vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
διπλα στο σκυλλαδικο επι της συγγρου.θα μου πειτε η θα μαλακιζεστε???
διπλα στο σκυλλαδικο επι της συγγρου.θα μου πειτε η θα μαλακιζεστε???
Ανέβα... και μετά ανέβα και στο πατάρι!!!
Απο πληροφοριες.....το μαγαζι δν αποδιδει τα αναμενομενα...οποτε κ τους λιγοστους πελατες τους προσεχουν σαν τα ματια τους....Γύρισα όλα τα μαγαζιά που προανέφερα χαλώντας τρελά χρήματα και ώρες εκεί μέσα, μόνο στο Ανατολή με πρόσεξαν τόσο πολύ και δεν είχα χαλάσει τόσα χρήματα όσο στα άλλα.
Το πρώτο μαγαζί που πήγα ήταν το Rasputin από εκεί και πέρα έγινα θαμώνας των club του είδους (Athens Queens, Amazon, Anatoli, Aphrodite, Star live).
Απο πληροφοριες.....το μαγαζι δν αποδιδει τα αναμενομενα...οποτε κ τους λιγοστους πελατες τους προσεχουν σαν τα ματια τους....
Ισως να κανω κ λαθος...
Ε βεβαια φιλε μου / βρηκες μαγαζι για να παρεις το βαπτισμα του πυρος χεχεχεχε / μηπως σου την επεσε η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και δε μας το λες ......
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους Ροκο και Ninja για την φιλία και την υποστήριξη σε όλες μου τις τρέλες?
Παρασκευοσαββατο....ναι....ισως να εχει αρκετο κοσμο.....Κυριακη κ καθημερινες....ψαχνουν μυγες να βαρεσουν....Φίλε μου δεν ξέρω, ακόμα καινούριος είμαι αλλά αν πας σαββατοκύριακο δεν βρίσκεις τραπέζι να κάτσεις?.
Σε μια τελική εμένα μου άρεσε η συμπεριφορά τους ασχέτως λόγου που το έκαναν?
Παρασκευοσαββατο....ναι....ισως να εχει αρκετο κοσμο.....Κυριακη κ καθημερινες....ψαχνουν μυγες να βαρεσουν....
gold....lido....(ουτε καν μετα τις 3.30 που κανω επισκεψεις..)παντου μυγες βαρανε mclein τις καθημερινες. τριτη στο αφρο 5 παρεες ολες κι ολες.
Καλωστον πρεσβη , ξεκινησες να γραφεις απο το σωστο τοπικ
ωραια η ελενα πραγματι ειδικα απο την μεση και κατω
τιμωρια σημαινει να κανεις εσυ κατι...οχι αυτη.........Είναι αυτό που λέμε γλυκομούνα....
(Φαντασίωση: να είναι η δασκάλα μου, να μην έχω διαβάσει και για τιμωρία να μου παίρνει πίπα...!!!)
τι ζητας να μαθεις ???Στο Ανατολή παίζει ένα νταρντανο ? μωρό η Μαρία από Πολωνία, δεν είναι πολύ ωραία στο πρόσωπο αλλά το σώμα της με ανάβει τρελά (καθένας με την ανωμαλία του). Ξέρει κανείς κάτι, έχει καμιά εμπειρία ??? ;)
Είμαι 28 ετών και για πρώτη φορά πήγα εφέτος σε strip show και αυτό γιατί μια γυναίκα με έφερε σε αυτήν την κατάσταση.
τιμωρια σημαινει να κανεις εσυ κατι...οχι αυτη.........τι ζητας να μαθεις ???
Κι αυτός θα είναι και ο μοναδικός λόγος για να τη θυμάσαι...
Το κακό που μου έκανε είναι οτι με έβαλε σε έξοδα (πολυ - έξοδο σπορ το Stripping) ;)
ποιος τα πηδαει τα λεφτα ρε συ πρεσβη..