cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ και αληθινο pathos gia stripo-δρωμενα!!!!!!! σας αγαπω ...... αντε να τα πουμε και απο κοντα ρε παλιοπαιδα ...... θα σας στειλω πμ !!!!!!!
Καλά...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ και αληθινο pathos gia stripo-δρωμενα!!!!!!! σας αγαπω ...... αντε να τα πουμε και απο κοντα ρε παλιοπαιδα ...... θα σας στειλω πμ !!!!!!!
βολτίτσα χτες αργά από το κατάστημα. δεν κουνιόταν τπτ. έχει χάσει πολύ από την ποιότητα που είχε κάποτε
Καλά...
όπως το πες.....
Τωρα ειμαι σε προεκλογικη περιοδο ... μετα τις 4 Οκτωβρη επιφυλασσομαι ... παντως το Ανατολη εχει απο τους καλυτερους χωρους για πριβε .... εεεε ?????
Αρκεί να μην έχει τελειώσει το χαρτί (κουζίνας)
Δηλαδη Καπετανιε μου φραπεδιαστηκες οσονούπω στο Ανατολη ??????
Φραπέ; Τι είναι αυτό;
Ελα πες μας ποια φραπεδιαζει εκει ????? .... θα σε κερασω χορο διπλο με την Κορινα ......
Ποιά Κορίνα; Ακόμα εκεί έχεις μείνει;
Ελα τωρα ..... οι παλιες αγαπες πανε στον Παραδεισο θελεις να μου πεις ???? .... εγω οποτε τη βλεπω με ρωταει για σενα ......
έλα και έχουμε κάστανα στη φου φού...
10)σελένα(νέο entry μελαχροινή τρελλή βυζομάνα...σούπερ ντούπερ για τους λάτρεις)
και ερωτώ παίδες. Έχουμε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτή τη νέα βυζομάνα?? Μέγεθος, χορό και τα σχετικά
έλα και έχουμε κάστανα στη φου φού...
1)πάολα κολομπιάνα(πάγιο)
2)μαρία(πολωνή 2η παγιοποίηση)
3)ιζαμπέλλα(πολωνή 3η παγιοποίηση)
4)ολίβια(ετέρα πολωνή)
5)βίκυ μαύρη σούπερ...μετά την τρέισι η καλύτερη στη πιάτσα και πιό τίμια..
6)έρρικα(ετέρα μαύρη)
7)νικόλ(ολλανδοσουριναμέζα απο την ακτή ελεφαντοστού)
8)μόνικα(4η παγιοποίηση..αλλαξοκωλιές με λίντο..)
9)αλέξια(η ελληνίδα που τελικά βάσει φάτσας μάλλον προς αλβανίδα φέρνει..)
10)σελένα(νέο entry μελαχροινή τρελλή βυζομάνα...σούπερ ντούπερ για τους λάτρεις)
11)σάντρα(ξανθο πολύ μετριότητα..)
12)βερόνικα(ξανθό όρθιο χιλιόμετρο..)
13)χριστίνα(η μία εκ των αδερφών κορασίδων νάντια(νατάσσα)-όλγα(αντζελίνα)-χριστίνα απο παλιό αφροδιτάκι...η σκόυφια τους
14)βερόνικα(πιτσιποπάκι μελαχροινό)
15)σέλμα
16)κατρίνα
17)νίκη ρουμάνα ή αλβανή αλλαξοκωλιές με λίντο και αυτή,τώρα μονιμάς στας ανατολάς
18)μεγάλο new entry....κατερίνα μογγολορωσίς...ενεφανίσθη ξανά ως τρύπιερ μετά απο ένα διάστημα αποκατάστασης(όχι δεν είναι ο γκαλέτι )
ήταν και 6,7 ακόμη τεμαχια αδιάφορα...
κόσμος αρκετός,αλλά δεν ξόδευε..
Η Ρούμπη δεν ήταν εκεί ?
και ερωτώ παίδες. Έχουμε περισσότερες πληροφορίες γι' αυτή τη νέα βυζομάνα?? Μέγεθος, χορό και τα σχετικά