Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

george_gk2003

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Για την Νικολ τη ρουμανα λες ροκκο ? τη μελαχροινη που το παιζει ολο μαγκας ? Αυτη έκανα αυτο που περιγράφεις ?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
η νικολ εκτος απο πολυ καλο χορο ειναι και απο τις λιγες που μπορεις να πεις και τπτ ενδιαφερον , μην ακουτε τον ροκο που το εσκασε απο μοναστηρι προσφατα  :dancing:

ναι ρε, απο το αγιο ορος κατευθειαν ηρθα, απο την μονη παντελεημονος, το γνωστο ρωσικο μοναστηρι!!

Για την Νικολ τη ρουμανα λες ροκκο ? τη μελαχροινη που το παιζει ολο μαγκας ? Αυτη έκανα αυτο που περιγράφεις ?

ναι, αυτη..

(ροκκο+παπαζογλου) παιδια τι εχει γινει με τη Νικολ και την κακοχαρακτηριζετε ? ειχα κατσει μαζί της καποτε, ναι μεν μου φανηκε πολυ σκληρο καρυδι αλλα ηταν καλη γενικα μαζί μου...... τι εχει κανενα "προστατη" ? δεν μου φανηκε τοσο καριοκα..παντως.. Ειχατε κανενα θεμα μαζι της αγριο ? ρωταω για να μην ξαναπλησιασω... μαλιστα ειχα παει της προαλλες και δεν ηταν εκει..

δεν το κακοχαρακτηριζουμε το κοριτσι ρε συ φιλε, κανενα κοριτσι δεν κακοχαρακτηριζουμε.. (το οτι μου την εσπασε με αυτο που εκανε την προηγουμενη βδομαδα  ειναι αλλο καπελο)
απλα, χαβαλε κανουμε με τον ninza, τιποτε παραπανω..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
  :) kalhspera paidia mia aporia exw sxetika me ta pota pou kername  ta koritsia sta strip soou akoma k sta mparakia . den einai apath nomizw na tis kername nero k na to plhpwmoume 10eyrw an k me to diplo poto  twn 20 eyrw de blepw k tosh diafora mallon nero einai k ayto. k parathrhsa oti oi pio polles koroideuoun k kala oti sou uposxontai oti tha bgoume gia kafe. einai kanenas apo dw mesa pou na exei bgei me kapoia apo ta strip?
k na thn exei mamhsei? etsi apo aporia rwtaw. as mou apanthsei kapoios an thelei.

Ρε Γιάννη και πες ότι τα ποτά είχανε τεκίλα μέσα, στο Ανατολή πιάνουν δουλειά από τις 10.30 και το πάνε ως τις 5.00. Αν κεράσεις την χ, ψ σφηνάκια τεκίλα σε πόση ώρα θα το γυρίσει στο τσάμικο και α)θα είναι επιζήμια για την επιχείρηση β) θα κάνει κακό στο πορτοφόλι της.
Αρκετές που είδα όντως αλούλου σεξ και χαβαλέ ντελούξ, πίστεψε με δεν αποτελούσαν ωραίο θέαμα. Με το πιώμα βγαίνουν όλα τα καταπιεσμένα αισθήματα, οπότε φαντάσου μια stripper σε μέθη, τι είναι ικανή να πει και να κάνει μέσα στο μαγαζί.
-Ασχέτως από αυτό, δεν σημαίνει ότι όλες είναι νηφάλιες (και όχι μόνο από το αλκοόλ) έτσι?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
??? Δηλαδή για ποιό από όλα?

ασε πελοπ....αν διαβαζω τετοιες ερωτησεις φρικαιρνω!!!!!!!!μιλαμε για γκαουμπιο ερωτησεις.....απο τί αλλο δηλαδη εκτος απο ποτο θα ηταν μια στριππερ off ρε εντερο?ή μαλλον χρυσαργε?απο βαρυ στιφαδο με κρεμμυδια βρασμενα στη γαστρα?

Επισκέπτης
Ελα λιστα-ρχε...δωσεεεεε.....

