Νέα

Club Ανατολή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gpr262
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 171K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μπαααα!! από τηλέφωνα δεν λέω, ειλικρινά. Είμαι της κοντινής επαφής!! Ότι φάμε, ότι πιούμε, κι ότι αρπάξει η .... μας τώρα! Για αύριο πάμε γι' άλλα.

PARASOL

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
56
Πόντοι
0
Ποιο ειναι το καλυτερο μωρο στην Ανατολη ? (συνδιασμος εξωτερικης εμφανισης με καλο χορο)
Ακουω αποψεις...........

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Θα αποκτήσει νέο μέλος το μέρος, ίσως και από σήμερα(15-12) το βράδυ. Να μου την προσέχετε... είναι καλό παιδί.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Σήμερα το βράδυ θα δεις...  (20/12) Χρυσώστε την! (μπας και βγάλω τα σπασμένα...)  ;)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πρέπει να ήταν ο πλέον άκυρος γρίφος της σαιζόν... :) :uglystupid:

Μην την πάθει κανείς σαν τον blogger που είδαμε σε άλλο thread εεε?  :sunglasses: Θα σας φακελώσω... (Just jokin' βέβαια )

ʼντε να δούμε μπας και έρθει στα ίσα της...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Χτες πήγα Ανατολή, μετά το Lolita, αναγνωριστικά. Ο μαιτρ εξυπηρετικός αλλά τα κορίτσια τα περισσότερα μέτρια (δεν ήταν και πολλές). Δεν κάθησα πολύ και δεν πήρα και χορό. Το show όμως με το ζευγάρι κάτι έλεγε.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αφού το είπα ρε συ. Μέχρι να πήγαινε το παιζα αλέκος μην λέω και παπαριές... Την έφαγα να ντυθεί αγιοβασίλης αλλά δεν... Την είδε κανείς χθες? Της κάνατε παρέα που ήταν μόνο του το κοριτσάκι?

Kαι εγω ετσι πιστευω..

Αμαν peloponisie, πες το να τελειωνουμε..μας εσκασες αδελφε μου..

Ε τι να κάνω ρε pap??? Αφού ξέρεις... της έχω μια συμπάθεια. :rolleyes:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Καλές γιορτές παιδιά... Υγεία και ευτυχία.

Αν συναντηθούν οι δρόμοι μας πείτε ένα γεια.
Εγώ και λόγω άδειας θα βρίσκομαι που και που εκεί για συμπαράσταση στο φιλαράκι... μην διστάσετε.

Φιλιά!

Επισκέπτης
Ε τι να κάνω ρε pap??? Αφού ξέρεις... της έχω μια συμπάθεια. :rolleyes:

Pel, θα ειχε ενδιαφερον να μας πεις με ποιο σκεπτικο πηγε εκει για δουλεια. Απο οτι ξερω εκει που δουλευε ειχε πιο πολυ κοσμο. Μηπως ειναι μια προσυμφωνυμενη "ανακυκλωση" ?

Επισκέπτης
Σήμερα το βράδυ θα δεις...  (20/12) Χρυσώστε την!

Pelo, πηγα να "χρυσωσω" την αδυναμια σου αλλα ηταν με αλλα παρεα. Τελικα την εβγαλα με Τατιανα, 1,75μ, μελαχροινη, Ουκρανεζα, πρωην Ρασπουτην + Σιροκο.
Περασματα εκαναν και οι Αννα, Νικολ και Ντανιελα (Σιροκο 2001..).

ass4ever

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2006
Like
4
Πόντοι
1
Παιδιά παίζει τίποτε καλό Ανατολή? Από τιμές τι λέει?

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Κάτι αξιόλογο δεν είδα απο πλευράς "προσωπικού". Ποτό-χορός ?10, πριβέ ?50 στο πατάρι και ο μαιτρ εξυπηρετικός. Έχει και show με ζευγάρι και πλαστικό "εργαλείο". Χρόνια πολλά σε όλους.

Επισκέπτης
Κάτι αξιόλογο δεν είδα απο πλευράς "προσωπικού".

Τωρα εγω παρατηρησα τον πρων μετρ του SIERRA (γωνια δεξια απο gold) να δουλευει Ανατολη και το πρων μετρ του ΑΝΑΤΟΛΗ (αυτον που επαιζε συνεχεια ενα μεγαλο κομπολοι) να δουλευει τωρα στο SIERA.

Τα μαγαζια δεν ανταλλασουν μονο γυναικες αλλα και μετρ..!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τωρα εγω παρατηρησα τον πρων μετρ του SIERRA (γωνια δεξια απο gold) να δουλευει Ανατολη και το πρων μετρ του ΑΝΑΤΟΛΗ (αυτον που επαιζε συνεχεια ενα μεγαλο κομπολοι) να δουλευει τωρα στο SIERA.

σε λιγο θα αλλαζουν και τις καθαριστριες!!!!!!!!!!τις μπαργουμαν κλπ....

Επισκέπτης
Μήπως λέω μήπως δεν ειναι maitre αλλά είναι ένας εκ των συνιδιοκτητών ???

Επισκέπτης

Τι να σας πω ? Αυτο που ξερω ειναι οτι ο συγκεκριμενος οποτε πηγαινα στο Κοριτσια ( νυν SIERRA, πρωην Κακα Κοριτσια) οποτε πηγαινα μου εδειχνε ενα τραπεζι να κατσω. Τωρα εαν πηρε κανα ποσοστο το Ανατολη, πεστε το.

Εδω δεν προλαβαινουμε να μαθαινουμε τις μεταγραφες των γυναικων, θελετε να μαθαινουμε και τις μεταγραφες των αντρων ?

Παντως η γνωστη φατσουλα του "πραγματικου" αφεντικου του Ανατολη ειναι η ιδια.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Μπορεί να είναι Όμιλος Εταιρειών!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom