nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
"Στα καπηλειά και τα χαμαιτυπεία της Βηρυττού κυλιέμαι"έτσι πρέπει να είναι όλα τα καταγώγια.
Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ
"Στα καπηλειά και τα χαμαιτυπεία της Βηρυττού κυλιέμαι"έτσι πρέπει να είναι όλα τα καταγώγια.
ονοματι Αναστασια.
Άσε ρε τα καλά παιδιά και πες μας για κανένα κακό.....
Και οι πελάτες το "ταϊζουν"...έχει ένα αλλά το έχουνε σε κλουβί γιατί δαγκάνει...
Και οι πελάτες το "ταϊζουν"...
Ευρωπέη γίναμε δηλαδή......ναι ευρωμπριζόλες
Καμμια συμβουλη?καλό παιδί ;)
2,1
2= ποτά
1= πριβε
Καλημερα συναγωνιστες.Προ ημερων στο εν λογω ιδρυμα εφαγα ενα κολλημα μ'ένα ρωσιδακι (μάλλον), ονοματι Αναστασια.Δεν πηρα τηλ αλλα θελω να ξαναπαω και να δοκιμασω.Μου εκανε ασχημο κλικ. 0 0 .Ξερει κανεις τιποτα για το εν λογω κορμακι?
Γενικες εντυπωσεις του μαγαζιου παντως, καλές.Οχι κορυφαιο αλλα με 3-4 καλα τεμαχια και 20ε το ποτο (σφηνακι)που νομιζω οτι αντιστοιχει στα 30αρια ποτα των αλλων στριπτιτζαδικων.
Υ.Γ. Πολυ σκοταδι!!!
Πιστευεις οτι ειναι στανταρακι αυτο?Υπαρχει και ενα ΑΛΛΑ που εχει να κανει με την εκμεταλευση .......
ΣΙΓΟΥΡΑ φίλε μου αυτό είναι δεδομένο,οπότε φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.....δε θέλω να σε αποθαρρύνω και δε πρέπει άλλωστε,αλλά να το έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτόΠιστευεις οτι ειναι στανταρακι αυτο?
Γουσταρει δεν γουσταρει ,το μυαλο στο πορτοφολι, ε?
Γνωριζει κανεις το ονομα μιας τσεχας με κοντο ξανθο καρε ,γυαλακια και βυζαρες? εχουμε καποια πληροφορια για αυτην? πχ "χορευει" καλα? εχει μερακι?
Περίμενε να δεις αυτό που θα ανεβάσω εγώ σε λίγο...;)
ΣΙΓΟΥΡΑ φίλε μου αυτό είναι δεδομένο,οπότε φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.....δε θέλω να σε αποθαρρύνω και δε πρέπει άλλωστε,αλλά να το έχεις πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου αυτό
σε lido, kama sutra και ανατολή....