Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πήγα ανατολή με τρία φιλαράκια προχθές το βράδυ στις 14,κατά τις 1:00 - προσωπικά δέν έχω εμπειρία απο το παλιο Ανατολή,αλλά τα φιλαράκια μου εχουν γινει θαμωνες,και με "τραβήξανε" - Φυγαμε 5:00 η ωρα,και αμα δεν ειχε γραφειο την επομενη,δεν θα φευγαμε με τιποτα !! Προσωπικά,απο τις καλυτερες βραδυες/καθημερινες που εχω περάσει - χαλάλι που ειμασταν κουρουμπελα στην εταιρεία την άλλη μέρα!!!! Τα μωρά που πηραμε - ξανασημειωνω,οι αλλοι τρείς φιλοι μου το εχουν κανει στέκι.. - απλώς αψογα!!!!
Πιστευω πως θα καλυτερέψει ακομη προσεχώς!!

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Εχετε πει για princess kai lolita πιο ειναι καλυτερο? και που ειναι?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εχετε πει για princess kai lolita πιο ειναι καλυτερο? και που ειναι?

Το Princess είναι επί της παραλιακής (Ποσειδώνος) στο στενάκι (Χρυσάφη) δίπλα στο 3Χ Hotel. Το Lolita είναι δίπλα στην Πάντειο απέναντι από το Fever. Και τα 2 τα θεωρώ από τα δυνατά μαγαζιά. ʼν έπρεπε να διαλέξω, μάλλον Princess.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Καπτεν το ονομα[move] Κορινα [/move]σου λεει κατι .......

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Όλο εφφέ μου είσαι υπουργέ... πολλά μου λέει... δεν θάπρεπε;

Ειμαι φιγουρατζης τι να κανω / και βεβαιως πρεπει να σου λεει πολλα / εγω τις δυο τελευταιες φορες που πηγα εκει που δουλευει και τις δυο ηταν reserve ολο το βραδυ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ειμαι φιγουρατζης τι να κανω / και βεβαιως πρεπει να σου λεει πολλα / εγω τις δυο τελευταιες φορες που πηγα εκει που δουλευει και τις δυο ηταν reserve ολο το βραδυ  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Καλά που δεν ήμουν κι εγώ... θα έσκαγα!!! Αλλά φυσικό είναι, δεν είναι;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Που ειναι το ανατολη ρε παιδια?

στην πολιτεια της γιουτα πισω απο τη νεβαδα....ειναι φαγαδικο με μπεργκερ και κρεμμυδια απο την περιοχη του σηατλ βιολογικα,αν δεν εχεις παρει το πρωτο αεροπλανο και πηγαινε.....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τέρμα Συγγρού όπως κατεβαίνεις από Αθήνα στα δεξιά σου πριν από Σκυλάδικο VIP.

Επισκέπτης
kauliarides kalispera!an leme gia to anatoli sti sigrou einai apo ta kalitera strip show  tis perioxis!!!korifi...orea mounakia mesa ,fovera plasmata!!! 10 euro to poto sou....10 o xoros kai 50 o prive xoros...a kai to poto tis poputanas an thes na keraseis exi 20!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom