Επισκέπτης
ουουοου ρε....και εισαι και φιλος μου υποτιθεται....αντε για να σε βοηθησω...διπλα του ειναι το ΤΙΤΑΝΙΑ
Μεγάλη βοήθεια έδωσες στον κροκοδειλάκια...
ουουοου ρε....και εισαι και φιλος μου υποτιθεται....αντε για να σε βοηθησω...διπλα του ειναι το ΤΙΤΑΝΙΑ
Μεγάλη βοήθεια έδωσες στον κροκοδειλάκια...
Λοιπον ο "κουμπαρας" εσπασε...εγω μεχρι "εδω" ειμαι...και οπως παντα...το ταλιρακι....ταλιρακι! ;)
Το ΤΙΤΑΝΙΑ το GB και το DaCapo ειναι τα μονα μερη που ξερει στο κεντρο αυτος....οποτε....και λιγο ειναι αυτο που του'πα!Δεν ειδες...κατι για Απογευματινη ελεγε...
πάσο μάγκες...σήμερα κερνάνε οι κροκό....
Με το πακετο αυτο McLein προβλεπω να μας τα λεει ολα στα Αγγλικα ο Πλουτο...και δεν θελω σημερα....εχω νταλκαδες λεμε!
Γέλαγες με το ταληράκι το καλοκαίρι...αλλά πόσες φορές μας έσωσε? Θυμάσαι?
Ναι ρε...εγώ είμαι από βουνό, βόρειος, και αυτά που ξέρω στο gotham city, πολλά είναι. Η Απογευματινή δεν είναι πίσω από το Τιτάνια?
Με το πακετο αυτο McLein προβλεπω να μας τα λεει ολα στα Αγγλικα ο Πλουτο...και δεν θελω σημερα....εχω νταλκαδες λεμε!
Κάντες δολάρια όσο προλαβαίνεις...κατρακυλάει η στερλίνα!
Καλά....κάτσε σπίτι...
Άμα πέσει πολύ...θ'αρχίσω να ξηλώνω τα θεμέλια....
[URL unfurl="true"]http://www.econbrowser.com/archives/2005/12/gold_bullion.jpg[/img[/URL]]
Είπαμε θα έχει γέλιο σήμερα.....άμα δεν φύγουν ξεβράκωτες,"oi xebrakwtes"...εμένα να μη με λένε McLein.... ;D ;D ;D
[/quote]
Ινδιάνε, πάρε τον [img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/6d/Plutodog.gif τηλέφωνο να μας κλείσει τραπέζι.
(ελπίζω να κατάλαβα καλά, κάποιος μαιτρ είναι, συνήθως αυτοί έχουν δισύλλαβα ψευδώνυμα σαν τα σκυλιά )
ΔΕΝ το χάνω αυτό το ξεβράκωμα!
(ελπίζω να κατάλαβα καλά, κάποιος μαιτρ είναι, συνήθως αυτοί έχουν δισύλλαβα ψευδώνυμα σαν τα σκυλιά )
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑβράκωτα και έτσι αγγελίες?
Σωστα καταλαβες...εσυ περιμενε στις Μικρες Αγγελιες απ'εξω....βημα μην κανεις!
Σιγα και μη το'χανες....ξεβρακωμα χωρις Yorgo γινεται?Δεν γινεται!
Πλάκα,πλάκα...δισύλλαβο είναι το όνομα του μετρ....
Καμία πλάκα, όλοι έτσι έχουν. Δεν θυμάσαι πιο παλιά που γνωστός "γαύρος" μαιτρ αυτοκινητιστικού club είχε και μονοσύλλαβο?
Ήμουν μικρός τότε...διάβαζα...δεν έβγαινα πολύ.....
Ήμουν μικρός τότε...διάβαζα...δεν έβγαινα πολύ.....
Οπότε ούτε τα τανκς είδες!