Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στην ερώτηση αν χάνεις, νομίζω ότι αν έχεις χρόνια να πας μάλλον έχεις μείνει πολλά χρόνια πίσω  :2funny: 

Ευχαριστώ.
Ήδη τρέχω να προλάβω...

Αυτό το μαγαζί πάντως όταν πήγα τελευταία φορά, εξέπεμπε μια μυρωδιά απωθητικής κατουρλήλας και δεν άντεξα ούτε 5 λεπτά μέσα εκεί. Έχω πολύ ευαίσθητη μύτη.
Από δε τα ηχεία δεν άκουγες μουσική αλλά γρατσουνιές. Τέτοια παραμόρφωση ήχου δεν είχα ξανακούσει.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Ευχαριστώ.
Ήδη τρέχω να προλάβω...

Αυτό το μαγαζί πάντως όταν πήγα τελευταία φορά, εξέπεμπε μια μυρωδιά απωθητικής κατουρλήλας και δεν άντεξα ούτε 5 λεπτά μέσα εκεί. Έχω πολύ ευαίσθητη μύτη.
Από δε τα ηχεία δεν άκουγες μουσική αλλά γρατσουνιές. Τέτοια παραμόρφωση ήχου δεν είχα ξανακούσει.

Πιστεύω ότι έχουν αλλάξει αρκετά από τότε. Μια επίσκεψη και νομίζω ότι θα εκπλαγείς  ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Eπίσκεψη χθες το βράδυ κατά τις 2:30 στο εν λόγω ίδρυμα και η κατάσταση λίγο πολύ όπως τα ξέρουμε.....σχετική πολυκοσμία(Σάββατο γαρ),μέτριο δυναμικό,εξυπερέτηση καλούτσικη θα έλεγα και πολύ μα πολύ βαρετά show(καλά δε μπορούν να σκεφτούν να αλλάξουν τα ζευγάρια ή τουλάχιστον να κάνουν τίποτα διαφορετικό...και όχι τις σάχλες τύπου batman κ.α.όπως χθες?).Από τις γκόμενες είχε ένα-δυο καλά ξανθά τουμπανάκια,μία τζέσικα αρκετά καλή και δυο-τρεις πολύ μαλακισμένες στη συμπεριφορά τους(η μία ισχυριζόταν πως ήταν και ελληνίδα).
Υ.Γ:Για όσους το τιμούν το μαγαζί αυτό....η Λάουρα έχει φύγει(χθες δεν την είδα)?
Υ.Γ2:Συγχαρητηρία που τα μεγάλα κεφάλια του club ανατολή προσλαμβάνουν και άτομα με ειδικές ανάγκες(βλέπε τον μετρ με τα γυαλάκια :idiot:)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
τι σου κανε ο ανθρωπος ?
Ρε φίλε ντάξει δε παίζει.....πρέπει να είναι λίγο πειραγμένος ή καθυστερημένος δεν εξηγείται αλλιώς.Πήγα χθες από το μαγαζί και μπαίνοντας είχε πολύ κόσμο.....του λέω τί παίζει εδώ?στο όρθιο θα τη βγάλουμε?...μου απαντά πηγαίντε λίγο στο μπαράκι και στο πρώτο τραπέζει που θα αδειάσει θα πάτε....οκ του λέω πετάγομαι για τσιγάρα και εσύ κάντο ρεσερβέ(να βάλει το φίλο μου να κάτσει) και του δίνω και τις εισόδους....Ε δεν χρειάζεται να σου πω πως τα έκανε μαντάρα

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Ρε φίλε ντάξει δε παίζει.....πρέπει να είναι λίγο πειραγμένος ή καθυστερημένος δεν εξηγείται αλλιώς.Πήγα χθες από το μαγαζί και μπαίνοντας είχε πολύ κόσμο.....του λέω τί παίζει εδώ?στο όρθιο θα τη βγάλουμε?...μου απαντά πηγαίντε λίγο στο μπαράκι και στο πρώτο τραπέζει που θα αδειάσει θα πάτε....οκ του λέω πετάγομαι για τσιγάρα και εσύ κάντο ρεσερβέ(να βάλει το φίλο μου να κάτσει) και του δίνω και τις εισόδους....Ε δεν χρειάζεται να σου πω πως τα έκανε μαντάρα

μηπως τον μπερδεψες με αυτον που ειναι στην πορτα ? γιατι αυτος ειναι μερικές φορές και ταξιθέτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom