Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά, είναι η πρώτη φορά που γράφω και είμαι αρκετά νέος του είδους. Είμαι 28 ετών και για πρώτη φορά πήγα εφέτος σε strip show και αυτό γιατί μια γυναίκα με έφερε σε αυτήν την κατάσταση. Το πρώτο μαγαζί που πήγα ήταν το Rasputin από εκεί και πέρα έγινα θαμώνας των club του είδους (Athens Queens, Amazon, Anatoli, Aphrodite, Star live).

Στο μέλλον θα καταθέσω τις περιπέτειες μου σε αυτά τα μαγαζιά αλλά ένα έχω να πω. Το Star Live έχει το καλύτερο show εάν πας Σάββατο και ψιλό νωρίς μάλιστα για να βρεις τραπέζι και το Ανατολή έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Γύρισα όλα τα μαγαζιά που προανέφερα χαλώντας τρελά χρήματα και ώρες εκεί μέσα, μόνο στο Ανατολή με πρόσεξαν τόσο πολύ και δεν είχα χαλάσει τόσα χρήματα όσο στα άλλα.

Περιπέτειες και γεγονότα σε μελλοντικές καταθέσεις ψυχής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους Ροκο και Ninja για την φιλία και την υποστήριξη σε όλες μου τις τρέλες?  :sunglasses:

Επισκέπτης
Γύρισα όλα τα μαγαζιά που προανέφερα χαλώντας τρελά χρήματα και ώρες εκεί μέσα, μόνο στο Ανατολή με πρόσεξαν τόσο πολύ και δεν είχα χαλάσει τόσα χρήματα όσο στα άλλα.
Απο πληροφοριες.....το μαγαζι δν αποδιδει τα αναμενομενα...οποτε κ τους λιγοστους πελατες τους προσεχουν σαν τα ματια τους....
Ισως να κανω κ λαθος...

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Το πρώτο μαγαζί που πήγα ήταν το Rasputin από εκεί και πέρα έγινα θαμώνας των club του είδους (Athens Queens, Amazon, Anatoli, Aphrodite, Star live).

Ε βεβαια φιλε μου / βρηκες μαγαζι για να παρεις το βαπτισμα του πυρος χεχεχεχε / μηπως σου την επεσε η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και δε μας το λες ......

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Απο πληροφοριες.....το μαγαζι δν αποδιδει τα αναμενομενα...οποτε κ τους λιγοστους πελατες τους προσεχουν σαν τα ματια τους....
Ισως να κανω κ λαθος...

Φίλε μου δεν ξέρω, ακόμα καινούριος είμαι αλλά αν πας σαββατοκύριακο δεν βρίσκεις τραπέζι να κάτσεις?.
Σε μια τελική εμένα μου άρεσε η συμπεριφορά τους ασχέτως λόγου που το έκαναν?  :sunglasses:

Ε βεβαια φιλε μου / βρηκες μαγαζι για να παρεις το βαπτισμα του πυρος χεχεχεχε / μηπως σου την επεσε η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και δε μας το λες ......

Γιατί Υπουργέ μου τι έχει τοο Rasputin? Για δώσε πληροφορίες....  :sunglasses:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους Ροκο και Ninja για την φιλία και την υποστήριξη σε όλες μου τις τρέλες?  :sunglasses:

βρε καλως το το παιδι!!!
ναι ρε, υποστηριξη.. εμεις δε γουσταρουμε καθολου βλεπεις τα strip, με το ζοοορι ερχομαστε!!

Επισκέπτης
Φίλε μου δεν ξέρω, ακόμα καινούριος είμαι αλλά αν πας σαββατοκύριακο δεν βρίσκεις τραπέζι να κάτσεις?.
Σε μια τελική εμένα μου άρεσε η συμπεριφορά τους ασχέτως λόγου που το έκαναν?  :sunglasses:
Παρασκευοσαββατο....ναι....ισως να εχει αρκετο κοσμο.....Κυριακη κ καθημερινες....ψαχνουν μυγες να βαρεσουν....
Καλα δν το συζηταμε....η καλη συμπεριφορα πρεπει παντα να ειναι αξιοσημειωτη κ να επικροτειται.....εγω απλα ειπα το λογο...

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Παρασκευοσαββατο....ναι....ισως να εχει αρκετο κοσμο.....Κυριακη κ καθημερινες....ψαχνουν μυγες να βαρεσουν....

παντου μυγες βαρανε mclein τις καθημερινες. τριτη στο αφρο 5 παρεες ολες κι ολες.

Επισκέπτης
παντου μυγες βαρανε mclein τις καθημερινες. τριτη στο αφρο 5 παρεες ολες κι ολες.
gold....lido....(ουτε καν μετα τις 3.30 που κανω επισκεψεις..)
μουσσες...(μεχρι τις 3 γινεται χαμος...εστω κ απο πιτσιρικια κ αλβανους που δν απασχολουν τις κοπελες...)
princess...(μεχρι τις 3 παλι...κραταει γερα το μαγαζι...)

Μετα τις 3.30 που εκδραμω....οντως ολα αρχιζουν κ μαζευουν...

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Προσωπικό γούστο: Έλενα η μελαχρινή, γλυκό προσωπάκι, sexy χορό όταν έχει διάθεση, σωματάρα ?.
Αν και γενικά μου αρέσουν οι νταρντάνες γυναίκες αυτή κάτι μου κάνει?  :sunglasses:

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλωστον πρεσβη , ξεκινησες να γραφεις απο το σωστο τοπικ  :grin:

ωραια η ελενα πραγματι ειδικα απο την μεση και κατω  :sunglasses:

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλωστον πρεσβη , ξεκινησες να γραφεις απο το σωστο τοπικ  :grin:

ωραια η ελενα πραγματι ειδικα απο την μεση και κατω  :sunglasses:

Είναι αυτό που λέμε γλυκομούνα....
(Φαντασίωση: να είναι η δασκάλα μου, να μην έχω διαβάσει και για τιμωρία να μου παίρνει πίπα...!!!)  :sunglasses:

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στο Ανατολή παίζει ένα νταρντανο ? μωρό η Μαρία από Πολωνία, δεν είναι πολύ ωραία στο πρόσωπο αλλά το σώμα της με ανάβει τρελά (καθένας με την ανωμαλία του). Ξέρει κανείς κάτι, έχει καμιά εμπειρία ???  ;)

Επισκέπτης
Είναι αυτό που λέμε γλυκομούνα....
(Φαντασίωση: να είναι η δασκάλα μου, να μην έχω διαβάσει και για τιμωρία να μου παίρνει πίπα...!!!)  :sunglasses:
τιμωρια σημαινει να κανεις εσυ κατι...οχι αυτη.....:):):):):):)....
Στο Ανατολή παίζει ένα νταρντανο ? μωρό η Μαρία από Πολωνία, δεν είναι πολύ ωραία στο πρόσωπο αλλά το σώμα της με ανάβει τρελά (καθένας με την ανωμαλία του). Ξέρει κανείς κάτι, έχει καμιά εμπειρία ???  ;)
τι ζητας να μαθεις ???

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τιμωρια σημαινει να κανεις εσυ κατι...οχι αυτη.....:):):):):):)....τι ζητας να μαθεις ???

1. Είναι το αντίστοιχο του να με κάνει ντα-νντα με τον χαράκα. Ε... με κάνει ντα με μια πίπα...(χι,χι!!!)

2. Τα πάντα, αν είναι πρόθυμη, τι παραπάνω κάνει στο prive και γενικά ότι ξερετε ...

;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom