Νέα

Clubs για ζιγκολό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 434
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nikos_nbg

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Για τους δύσπιστους. Πείτε ότι θέλετε. Εγώ έκανα το τρίο μου ? Είδα να γλείφετε με άλλη; ήπια τα τσαμπε ποτά μου? Τα τσεπωσα? Τώρα στα @@@@ αν κάποιος με πιστεύει η Όχι!
Υ.Γ. Λέτε να κάνω έναρξη επιτηδευματία ή ε-πηδηματια;
Καλή φάση Πάντως παιδιά , ο θεός να βάλει το χέρι του να πάει καλά

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Για τους δύσπιστους. Πείτε ότι θέλετε. Εγώ έκανα το τρίο μου ? Είδα να γλείφετε με άλλη; ήπια τα τσαμπε ποτά μου? Τα τσεπωσα? Τώρα στα @@@@ αν κάποιος με πιστεύει η Όχι!
Υ.Γ. Λέτε να κάνω έναρξη επιτηδευματία ή ε-πηδηματια;
Καλή φάση Πάντως παιδιά , ο θεός να βάλει το χέρι του να πάει καλά

Να εδώ μου τα χαλάς!  Ανεξάρτητα από τα φράγκα  .... βγάζεις μια απόλαυση (το γριαδι να γλύφει κλπ) και δεν συνάδει με την όλη φάση.  γκομενα bisexual σε σουινγκερς ναι πλήρωσε και για συνοδεία.  Δεν ξερώ ρε. Ας με επαναφέρει στην τάξη κάποιος γιατί έχω αρχίσει και το χάνω με αυτά που διαβάζω. ...Μάλλον έχω χάσει επεισόδια εκεί έξω.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Μπραβο Νικολα καλα κανεις. Καποτε που δεν ημουν καλα οικονομικα ηθελα να το δοκιμασω και εγω αλλα δεν εκατσε. 

Συνέχισε ετσι και θα πας καλα αμα εχεις θεληση... μπορει να σου φαίνονται καπως τωρα αλλα θα συνηθίσεις με τον καιρο και να θα σου γινει τροπος ζωης. Τουλαχιστον θα βγαζεις ενα καλο μηνιάτικο .

Φιλος μου που το εκανε αυτο εβγαζε καλα φραγκα. Και ειχε και τα bonus του . Κανα καινουριο αμαξακι και τετοια. 

Καλες δουλειες  :knockinb:
  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τρομπα.Α.Ε

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Παρασκευη 10/10/14 στις 13:01 καποιος Nikos_nbg ανοιγει θεμα με τον παραπανω τιτλο καθοτι αφραγκος και με αναγκες. Οκ λεω μεσα μου στην απογνωση του καποιος μπορει να την ψαξει οπως αυτος νομιζει. Δεν δινω σημασια . Μπαινω σημερα στο site και τι να ΔΩ !!! Εχει ξεκινησει την επαγγελματικη του σταδιοδρομια και μαλιστα με αξιοθαυμαστα αποτελεσματα ευχαριστωντας και τον Κυριο για την "τυχη¨του πιθανος ή για τους λογους που αυτος ξερει. ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.....δεν βαρεθηκατε να γραφεται παπαριες ? ....λεω εγω τωρα..ο ασχετος .....Μου θυμιζετε το ανεκδοτο που τελειωνει λεγοντας ο λαγος στην Τιγρη οτι ...λεμε και καμμια μαλακια να περνα η ωρα .....Keep Walking παιδες...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.026
Πόντοι
2.606
βλεπω το ζιγκολικι να εξαπλωνεται σαν τα μικελ στην πιατσα  :grin:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
βλεπω το ζιγκολικι να εξαπλωνεται σαν τα μικελ στην πιατσα  :grin:

Έρχετε επαναστασης!!!!

Σε λίγο θα μας πληρώνουν!  Έκανε ένας την αρχή.... μυριοι έπονται! !!!

Αδέλφια ετοιμάστητε  έρχονται οι μέρες που θα καλειτε cg θα πήγαινετε σε μπούρδελο στούντιο θα την πέφτετε σε ελλεινιδα και όλα θα είναι όχι μόνο free αλλά θα βγάζετε και χαρτζιλίκι

Nikos_nbg

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μερικοί είσαστε πικρόχολοι . Κάνετε λες κ στέρησα τα δικά σας λεφτά από τον μηνιαίο προϋπολογισμό. Ένα νυχτόΚαματο έβγαλα λεφτά αλλά η διαφορά ήταν το ότι αντί να τα σκασω , μου τα έσκασαν. Πείτε με ψεύτη , πείτε ότι μου χαμογέλασε η τύχη , έγινε. Μπορεί να υφίσταται η τύχη του πρωτάρη , μπορεί να με βοήθησε ο θεός , το θέμα είναι ότι απολαμβάνω έστω για προσωρινά κάποιους " καρπούς ".
Δεν μπορώ να καταλάβω Γιατί τέτοιος πόλεμος.

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Μερικοί είσαστε πικρόχολοι . Κάνετε λες κ στέρησα τα δικά σας λεφτά από τον μηνιαίο προϋπολογισμό. Ένα νυχτόΚαματο έβγαλα λεφτά αλλά η διαφορά ήταν το ότι αντί να τα σκασω , μου τα έσκασαν. Πείτε με ψεύτη , πείτε ότι μου χαμογέλασε η τύχη , έγινε. Μπορεί να υφίσταται η τύχη του πρωτάρη , μπορεί να με βοήθησε ο θεός , το θέμα είναι ότι απολαμβάνω έστω για προσωρινά κάποιους " καρπούς ".

Ποιος Πολεμος ...στο ψιλο σε πειραμε, δεν το καταλαβες....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.026
Πόντοι
2.606
φιλε το μονο που μενει τωρα ειναι να επενδυσεις σε εξοπλισμο αν θελεις να κανεις καριερα  :rockon:
URL]]

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ρε φιλε δεν εχω παει να δω μουνια που με καλεσαν κατα καιρους σε μπαρακια ... που μετα θα επαιζε και φαση για να τους τον σφυριξω ... ετσι γιατι απλα βαριομουν, η ειχα κανονισει κατι αλλο. (εδω μπορεις να με πεις και μαλακα)

Θα ερχομουν στα καταγωγια να να παρω ματι / κατασκοπευσω ενα καμενο να γαμαει γριες ? και η μαλακια μου εχει ενα οριο
Εσενα περιμενε;Νομιζα οτι περιμενε εμενα και πηγα τζαμπα.Ηταν ενας με μια γρια αλλα που να φανταστω.......Καλη η γρια,ειδικα οταν φοραγε την μασελα της.Οτι πρεπει για τον Τακμαν!!!!! :dancing: :dancing:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.430
Πόντοι
2.356

Μακάρι φίλε να μπορείς να το κάνεις. Αλλά πολύς ανταγωνισμός. Περισσεύουν πολλοί... Το ζιγκολίκι τελείωσε πια...

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Παιδια το ζιγκολίκι υπαρχει... ειναι σαν το αρχαιο επαγγλεμα της πουτανας . ποτε δεν τελειωνει. απλα δεν περνεις τα χρηματα που επερνες πριν πχ 10ετιας .  Αμα το παμε ετσι μην ανοιξω εποιχηρηση σε κατι γιατι εχουν αλλοι. και ώμος αμα ξεχωρίσεις θα πας καλα.  Απλα στην σημερινη εποχη πρεπει να σε επαγγελματιας στο 100% . Keep Going  :rockon:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Το σαιτ υπάρχει σχεδόν 10 χρόνια
Και τέτοια ιστορια δεν ξαναματαεγινε
Και ξαφνικά σε ένα σκ εμφανίστηκαν 10 μαλακες (με περίπου 20-25 ποστ ο καθενας ) που μπόρεσαν όχι μόνο να βγάλουν οι ιδιοι η κάποιος κολλητός τους σίγουρα φράγκα αλλά και να προσπαθούν να μας πείσουν ότι ναι είναι εφικτό. Και μιλάμε 150 για παρτουζα με 2 γυναίκες και ποτά κερασμένα. ...

και όπως πάντα ο καλός θεός βοήθησε και γέμισε τούτο το ταπεινό παγκάρι

Κάτι μου βρωμάει αλλά θα μας πουν τα παιδιά που ανταλαξαν πιμι με τους παίχτες. ...

Σαν τυρακι ακουγετε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μην δινουν εναν ζιγκολο να προοδευει αμεσως πεφτουν να τον φανε :rockon:

enasmagas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ανδρονικος παιζει και σημερα αλλα ειναι μια κατασταση που εχει οτι θες απο κυριλεδες παρεες που πανε για ποτε μεχρι ζιγκολο και γριες-γκομενες που ψαχνονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom