pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τελικά θα μας πείς ρόστερ ή θα σε τηγανίσω με καλαμποκέλαιο που πονάει?
τελικά θα μας πείς ρόστερ ή θα σε τηγανίσω με καλαμποκέλαιο που πονάει?
ωραίο avatar, από την πινακοθήκη του ΚΑΠΙ το πήρες?
όχι μωρέ,από την πινακοθήκη του πεθερού μου.
το λαδώνει το πόμολο ?
Στην ερώτηση αν χάνεις, νομίζω ότι αν έχεις χρόνια να πας μάλλον έχεις μείνει πολλά χρόνια πίσω
Ευχαριστώ.
Ήδη τρέχω να προλάβω...
Αυτό το μαγαζί πάντως όταν πήγα τελευταία φορά, εξέπεμπε μια μυρωδιά απωθητικής κατουρλήλας και δεν άντεξα ούτε 5 λεπτά μέσα εκεί. Έχω πολύ ευαίσθητη μύτη.
Από δε τα ηχεία δεν άκουγες μουσική αλλά γρατσουνιές. Τέτοια παραμόρφωση ήχου δεν είχα ξανακούσει.
Πιστεύω ότι έχουν αλλάξει αρκετά από τότε. Μια επίσκεψη και νομίζω ότι θα εκπλαγείς ;)
ρε τί στέλνεις τον άνθρωπο στην αποιότητα?εσένα είναι γνωστό ότι λατρέυεις την κατουρλίλα.
κοίτα ποιος μιλαει
Υ.Γ2:Συγχαρητηρία που τα μεγάλα κεφάλια του club ανατολή προσλαμβάνουν και άτομα με ειδικές ανάγκες(βλέπε τον μετρ με τα γυαλάκια )
τι σου κανε ο ανθρωπος ?
του ζήτησε φραπέ,αλλά αυτός του πήγε κανονικό φραπέ φαίνεται και τα πήρε το παληκάρι!δε καταλαβαίνεις πώς έχουν αυτά?
Ρε φίλε ντάξει δε παίζει.....πρέπει να είναι λίγο πειραγμένος ή καθυστερημένος δεν εξηγείται αλλιώς.Πήγα χθες από το μαγαζί και μπαίνοντας είχε πολύ κόσμο.....του λέω τί παίζει εδώ?στο όρθιο θα τη βγάλουμε?...μου απαντά πηγαίντε λίγο στο μπαράκι και στο πρώτο τραπέζει που θα αδειάσει θα πάτε....οκ του λέω πετάγομαι για τσιγάρα και εσύ κάντο ρεσερβέ(να βάλει το φίλο μου να κάτσει) και του δίνω και τις εισόδους....Ε δεν χρειάζεται να σου πω πως τα έκανε μαντάρατι σου κανε ο ανθρωπος ?
καλά που δεν έβγαλε τον πούτσο του έξω...να του τον σερβίρει...
καλή η μαλακία σουκαλά που δεν έβγαλε τον πούτσο του έξω...να του τον σερβίρει...
καλή η μαλακία σου
Ρε φίλε ντάξει δε παίζει.....πρέπει να είναι λίγο πειραγμένος ή καθυστερημένος δεν εξηγείται αλλιώς.Πήγα χθες από το μαγαζί και μπαίνοντας είχε πολύ κόσμο.....του λέω τί παίζει εδώ?στο όρθιο θα τη βγάλουμε?...μου απαντά πηγαίντε λίγο στο μπαράκι και στο πρώτο τραπέζει που θα αδειάσει θα πάτε....οκ του λέω πετάγομαι για τσιγάρα και εσύ κάντο ρεσερβέ(να βάλει το φίλο μου να κάτσει) και του δίνω και τις εισόδους....Ε δεν χρειάζεται να σου πω πως τα έκανε μαντάρα