Καλα ολοι σε lunch break ειμαστε ?

giannis333

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κ πως θα  κανω την τροποπιηση του παραπανου κειμενου . δε γνωριζω αλλα δε πειραζει διεγραψε το αν δεν τα καταφερω να το τροποποιησω

giannis333

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ναι πελοποννήσιε δίκιο έχεις σχετικά με τα ποτά που κερνάμε στα koritsia.lo γικό το βλέπω. μήπως ξέρεις kapioia βικτωρία?
μια ξανθιά με ωραία byzonia μιλάμε για πολύ top μωρό τώρα τελευταία την έχω χάσει. αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας μου απαντήσει. 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
ναι πελοποννήσιε δίκιο έχεις σχετικά με τα ποτά που κερνάμε στα koritsia.lo γικό το βλέπω. μήπως ξέρεις kapioia βικτωρία?
μια ξανθιά με ωραία byzonia μιλάμε για πολύ top μωρό τώρα τελευταία την έχω χάσει. αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας μου απαντήσει. 

η βικτωρια τριτη η τεταρτη που εκανα μια βολτα στο μαγαζι ηταν εκει. πραγματικα φιλαρακι, πολυ ωραιο παιδι η ρωσσιδα.  :rolleyes:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Έγινε τίποτα το Σάββατο προς Κυριακή? Στενοχώρησε κανείς τα κορίτσια μας?

george_gk2003

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σαββατο προς Κυριακή ολα ήρεμα έως τις 03:30. Ένα Baby show με μουσική ζορντί που η γκόμενα ξεβράκωσε ένα τύπο πάνω στη πίστα.... Σόου από πολλές κοπέλες και μάλλον η νικόλ πρέπει να ήταν καθώς χόρευε στην πίτσα πήγε σε ένα τύπο που καθόταν μόνος του και χόρευε για αυτόν.... αυτά τα υπόλοιπα από άλλους. Καλη εβδομάδα σε όλους

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Σύντροφοι, εκτός από τη Nikol, έχει τπτ άλλο ενδιαφέρον αυτό το μαγαζί?
να ξέρουμε δλδ αν αξίζει να πάμε...

;)

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μερικες προχειρα  νταρια,μαρινα,αννα,νικολ,λινα , παντως δεν εχει πολυ υλικο σε σχεση με το μαγαζι που πηγα χτες  :dancing:
θα τα γραψω στο αντιστοιχο τοπικ οταν ξυπνησω γιατι πηγα κατευθειαν στην δουλεια και ειμαι πτωμα  :idiot: :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
μερικες προχειρα  νταρια,μαρινα,αννα,νικολ,λινα , παντως δεν εχει πολυ υλικο σε σχεση με το μαγαζι που πηγα χτες  :dancing:
θα τα γραψω στο αντιστοιχο τοπικ οταν ξυπνησω γιατι πηγα κατευθειαν στην δουλεια και ειμαι πτωμα  :idiot: :grin:

αναμενουμε με ενδιαφερον.....τον ξυπνιο σου!

χρύσα

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εμείς οι γυναίκες χωράμε στα μαγαζία? ή θα μας κοιτάζουν περίεργα? Εμένα πάντως μ' αρέσει πολύ να βλέπω τα κορίτσια να χορεύουν.
Για δώστε οδηγίες για μας !

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εμείς οι γυναίκες χωράμε στα μαγαζία? ή θα μας κοιτάζουν περίεργα? Εμένα πάντως μ' αρέσει πολύ να βλέπω τα κορίτσια να χορεύουν.
Για δώστε οδηγίες για μας !
Καλά θα περάσεις, θα χαρούν και αρκετά κορίτσια αμφίφυλα ή ομοφυλόφιλα. Πιστεύω ότι θα σε προσέξουν αναλόγως.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Η μόνη Βικτώρια που γνωρίζω δούλευε παλιά στο Ερώτικα. Τώρα είναι στο BG.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Υπάρχει βικτώρια στην ανατολή και ήταν εκεί χτες  :sunglasses:
πολύ καλό βυζί και σώμα γενικότερα, αλλά άμα αρχίσει να μιλάει μπορεί να σε πονοκεφαλιάσει...
ε, και βέβαια και η νικόλ εκεί ήτανε, και μερικές άλλες σχετικά καλές.
Πάντως στις 3:30 που πήγαμε είμασταν 15 άτομα μέσα, αλλά μας είπανε εκεί τα κορίτσια ότι το σ/κ είχε ουρά  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom