george_gk2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για την Νικολ τη ρουμανα λες ροκκο ? τη μελαχροινη που το παιζει ολο μαγκας ? Αυτη έκανα αυτο που περιγράφεις ?
η νικολ εκτος απο πολυ καλο χορο ειναι και απο τις λιγες που μπορεις να πεις και τπτ ενδιαφερον , μην ακουτε τον ροκο που το εσκασε απο μοναστηρι προσφατα
Για την Νικολ τη ρουμανα λες ροκκο ? τη μελαχροινη που το παιζει ολο μαγκας ? Αυτη έκανα αυτο που περιγράφεις ?
(ροκκο+παπαζογλου) παιδια τι εχει γινει με τη Νικολ και την κακοχαρακτηριζετε ? ειχα κατσει μαζί της καποτε, ναι μεν μου φανηκε πολυ σκληρο καρυδι αλλα ηταν καλη γενικα μαζί μου...... τι εχει κανενα "προστατη" ? δεν μου φανηκε τοσο καριοκα..παντως.. Ειχατε κανενα θεμα μαζι της αγριο ? ρωταω για να μην ξαναπλησιασω... μαλιστα ειχα παει της προαλλες και δεν ηταν εκει..
kalhspera paidia mia aporia exw sxetika me ta pota pou kername ta koritsia sta strip soou akoma k sta mparakia . den einai apath nomizw na tis kername nero k na to plhpwmoume 10eyrw an k me to diplo poto twn 20 eyrw de blepw k tosh diafora mallon nero einai k ayto. k parathrhsa oti oi pio polles koroideuoun k kala oti sou uposxontai oti tha bgoume gia kafe. einai kanenas apo dw mesa pou na exei bgei me kapoia apo ta strip?
k na thn exei mamhsei? etsi apo aporia rwtaw. as mou apanthsei kapoios an thelei.
Δηλαδή;
??? Δηλαδή για ποιό από όλα?
Ελα λιστα-ρχε...δωσεεεεε.....
Καλα ολοι σε lunch break ειμαστε ?
ναι πελοποννήσιε δίκιο έχεις σχετικά με τα ποτά που κερνάμε στα koritsia.lo γικό το βλέπω. μήπως ξέρεις kapioia βικτωρία?
μια ξανθιά με ωραία byzonia μιλάμε για πολύ top μωρό τώρα τελευταία την έχω χάσει. αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας μου απαντήσει.
μερικες προχειρα νταρια,μαρινα,αννα,νικολ,λινα , παντως δεν εχει πολυ υλικο σε σχεση με το μαγαζι που πηγα χτες
θα τα γραψω στο αντιστοιχο τοπικ οταν ξυπνησω γιατι πηγα κατευθειαν στην δουλεια και ειμαι πτωμα
Καλά θα περάσεις, θα χαρούν και αρκετά κορίτσια αμφίφυλα ή ομοφυλόφιλα. Πιστεύω ότι θα σε προσέξουν αναλόγως.Εμείς οι γυναίκες χωράμε στα μαγαζία? ή θα μας κοιτάζουν περίεργα? Εμένα πάντως μ' αρέσει πολύ να βλέπω τα κορίτσια να χορεύουν.
Για δώστε οδηγίες για μας !
Η μόνη Βικτώρια που γνωρίζω δούλευε παλιά στο Ερώτικα. Τώρα είναι στο BG.ναι πελοποννήσιε δίκιο έχεις σχετικά με τα ποτά που κερνάμε στα koritsia.lo γικό το βλέπω. μήπως ξέρεις kapioia βικτωρία?
μια ξανθιά με ωραία byzonia μιλάμε για πολύ top μωρό τώρα τελευταία την έχω χάσει. αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας μου απαντήσει.