Σωματάρα μπετατζή δεν έχει, μούρη Βύρωνα Πολύδωρα σε αγόρευση στη βουλή δεν είναι ... πέφτεις πολύ έξω φίλε. Είμαι 35χρ και ξέρω να επιλέγω και να δίνω τα λεφτά μου εκεί που ξέρω ότι θα περάσω σούπερ. Δεν είμαι πλούσιος για να πηγαίνω και να σκάω τα λεφτά μου τα οποία δουλεύω σαν μαλάκας σε διάφορα καρναβάλια του ιντερνετ. Δεν γουστάρω να πηγαίνω σε δήθεν κούκλες και να κάθονται στο καναπέ και να το παίζουν μόνο παθητικά και να κρέμετε ένα αυγο της πέρδικας σε μέγεθος στα σκέλια τους.. Αν δεν έχεις τα αρχίδια να πειραματιστής εσύ τι συμβαίνει στο χώρο, να κλαίες τα λεφτά σου μετα απο κάποιο ραντεβού, ΕΓΩ έχω πειραματιστή. Δεν λέω ότι η Κλειώ είναι η σούπερ αλλα για τρανς για ΜΕΝΑ ειναι μία απο τις καλύτερες και σαν την Κλειώ υπάρχουν και άλλες αλλά η Κλειώ είναι ΜΙΑ σε αυτές τις λίγες που πιστεύω εγώ ότι αξίζει να πάω και να την κρατήσω για κάποιες ώρες. Παρά να γράφεις σχόλια κρύα δήθεν για να γελάμε πήγαινε και μία επίσκεψη θα σε πείσει. Εγώ πήγα και έργαψα ένα σχόλιο καλοπροαίρετο για την Κλειώ και σύ σαν αργόσχολος το σχολιάζεις κακοπροαίρετα. Πήγαινε κάνε τα ραντεβού σου και μετά γράφεις και τις κριτικές σου όπως έκανα εγώ. Άλλωστε δεν διάβασα μόνο σε αυτό το σαιτ για την συγκεκριμένη κοπελιά αλλά και σε άλλα διάφορα όπως
και άλλα που δεν θέλω να πολυλογό.Πήγα σε άλλες και μου πήραν 60ευρώ για μισή ώρα. Νε τις έδωσα 300 γιατί έτσι γούσταρα και την κράτησα 2.30 ώρες. Υπάρχει πρόβλημα σε άυτό?