junglejim4322
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 106
- Πόντοι
- 16
ο βάτραχος θέλει να είναι αφρός το μωρό.
ο βάτραχος θέλει να είναι αφρός το μωρό.
Οταν με 50 πηρα sunrise που θεωρω οτι πιο top υπαρχει στην Ελλαδα,ναι τα 50 που εδωσα στην clio ηταν πολλα...vegabond , ο Άκης σε προηγούμενο ποστ έλεγε ότι η τιμή είναι ψιλοτσιμπιμένη και τώρα μας λέεο πως έδωκε 50 €.
αυτο δηλαδη βατραχε που πηγες σε τι κατηγορια το κατατασεις δηλαδη???δεν γαμαω πατσαβούρες ...Αμα γουστάρω πατσαβούρες τ μπουρδελα να ......εχτες περασα καλα μ μια γιαγια 50+...ανομαλια ετσι????
Γραφω αλλα δεν με προσεχεις μουτρο...Ειπα στην τελευταια της επισκεψη(ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ) και το προγραμμα ηταν μονο 69(οχι sex)Απλα το δειχνει οτι ειναι πιο πολυ ενεργητικη καθως γουσταρε να πηδηξει παρολο που δεν ειχα επιλεξει προγραμμα με sex...ένα 50 και τι περιλάμβανε? και πριν πόσο καιρό??
αυτό λέμε.. δηλαδή αν θες και πήδημα πόσα θα σου πάρει;;Γραφω αλλα δεν με προσεχεις μουτρο...Ειπα στην τελευταια της επισκεψη(ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ) και το προγραμμα ηταν μονο 69(οχι sex)Απλα το δειχνει οτι ειναι πιο πολυ ενεργητικη καθως γουσταρε να πηδηξει παρολο που δεν ειχα επιλεξει προγραμμα με sex...
Σιγουρα ειναι ακριβη για την εμφανιση της η κλιω,την καριολιτσα-νανα δεν την εχω δοκιμασει αρα δεν μπορω να εκφερω γνωμη...και εγω σε πληροφορω οτι με 50 ευρω με την sunrise τα εκανα ολα,δεν εχει να λεει...Αλλα οχι να ζητανε και τα κροσακια 40 και 50 οταν πριν 4-5 χρονια σε παρακαλαγαν στο badoo να της πηδηξεις...εγω ειπα οτι το 50αρικο με την κλιω δεν το εκλαψα...θα μπορουσα να πηγαινω στην Ελενα και στην Αθηνα(που ειναι οτι πιο vfm εχω παρει) με τα ιδια λεφτα που εδωσα στη κλιω και στη καθε κλιω αλλα οταν πηγαινεις με διαφορετικες τρανς ειναι για να αλλαζεις λιγο και να δοκιμαζεις και αυτο εχει ως αποτελεσμα αλλου να κλαψεις 50αρια και 100αρια και αλλου με ενα 25αρι να περασεις και γαμω...αυτό λέμε.. δηλαδή αν θες και πήδημα πόσα θα σου πάρει;;
κι όσο αφορά την ψωλαρού καριολίτσα, σε πληροφορώ είναι πολύ καλύτερη απο την Κλιο εμφανισιακα.. και με 40 ευρω τα κανει ολα...
Σιγουρα ειναι ακριβη για την εμφανιση της η κλιω,την καριολιτσα-νανα δεν την εχω δοκιμασει αρα δεν μπορω να εκφερω γνωμη...και εγω σε πληροφορω οτι με 50 ευρω με την sunrise τα εκανα ολα,δεν εχει να λεει...Αλλα οχι να ζητανε και τα κροσακια 40 και 50 οταν πριν 4-5 χρονια σε παρακαλαγαν στο badoo να της πηδηξεις...εγω ειπα οτι το 50αρικο με την κλιω δεν το εκλαψα...θα μπορουσα να πηγαινω στην Ελενα και στην Αθηνα(που ειναι οτι πιο vfm εχω παρει) με τα ιδια λεφτα που εδωσα στη κλιω και στη καθε κλιω αλλα οταν πηγαινεις με διαφορετικες τρανς ειναι για να αλλαζεις λιγο και να δοκιμαζεις και αυτο εχει ως αποτελεσμα αλλου να κλαψεις 50αρια και 100αρια και αλλου με ενα 25αρι να περασεις και γαμω...
μια ειναι η λυση το ποτο και το γαμησι....κ 80 εχω δει κ ν μην κατευενει ...εγω φιλε 30 δινω οπου μ περνει τ χ πει πολλες φωρες δεν μ περνει για παραπανω ρε κοντευω 800 τ μηνα σε γαμησα κ ποτα .....
μια ειναι η λυση το ποτο και το γαμησι....
η βρωμικο πλατεια μαβιλη ;)Και σουβλάκια πριν πάμε για ύπνο.....
ok thanksΓραφω αλλα δεν με προσεχεις μουτρο...Ειπα στην τελευταια της επισκεψη(ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ) και το προγραμμα ηταν μονο 69(οχι sex)Απλα το δειχνει οτι ειναι πιο πολυ ενεργητικη καθως γουσταρε να πηδηξει παρολο που δεν ειχα επιλεξει προγραμμα με sex...
Βάσει του Πρωτοκόλλου της Βιέννης για διπλωματικές σχέσεις, δεν δικαιούνται να συλλάβουν κανένα με διπλωματικό διαβατήριο, και ούτε σε περίπτωση, που δεν είναι δηλωμένος στη χώρα του εγκλήματος. Κάτι παράξενο παίζετε εδώ στο θέμα. Στο κάτω – κάτω της ημέρας δεν δικαιούνται να συλλάβουν ούτε άνθρωπο, που φέρνει διπλωματικό ταχυδρομείο. Για να τον συλλάβουν σημαίνει, ότι είχαν το οκ από το Υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου μέσο Πρεσβείας της Κύπρου στο Καιρό.