Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
κ οποιος εχει τη σφιγγα....σφιγγεται......(αφου ξερεις τοσα...για τα στριπ....γιατι δν ενημερωνεις το φιλοθεαμον κοινο????? -- λεω για το pm....)!!!!!

καλο......αλλα τον λογο τον φανταζεσαι αν δεν τον ξερεις...

george_gk2003

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
κατι το περιεργο υπαρχει στο ανατολη ?

την τελευταια φορα που πηγα οι περισσοτερεσ κοπελεσ ηταν παχουλουλεσ.

νεο αιμα υπαρχει ? η κατι απο τισ παλαιεσ ?

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
ρε παιδια λετε στο στριπτιζαδικο ανατολη που βρισκεται στη συγγρου η κανω λαθοσ ?

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
κατι το περιεργο υπαρχει στο ανατολη ?

την τελευταια φορα που πηγα οι περισσοτερεσ κοπελεσ ηταν παχουλουλεσ.

νεο αιμα υπαρχει ? η κατι απο τισ παλαιεσ ?

πολλα περιεργα και πολλα καλα. πηγαινε και κανε μια ερευνα..

παρατηρω, πολυ strip παιζει στο site σημερα. ωραια πραγματα..

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχουν παει 2-3 πολωνεζες και μια καινουρια πολυ καλη μελαχροινη που δεν θυμαμαι τι ειναι αλλα την πηρα απλο χορο και καθησε πολυ λιγο και πως κρατηθηκα να μην την ριξω καμια κλωτσα δεν ξερω  :grin: οταν μου ειπε οτι ολες τοσο καθονται

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
εχουν παει 2-3 πολωνεζες και μια καινουρια πολυ καλη μελαχροινη που δεν θυμαμαι τι ειναι αλλα την πηρα απλο χορο και καθησε πολυ λιγο και πως κρατηθηκα να μην την ριξω καμια κλωτσα δεν ξερω  :grin: οταν μου ειπε οτι ολες τοσο καθονται

την ολγα μαλλον λες νινζα, περασε και απο μενα αλλα δεν ακουμπησε.. δεν μου? κανε καποιο ιδιαιτερο κλικ..
ασε που την ωρα που πηγαμε (04.30) οι περισσοτερες βαριοντουσαν τη ζωη τους. μαλλον τα? χαν κονομησει.

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι αυτην που περπαταει σαν ξεβιδωμενη , τσαμπα λεφτα :headbang:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Καλό κοριτσάκι είναι, μην το αποπέρνετε... Πολύ καλό παιδί. Αλλά βαρέθηκε πλέον αυτή τη δουλειά...

οχι ρε συ πελλοπονησιε, δεν το αποπαιρνουμε το κοριτσι, κανενα απο τα κοριτσια δεν αποπαιρνουμε (εκτος απο τη νικολ). την δουλεια τους κανουν και αυτες, αλλες καλα, αλλες μετρια..
εμεις τ? αγαπαμε τα κοριτσια, γι? αυτο και πηγαινουμε αλλωστε.

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
τι ειπες ρε για την Νικολ  >:( :tickedoff:

:2funny: :2funny:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Κάτσε τώρα γιατί η Όλγα παλιά ήταν η Νικόλ του Ερότικα και του Τutti Frutti, από BG και έπειτα αρέσκεται στο βαφτιστικό της. ʼλλη η Νικόλ στο Ανατολή και άλλη η Όλγα? Αν δεν κάνω λάθος η Όλγα τώρα παρουσιάστηκε. Ο λόγος που λέω να μην την αποπαίρνεις παρότι έχει μια κάποια συμπεριφορά, είναι ότι πέρα από τον εαυτό της έχει και το άλλο το ζώον υπό την προστασία της-αν μιλάμε για την ίδια. Έχει τα δικά της, έχει και τις τρέλες της ανισόρροπης να ακούει. Είναι αντράκι, γερό σκαρί και έχει τραβήξει ζόρια για δύο.

Επισκέπτης
Την Τατιανα την εχετε δει τωρα τελευταια εσεις της Ανατολης ?
Εχω χασει τα ιχνη της...

george_gk2003

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
(ροκκο+παπαζογλου) παιδια τι εχει γινει με τη Νικολ και την κακοχαρακτηριζετε ? ειχα κατσει μαζί της καποτε, ναι μεν μου φανηκε πολυ σκληρο καρυδι αλλα ηταν καλη γενικα μαζί μου...... τι εχει κανενα "προστατη" ? δεν μου φανηκε τοσο καριοκα..παντως.. Ειχατε κανενα θεμα μαζι της αγριο ? ρωταω για να μην ξαναπλησιασω... μαλιστα ειχα παει της προαλλες και δεν ηταν εκει..

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
η νικολ εκτος απο πολυ καλο χορο ειναι και απο τις λιγες που μπορεις να πεις και τπτ ενδιαφερον , μην ακουτε τον ροκο που το εσκασε απο μοναστηρι προσφατα  :dancing:

η νταρια ειναι εκει και αν και ειναι φιρμα ειναι πολυ προσιτη

η ολγα που λεει ο φιλος πιο πανω εμφανιστηκε τωρα .Εμενα μου εκανε κακη εντυπωση γιατι καθησε ελαχιστα στον χορο , δεν ειμαστε τοσο κοροιδα (νομιζω  :grin:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom