώρες με την γκόμενα, το ξενοδοχείο προφανώς δεν στοίχισε τόσο.

Δεν τα πήρα μόνο για το στήσιμο, αλλά κυρίως γιατί ακύρωσε λίγο πριν την έναρξη του ραντεβού και αφού της είπα ότι θα βρεθούμε στο lobby προς "πιστοποίηση" των φωτό.

Επίσης, στην ερώτησή μου γιατί ακυρώνει, η απάντηση δεν ήρθε ποτέ.

Είπαμε ο χρόνος είναι από τα πολυτιμότερα αγαθά και εάν κάποιος παραπλανήθηκε, όντως δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου. Αλλά η κριτική μου εστιάζει στην ακύρωση του ραντεβού μετά την απαίτησή μου να εξακριβώσω εάν είναι αληθινές οι φωτό, οπότε λογικά συμπεραίνω ότι οι φωτό είναι μάλλον fake και ειδικότερα αφού δεν έδωσε οποιοδήποτε λόγο για την ακύρωση.

Το ότι ακύρωσε χωρίς καμία δικαιολογία, και shortly πριν συναντηθούμε έχει να λέει επίσης κάτι για τον επαγγελματισμό της, όπως το ότι μπαίνει και γράφει διάφορες παπαριές για μένα σε άλλα sites. 

Τώρα εάν έχασα τελικά...τι να πω, δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Θα κερδίσουν άλλοι όμως, γιατί μετά το χθεσινό, έριξε τις τιμές της!!!! Όπως είπα και αλλού, εάν είναι να γαμήσουν φθηνότερα οι συναθλητές, τότε ας χάσω και εγώ μία φορά, δεν πειράζει.

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Oυτε στο μικρο δαχτυλακι της αδελφης της δεν μοιαζει...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
γεια σου νιτρο καβλεουρα διαπλεκομενε!!!
μπουαχαχαχαχαχα!!!!

Επισκέπτης
Yorgos....

Το οτι έφυγα για "δουλειά"...πριν τους κροκόδειλους...απο τον Θεό....για πρώτη φορά στη ζωή μου....

Είναι σημάδι...ή μετά τα καντήλια...ν'αρχίσω ν'ανησυχώ ????????????

ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?????????????????????????

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Yorgos....
Το οτι έφυγα για "δουλειά"...πριν τους κροκόδειλους...απο τον Θεό....για πρώτη φορά στη ζωή μου....
Είναι σημάδι...ή μετά τα καντήλια...ν'αρχίσω ν'ανησυχώ ????????????
ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΜΕ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?????????????????????????
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Χρειάζονται και άσχημες μέρες για να εκτιμάς τις καλές! (ψευτοδικαιολογία για να μην μας παίρνει από κάτω).

Να ανησυχείς όταν κάτι γίνεται σύστημα. Μία ή δυο φορές γκίνια προβλέπεται ακόμη και για τις καλύτερες οικογένειες.

Επισκέπτης
Χρειάζονται και άσχημες μέρες για να εκτιμάς τις καλές! (ψευτοδικαιολογία για να μην μας παίρνει από κάτω).

Να ανησυχείς όταν κάτι γίνεται σύστημα. Μία ή δυο φορές γκίνια προβλέπεται ακόμη και για τις καλύτερες οικογένειες.

Τέτοιο deal με κροκόδειλους δε ξανα-γίνεται....άπαξ κ χάθηκε το παιχνίδι με αυτογκόλ....

ΓΑΜΗΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....

Καλή καρδιά....κ κάποιος πάλι θα την πληρώσει...αλλά μέχρι τότε....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τέτοιο deal με κροκόδειλους δε ξανα-γίνεται....άπαξ κ χάθηκε το παιχνίδι με αυτογκόλ....
ΓΑΜΗΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
Καλή καρδιά....κ κάποιος πάλι θα την πληρώσει...αλλά μέχρι τότε....

Πάντα κάποιος την πληρώνει, και όπως όλοι ξέρουμε, το σκατό πάει μόνο προς τα κάτω!

:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
[youtube=425,350]y6lKZXeUleY[/youtube]

Τσάμπα χάρηκαν οι κροκόδειλοι με την αφιέρωση...... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
.....και αφού της είπα ότι θα βρεθούμε στο lobby προς "πιστοποίηση" των φωτό.

οπότε λογικά συμπεραίνω ότι οι φωτό είναι μάλλον fake και ειδικότερα αφού δεν έδωσε οποιοδήποτε λόγο για την ακύρωση.

....μπαίνει και γράφει διάφορες παπαριές για μένα σε άλλα sites. 

Οι φωτογραφίες είναι αληθινές Yorgo...απλά είναι λίγο παραπάνω λαμπερές.

Τα υπόλοιπα για άλλα sites και για την πτωση των τιμών δεν τα γνωρίζω και δεν με απασχολούν.

Για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της σίγουρα είναι κατακριτέα, ειδικότερα δε όταν αυτή αποτελεί άρνηση καθήκοντος.
Κάτι σαν την εσχάτη προδοσία δηλαδή

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Επισκέπτης
Δεν ξερω για την Jennifer οποτε δεν μπορω να εκφερω γνωμη , για την αδελφουλα της ομως μπορω να πω οτι ειναι αστερι.
Απο τι θυμαμαι ομως οταν την ειχε συναντηση το αδελφι μου μου ειχε πει τα καλυτερα .
Ειδικα για την ομορφια αυτου του κοριτσιου.
Τωρα αυτο που εκανε βεβαια ειναι τελειως αντιεπαγγελματικο και της χρεωνεται 100%.
Η κανουμε μια δουλια η δεν την κανουμε !!!!!!!!!!!
Αυτα .

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Γαμάτη μέρα σήμερα...BABY θα σε προσπεράσω στα μαύρισμα και θα έρθω μαζί σου στις κάτω χώρες, κίνδυνος λέμε!

Άντε καλημέρα και να θυμηθούμε λίγο καλοκαιράκι.

Eric Prydz : Pjanoo
[youtube=212,175]sPCxp6n6yYY[/youtube]

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Καλημέρα σας,
μη σας πάρω στο λαιμό μου για την Jenifer γιατί όταν την πήρα ήταν στο πρώτο της τουρ και ήμουν ο πρωτος της πελάτης ,έτσι για να συνενοούμαστε.(thanks brother που το θυμάσαι)

Πάντως ρε παιδιά αλλού είναι η ζωή.
Το τι είδαν τα μπλε μου μάτια πάλι χθες το βράδυ δεν περιγράφεται
Μιλάμε για κόλαση γεμάτη διαόλια που κουνιόντουσαν λες και είχαν καταπιεί ελατήρια .
Απλωνες το χέρι σου και ότι έπιανες ήταν δικό σου
Ο Βενιαμίν - που είναι σε στάδιο απεξάρτησης - πρέπει να ομολογήσω πως πάει καλύτερα πια αφού οι κυρίες από κάτω τον είχαν υπό την φροντίδα τους εχθές το βράδυ

[youtube=225,175]NmTrNXDm9x0&feature[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom