Τι πληροφορίες να δώσω. Πήγαμε στο μαγαζί που είπα να έρθει κ ο πικρόχολος που με εκραζε εδώ μέσα (βέβαια εκείνος δεν εμφανίστηκε), με κέρασε τα ποτάκια μου , πήγαμε κάτω , κάναμε ένα τρίο , και μετά την περιποιηθηκα κ prive σε μια γωνία. Μετά ήρθα σπίτι κ κοιμόμουν μέχρι της 6. Αχαχαχα. Ωραία φάση και με το αζημιωτο ;-)δωσε ινφος τυπε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Clubs για ζιγκολό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas_greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 434
- Εμφανίσεις 84K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποσα της εφαγες τυπε?Τι πληροφορίες να δώσω. Πήγαμε στο μαγαζί που είπα να έρθει κ ο πικρόχολος που με εκραζε εδώ μέσα (βέβαια εκείνος δεν εμφανίστηκε), με κέρασε τα ποτάκια μου , πήγαμε κάτω , κάναμε ένα τρίο , και μετά την περιποιηθηκα κ prive σε μια γωνία. Μετά ήρθα σπίτι κ κοιμόμουν μέχρι της 6. Αχαχαχα. Ωραία φάση και με το αζημιωτο ;-)
Τι πληροφορίες να δώσω. Πήγαμε στο μαγαζί που είπα να έρθει κ ο πικρόχολος που με εκραζε εδώ μέσα (βέβαια εκείνος δεν εμφανίστηκε), με κέρασε τα ποτάκια μου , πήγαμε κάτω , κάναμε ένα τρίο , και μετά την περιποιηθηκα κ prive σε μια γωνία. Μετά ήρθα σπίτι κ κοιμόμουν μέχρι της 6. Αχαχαχα. Ωραία φάση και με το αζημιωτο ;-)
Γιατί το λες, τον ξέρεις;
ποσα της εφαγες τυπε?
1 γέφυρα και 1 θήκη απ' το στόμα και κανά 10άρι ράμματα απ' την πλάτη.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.934
- Πόντοι
- 1.406
Κατσε τυπε γιατι καπου σε εχασα..Το τριο με ποιον το κανατε..?Τι πληροφορίες να δώσω. Πήγαμε στο μαγαζί που είπα να έρθει κ ο πικρόχολος που με εκραζε εδώ μέσα (βέβαια εκείνος δεν εμφανίστηκε), με κέρασε τα ποτάκια μου , πήγαμε κάτω , κάναμε ένα τρίο , και μετά την περιποιηθηκα κ prive σε μια γωνία. Μετά ήρθα σπίτι κ κοιμόμουν μέχρι της 6. Αχαχαχα. Ωραία φάση και με το αζημιωτο ;-)
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
μου θυμιζει το θεμα με την ξαδερφη που τον επιασε να τον παιζει στο μπανιο.Ετσι εξελισσοταν η ιστορια σε συνεχειες.Αληθεια τι εγινε αυτο το θεμα?
Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
Κάνε καμια περιγραφη της Κυρίας αν θες....Τι πληροφορίες να δώσω. Πήγαμε στο μαγαζί που είπα να έρθει κ ο πικρόχολος που με εκραζε εδώ μέσα (βέβαια εκείνος δεν εμφανίστηκε), με κέρασε τα ποτάκια μου , πήγαμε κάτω , κάναμε ένα τρίο , και μετά την περιποιηθηκα κ prive σε μια γωνία. Μετά ήρθα σπίτι κ κοιμόμουν μέχρι της 6. Αχαχαχα. Ωραία φάση και με το αζημιωτο ;-)
Παιδιά , πήγαμε σε swinger club. Όταν κατεβήκαμε κάτω , δεν ήθελε κ πολύ να γίνει το παιχνίδι. Έγινε. Όσο αφορά αν το ξέρω τον κύριο που εκραζε κ δεν ήρθε θα πΩ ΕΝΑ. Εκεί μέσα υπάρχουν μόνιμοι θαμώνες. Άντε με μένα , να υπήρχαν αλλά 2-3 ζευγάρακια που να είμασταν πρωτάρηδες. Αν είχε έρθει θα τον καταλάβαινα. Δεν είμαι Κανένας μαλακας.
δώσ'μου έναν σοβαρό λόγο που θες να το κάνω.Κάνε καμια περιγραφη της Κυρίας αν θες....
Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
Δεν υπαρχει σοβαρος λογοςδώσ'μου έναν σοβαρό λόγο που θες να το κάνω.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.934
- Πόντοι
- 1.406
θελουν να σου φανε τις πελατισσες αυτοι μανδώσ'μου έναν σοβαρό λόγο που θες να το κάνω.
Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
Αμαν με ανακαλυψανθελουν να σου φανε τις πελατισσες αυτοι μαν
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε καλα κανειςδώσ'μου έναν σοβαρό λόγο που θες να το κάνω.
ο σωστος επαγγελματιας ειναι εχεμυθος
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Θα ανοιξω νεο θρεντ
Θελω καποιος να μου δωσει ενα εκατομυριο ευρω και να γαμησω ολες τις διασημες ελληνιδες του σαιτ.
Θα κλαιγομαι κανα δυο μερεσ ποσο αναγκη εχω να γαμησω μοντελες και τα φραγκα
και ξαφνικα τσουπ...Θα βρεθουν αμεσα τα φραγκα και οι μουνιτσες.
τελικα για ολους εχει ο θεος. αρκεις να το ζητησεις ςπιμονα. Απλα ο τυπος εδω γουσταρε γριες. ΟΚ θεμιτο
Θελω καποιος να μου δωσει ενα εκατομυριο ευρω και να γαμησω ολες τις διασημες ελληνιδες του σαιτ.
Θα κλαιγομαι κανα δυο μερεσ ποσο αναγκη εχω να γαμησω μοντελες και τα φραγκα
και ξαφνικα τσουπ...Θα βρεθουν αμεσα τα φραγκα και οι μουνιτσες.
τελικα για ολους εχει ο θεος. αρκεις να το ζητησεις ςπιμονα. Απλα ο τυπος εδω γουσταρε γριες. ΟΚ θεμιτο
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Παιδιά , πήγαμε σε swinger club. Όταν κατεβήκαμε κάτω , δεν ήθελε κ πολύ να γίνει το παιχνίδι. Έγινε. Όσο αφορά αν το ξέρω τον κύριο που εκραζε κ δεν ήρθε θα πΩ ΕΝΑ. Εκεί μέσα υπάρχουν μόνιμοι θαμώνες. Άντε με μένα , να υπήρχαν αλλά 2-3 ζευγάρακια που να είμασταν πρωτάρηδες. Αν είχε έρθει θα τον καταλάβαινα. Δεν είμαι Κανένας μαλακας.
Ρε φιλε δεν εχω παει να δω μουνια που με καλεσαν κατα καιρους σε μπαρακια ... που μετα θα επαιζε και φαση για να τους τον σφυριξω ... ετσι γιατι απλα βαριομουν, η ειχα κανονισει κατι αλλο. (εδω μπορεις να με πεις και μαλακα)
Θα ερχομουν στα καταγωγια να να παρω ματι / κατασκοπευσω ενα καμενο να γαμαει γριες ? και η μαλακια μου εχει ενα οριο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε συνεχιζεις να αμφισβητεις οτι ο νικος πουλησε ζιγκολικι στο γκρανι?Ρε φιλε δεν εχω παει να δω μουνια που με καλεσαν κατα καιρους σε μπαρακια ... που μετα θα επαιζε και φαση για να τους τον σφυριξω ... ετσι γιατι απλα βαριομουν, η ειχα κανονισει κατι αλλο. (εδω μπορεις να με πεις και μαλακα)
Θα ερχομουν στα καταγωγια να να παρω ματι / κατασκοπευσω ενα καμενο να γαμαει γριες ? και η μαλακια μου εχει ενα οριο
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τυπε συνεχιζεις να αμφισβητεις οτι ο νικος πουλησε ζιγκολικι στο γκρανι?
Πιστευω μεχρι και οτι η γειτονισα μου γαμαει τον σκυλο της ... αυτον δεν θα πιστεψω?
Το γεγονος οτι με περιμενε μου εκανε εντυπωση.
απλα τον ακουω λιγο τραβηγμενο απο τα μαλια. τεσπα. δεν τον παω αλλη κοντρα. δεν εχει νοημα
Πιστευω μεχρι και οτι η γειτονισα μου γαμαει τον σκυλο της ... αυτον δεν θα πιστεψω?
Το γεγονος οτι με περιμενε μου εκανε εντυπωση.
απλα τον ακουω λιγο τραβηγμενο απο τα μαλια. τεσπα. δεν τον παω αλλη κοντρα. δεν εχει νοημα
Έκανε τρίο, πληρώθηκε, κουράστηκε. Πρώτη μέρα στην δουλειά τύπε, δεν είναι εύκολο :S
Διαγραμμένο μέλος 77983
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 703
- Πόντοι
- 366
Κάθε αρχή και δύσκοληΈκανε τρίο, πληρώθηκε, κουράστηκε. Πρώτη μέρα στην δουλειά τύπε, δεν είναι εύκολο :S
KavlomenosPoutanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2014
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Μπραβο Νικολα καλα κανεις. Καποτε που δεν ημουν καλα οικονομικα ηθελα να το δοκιμασω και εγω αλλα δεν εκατσε.
Συνέχισε ετσι και θα πας καλα αμα εχεις θεληση... μπορει να σου φαίνονται καπως τωρα αλλα θα συνηθίσεις με τον καιρο και να θα σου γινει τροπος ζωης. Τουλαχιστον θα βγαζεις ενα καλο μηνιάτικο .
Φιλος μου που το εκανε αυτο εβγαζε καλα φραγκα. Και ειχε και τα bonus του . Κανα καινουριο αμαξακι και τετοια.
Καλες δουλειες
Συνέχισε ετσι και θα πας καλα αμα εχεις θεληση... μπορει να σου φαίνονται καπως τωρα αλλα θα συνηθίσεις με τον καιρο και να θα σου γινει τροπος ζωης. Τουλαχιστον θα βγαζεις ενα καλο μηνιάτικο .
Φιλος μου που το εκανε αυτο εβγαζε καλα φραγκα. Και ειχε και τα bonus του . Κανα καινουριο αμαξακι και τετοια.
Καλες δουλειες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 228
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 101