Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
να ακολουθεις το εξης προγραμμα....

την πρωτη βδομαδα.....δευτερες-πεμπτες ανατολη-μπαμπυλον-σιροκο.......

τριτη-παρασκευη μουσσες-πρινσεςς

τεταρτες ρασπουτιν

σαββατο λιντο

κυριακη γκολντ

την δευτερη βδομαδα κουρα..............

Αυτό το Μπάμπυλον τι το βάζεις; Καλή κουβέντα δε λέει κανένας για δαύτο...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτό το Μπάμπυλον τι το βάζεις; Καλή κουβέντα δε λέει κανένας για δαύτο...

ετσι ρε αραβα....για ξεκαρφωμα.....δεν πρεπει να χαλαρωσει ο φραπεδιαρης πριν το επομενο χτυπημα?δεν πρεπει να πιει ενα πουτο χωρις χουρο?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
ετσι ρε αραβα....για ξεκαρφωμα.....δεν πρεπει να χαλαρωσει ο φραπεδιαρης πριν το επομενο χτυπημα?δεν πρεπει να πιει ενα πουτο χωρις χουρο?

Μόνο να μη ξενερώσει και πάει σπίτι...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μόνο να μη ξενερώσει και πάει σπίτι...

ο φραπεδιαρης δεν ξενερωνει ποτε.......αντιθετα καθε εμποδιο τον πορωνει περισσοτερο και του ανεβαζει και αλλο την αδρεναλινη!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
ο φραπεδιαρης δεν ξενερωνει ποτε.......αντιθετα καθε εμποδιο τον πορωνει περισσοτερο και του ανεβαζει και αλλο την αδρεναλινη!

Δεν έχεις κι άδικο... κάποτε με έστησε ένας συναγωνιστής λόγω κακής συνεννόησης και αναγκάστηκα να τον σηκώσω από το κρεβάτι και να τον φέρω... στον ίσιο δρόμο!!!

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Έχει προσπαθήσει κανείς εκτός από φραπέ να κάνει κάτι παραπάνω στο Prive του Ανατολή?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Έχει προσπαθήσει κανείς εκτός από φραπέ να κάνει κάτι παραπάνω στο Prive του Ανατολή?

τρελαθηκες ρε?που νομιζεις οτι εισαι ....σε ρδελο?ακου κατι παραπανω....χαχαχαχα.

MACHAEL69

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εμείς οι γυναίκες χωράμε στα μαγαζία? ή θα μας κοιτάζουν περίεργα? Εμένα πάντως μ' αρέσει πολύ να βλέπω τα κορίτσια να χορεύουν.
Για δώστε οδηγίες για μας !

ΓΕΙΑΣΟΥ Χρύσα. Εχω πάει σε στιπτιζάδικο στη Συγγρου με φίλη μου κ παρέα μεγάλη με κοπέλες! Έιχε χαβαλέ,  κοίταζαν οι αρσενικοί μια τις χορεύτριες μια εμάς, [ήταν κ ωραίες  στην παρέα]. Οταν ξαναπήγα με τη φίλη μου, μου την έπεσε χορεύτρια στο στριπτιζ να χορέψει κ μαζί της! Αλλά κώλωσε.......

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ανατολη ε...χμμμ

Ωραιες αναμνησεις προ τριετιας...Ευα, Μισελ(κατα κοσμον Λαρισα απο το Βαρονεζ),Μπεττυ η κοκκινομαλλα απο Λευκορωσσια (Ολγα το πραγματικο της),η αδερφη της η Αννουλα κτλπ...Καλα κοριτσακια ολα τους...

Presvis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τρελαθηκες ρε?που νομιζεις οτι εισαι ....σε ρδελο?ακου κατι παραπανω....χαχαχαχα.

Μην μου πεις ότι δεν έχεις ξανά ακούσει κάτι τέτοιο?. Όπως λέει και ο Νιnja? άλλα έχουμε μάθει?

Μου φαίντεται οτι κάτι παίζει να γνωρίζει και ο Captain...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μην μου πεις ότι δεν έχεις ξανά ακούσει κάτι τέτοιο?. Όπως λέει και ο Νιnja? άλλα έχουμε μάθει?

Μου φαίντεται οτι κάτι παίζει να γνωρίζει και ο Captain...

χι τιποτα δεν παιζει...μην σας παραμυθιαζουν διαφοροι,οκ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χθες λόγω ευχάριστων γεγονότων στη δουλειά μου...παρασύρθηκα. Πέρασα από Princess, ωραία ατμόσφαιρα αλλά λόγω ελλείψεως αξιοπρεπούς προσωπικού χώρου διασκεδάσεως πήγα Ανατολή. Δώσε, δώσε, δώσε. Κεράσματα σε παλιές και νέες γνωστές (Daria - Nickol πολύ κ@ύλα χθες), χοροί, καφέδες :dancing: from night to dawn

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αποψε θα παρασυρθω και εγω προς ανατολη μερια.. για να δουμε, θα? χουν κεφι τα κοριτσια μετα τις χθεσινες κρεπαλες του λεονορο?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ δεν τις κουράζω φεύγουν κεφάτες σαν από τον Βερόπουλο

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.