Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τι θα πει δεν πάνε με την θέληση τους; Δεν πας με την θέληση σου να σε γελοιοποιήσουν, αλλά πας. Ωραία δικαιολογία!! Παρασυρθήκαμε κύριε Πρόεδρε που λέγανε κάτι χασοδίκες στα δικαστήρια παλιά! Μας ηπάτησε ο όφις!

Το μαχαίρι στο λαιμό τους βάζουν; Σεταρισμένος είναι από το σπίτι για την ξεφτίλα. Αφού είναι κανονισμένο από την παρέα του με το μαγαζί από πριν. Στην περίπτωση που δεν είναι κανονισμένο, έχω δει πολλούς που αρνούνται και δεν ανεβαίνουν στην πίστα.

καλα εννοειται οτι εχω δει και εγω αρκετους να αρνουνται αλλα χαλαρωσε ρε συ......γιατι τρελλαινεσαι μολις ακους για στριπ?κυριακη ειναι λιακαδα εχει......ωραια θερμοκρασια....αν ηταν καλοκαιρι να σε καταλαβω.......αλλα χειμωνιατικα?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
το παληκαρι ηταν χεσμενο απο ενα σημειο και περα που αρχισαν να φαινονται οι αρρωστημενες διαθεσεις της νικολ. φαινοταν καθαρα στο βλεμα του. κατα την γνωμη μου, επρεπε ή να την κανει μ? ελαφρα πηδηματακια ή να της σκασει ενα ξεγυρισμενο μπουκετο στη μαπα και να την επαναφερει στην πραγματικοτητα. (ειμαι κατα της οποιασδηποτε μορφης βιας για να προλαβω καποιους που θα ισχυριστουν το αντιθετο για μενα).
δεν μ? ενδιαφερουν τα προσωπικα προβληματα της νικολ και της καθε νικολ φιλε leonoro. τα προβληματα μας, σε μεγαλο ποσοστο, τα δημιουργουμε μονοι μας. ας βρει εναν τροπο να τα λυσει. ακουμπαμε για τις κυριες αυτες του κοσμου τα ευρω, ας σεβαστουν καποια πραγματα.
το ιδιο και περισσοτερο οι μαγαζατορες.
φιλε vasso, μολις εγινε το περιστατικο αυτο σηκωθηκα και εφυγα. δεν μπορω να σου απαντησω σε αυτο που ρωτας..

καλα ρε συ ροκο.....ποσο εκατσες στο μαγαζι χθες?μολις μπηκες δεν ειδες γυρω σου τί παιζει?ποιες ειναι,ποιες δεν ειναι,"νεες κυκλοφοριες" κλπ...?τοσο δυσκολο ειναι να δεις ποιες ειναι?απο τη στιγμη βεβαια που εισαι συχνος πελατης των στριπ(ετσι μου φαινεσαι)....και για το σοου το συγκεκριμενο γιατι σπαζεστε τοσο πολυ?η δικη σας η αξιοπρεπεια κλονιστηκε τοσο πολυ?μην φτανουμε στα ακρα.....αυτοι που το κανουν το κανουν.......απο εκει και περα ...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
το παληκαρι ηταν χεσμενο απο ενα σημειο και περα που αρχισαν να φαινονται οι αρρωστημενες διαθεσεις της νικολ. φαινοταν καθαρα στο βλεμα του. κατα την γνωμη μου, επρεπε ή να την κανει μ? ελαφρα πηδηματακια ή να της σκασει ενα ξεγυρισμενο μπουκετο στη μαπα και να την επαναφερει στην πραγματικοτητα. (ειμαι κατα της οποιασδηποτε μορφης βιας για να προλαβω καποιους που θα ισχυριστουν το αντιθετο για μενα).
δεν μ? ενδιαφερουν τα προσωπικα προβληματα της νικολ και της καθε νικολ φιλε leonoro. τα προβληματα μας, σε μεγαλο ποσοστο, τα δημιουργουμε μονοι μας. ας βρει εναν τροπο να τα λυσει. ακουμπαμε για τις κυριες αυτες του κοσμου τα ευρω, ας σεβαστουν καποια πραγματα.
το ιδιο και περισσοτερο οι μαγαζατορες.
φιλε vasso, μολις εγινε το περιστατικο αυτο σηκωθηκα και εφυγα. δεν μπορω να σου απαντησω σε αυτο που ρωτας..

Δίκιο έχεις, αλλά η νύχτα και ειδικά αυτή η νύχτα είναι περίεργη.
Πριν από δέκα ημέρες  εκεί πχ μια κοπέλα χαράκωσε τη Λίντα στο κεφάλι μπροστά μου. Από τότε έχω να τη δω. Νομίζω οτι μπορείς να περιμένεις τα πάντα.

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
με τι την χαρακωσε? πελατισα ηταν ? :helpplea:
και ποια ειναι η Λιντα γιατι δεν θυμαμαι  :grin:
επισης που ηταν η Ελενα και στεναχωρηθηκε ο φιλος του ροκο (και δικος μου)που ειχε παει καρφωτος γι αυτην ? :grin:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έσπασε ένα ποτήρι. Μια άλλη κοπέλα ήταν ψηλή, με μακρύ μαλλί, μελαχροινή από τις καλύτερες εκει, δε θυμάμαι το όνομά της.
Η Λίντα (star όνομα και στυλ) ειναι αδύνατη Ρωσίδα, μαυρομάλλα με αλογοουρά.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Έσπασε ένα ποτήρι. Μια άλλη κοπέλα ήταν ψηλή, με μακρύ μαλλί, μελαχροινή από τις καλύτερες εκει, δε θυμάμαι το όνομά της.
Η Λίντα (star όνομα και στυλ) ειναι αδύνατη Ρωσίδα, μαυρομάλλα με αλογοουρά.

αρα επεστρεψαν και οι 2(εμμανουελλα-λιντα) και μετα το περιστατικο εφυγε παλι η λιντα?

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ναι καταλαβα ποια ειναι η Λιντα - δυνατο κομματι
εκανε μια εμφανιση χτες στο τραπεζι , προσπαθουσα 5 λεπτα να την πεισω να παει για χορο σε εναν φιλο μου που καθοταν στο ιδιο τραπεζι , τελικα πηγε .

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εκανε μια εμφανιση χτες στο τραπεζι , προσπαθουσα 5 λεπτα να την πεισω να παει για χορο σε εναν φιλο μου που καθοταν στο ιδιο τραπεζι , τελικα πηγε .

οκ....εληφθη...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Είναι και γαμώ τις περιπτώσεις! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Και κατι αλλο φιλε νινζα...Προσπαθουσες να πεισεις την καριολα επι 5 λεπτα για να της δωσεις τα λεφτα σου ?

Επειδη θα τρελλαθω σε λιγο, μηπως εννοεις κατι αλλο ?

ninza

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
φυσικα εννοω κατι αλλο
με τις αφραγκιες που εχω δεν με παιρνει να κανω και προσφορες χορους σε αλλους .Της ελεγα να παει στον αλλον αλλα αυτη με επρηζε αν θα τα πληρωσω εγω , στο τελος πηγε και τα πληρωσε ο αλλος φυσικα .
Το ειχα προσπαθησει και με αλλη πιο πριν , μια μεγαλουτσικη αλλα δεν τον ηθελε λεει γιατι της φαινοταν μικρος  :jerking: μου ειπε "ας ερθει με τον πατερα του να τον ξεκωλιασω"  :idiot:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
γιατι τρελλαινεσαι μολις ακους για στριπ?

Ειλικρινά δεν το κατάλαβα αυτό. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς; Τι θα πει τρελλαίνομαι όταν ακούω για στριπ; Αναφέρθηκα σε και σχολίασα συγκεκριμένο γεγονός. Αν δεν σου είναι κόπος εξήγησε μου.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Kαι δεν επενεβη αμεσα η ομαδα "προστασιας" ?..
Αυτοι ντε...που φαγανε τον Γιαννια προχθες στην Νικαια...

Σου λέω για χτύπημα καράτε. Για πότε της την έριξε η άλλη, για πότε αντέδρασε η Linda..

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ειλικρινά δεν το κατάλαβα αυτό. Μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς; Τι θα πει τρελλαίνομαι όταν ακούω για στριπ; Αναφέρθηκα σε και σχολίασα συγκεκριμένο γεγονός. Αν δεν σου είναι κόπος εξήγησε μου.

απο χιουμορ δεν παιρνεις γραμμη,ε?

Επισκέπτης
απο χιουμορ δεν παιρνεις γραμμη,ε?

ειναι πολυ εξυπνο το χιουμορ σου....κ δν το αντιλλαμβανομαστε μερικοι....κ ο νοων νοειτω!!!!!

(μη κανεις κανενα εξυπνο σχολιο του στυλ....δικηγορος του εισαι κλπ μαλακιουλες...παιδιαστικες...)...απλα παρενεβην λογο οτι κ καλα πηγες να μου την πεις κ εμενα....(θυμησου/δες θρεντ....φραπαδουρα baby gold..)!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πιθανόν! Αλλά χωρίς διάθεση να σου την πω ή να αντιπαρατεθώ, ειλικρινά δεν κατάλαβα τι εννοείς; Δεν το κατάλαβα απλώς!

οκ ρε συ......κανενα προβλημα!αυτα που ειπες σωστα ειναι και ισχυουν,απλα μου αρεσει να κανω λιγο πλακα...ειμαι ψιλοχαβαλες...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ειναι πολυ εξυπνο το χιουμορ σου....κ δν το αντιλλαμβανομαστε μερικοι....κ ο νοων νοειτω!!!!!

(μη κανεις κανενα εξυπνο σχολιο του στυλ....δικηγορος του εισαι κλπ μαλακιουλες...παιδιαστικες...)...απλα παρενεβην λογο οτι κ καλα πηγες να μου την πεις κ εμενα....(θυμησου/δες θρεντ....φραπαδουρα baby gold..)!!!!

οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom