arizale
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
αφού σε πήρε σε πολλές στάσεις, θα έχεις πάει και με άλλες. Γράψε σχετικά αν θέλεις
σε μερικες μερες ερχεται ελλαδα η τρανσ με το μεγαλυτερο εργαλειο ... ;)
αφού σε πήρε σε πολλές στάσεις, θα έχεις πάει και με άλλες. Γράψε σχετικά αν θέλεις
Είχα πάει πριν από περίπου 2 χρόνια. Έχεις δίκιο για την εμφάνιση . Με βρήκε σε δύσκολη στιγμή και δεν έφυγα. Από διάθεση καλή όντωςεπιμένεις ότι δεν μοιάζει του Πολύδωρα??
Πηγα εγω στην τελευταια της επισκεψη στην Αθηνα,μενει Παγκρατι...Γουσταρει αυτο που κανει με 1000(πιο πολυ στο ενεργητικο κομματι),απο προσωπο μια μετριοτητα,ψηλη,νταρντανα,με ανεση χρονου,ψιλοτσιμπημενη τιμη...Ειναι η περιπτωση που λεμε πως οτι χανει απο εμφανιση το αποζημιωνει με συμμετοχη...ρε παιδια αυτη μου λεει οτι κανει τις καλυτερεσ
πηγε κανεις προσφατα?
Πηγα εγω στην τελευταια της επισκεψη στην Αθηνα,μενει Παγκρατι...Γουσταρει αυτο που κανει με 1000(πιο πολυ στο ενεργητικο κομματι),απο προσωπο μια μετριοτητα,ψηλη,νταρντανα,με ανεση χρονου,ψιλοτσιμπημενη τιμη...Ειναι η περιπτωση που λεμε πως οτι χανει απο εμφανιση το αποζημιωνει με συμμετοχη...
καλό αυτό, κατανοητό. τα υπόλοιπα με ενδιαφέρουν εξίσου όμωςΕίναι μια από τις καλύτερες στο να σε ξεκωλιασει γιατί έχει τρελο πουτσο πολύ χοντρό και πέτρα και την καλύτερη διάθεση από όλες.
Βυζι ορμονικο,κωλαρα πολυ ωραια,κοστος αναλογως του προγραμματος(εχει πανω απο 30προγραμματα αν θυμαμαι),ακαποτο δεχεται κανει κατα βουληση(αν εισαι καθαρος αν γουσταρει κλπ)....ειπα και πιο πανω οτι χανει απο εμφανισει το αποζημιωνει με τη συμμετοχη,αυτο πιστευω τα λεει ολα,γιατι οταν πληρωνεις 50,100,150 δεν τα πληρωνεις ως επι το πλειστον για την εμφανιση αλλα για να περασεις καλα ;) ;)επειδή με ενδιαφέρει αυτό το κορμί, πες μας λίγα περισσότερα για τη συνεδρία. Βυζί κώλος? κόστος, ακάποτο?
Βυζι ορμονικο,κωλαρα πολυ ωραια,κοστος αναλογως του προγραμματος(εχει πανω απο 30προγραμματα αν θυμαμαι),ακαποτο δεχεται κανει κατα βουληση(αν εισαι καθαρος αν γουσταρει κλπ)....ειπα και πιο πανω οτι χανει απο εμφανισει το αποζημιωνει με τη συμμετοχη,αυτο πιστευω τα λεει ολα,γιατι οταν πληρωνεις 50,100,150 δεν τα πληρωνεις ως επι το πλειστον για την εμφανιση αλλα για να περασεις καλα ;) ;)
Μην χανεσαι στη μεταφραση βατραχε...Γενικα ελεγα...Εγω ενα 50αρικο εδωσα παντως και δεν το κλαψα μπορω να πωΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Κ 150 ΧΑΛΑΡΩΣΕ ..
ένα 50 και τι περιλάμβανε? και πριν πόσο καιρό??Μην χανεσαι στη μεταφραση βατραχε...Γενικα ελεγα...Εγω ενα 50αρικο εδωσα παντως και δεν το κλαψα μπορω να πω
το ιδιο αναρωτιεμαι κι εγω γιατι εμενα μεχρι 80 επεσε στο τηλεφωνικο παζαρι κιαυτο με τοζορι...vegabond , ο Άκης σε προηγούμενο ποστ έλεγε ότι η τιμή είναι ψιλοτσιμπιμένη και τώρα μας λέεο πως έδωκε 50 €.
θα είναι ωραίο παιδί ο ΑΚΗΣτο ιδιο αναρωτιεμαι κι εγω γιατι εμενα μεχρι 80 επεσε στο τηλεφωνικο παζαρι κιαυτο με τοζορι...
θα είναι ωραίο παιδί ο ΑΚΗΣ
ασε τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας.. πηγε απο κει τον ειδε ομορφοπαιδο και του ειπε.. ασε ενα 50αρικο.. κι όταν έρθει ο βάτραχος πες του θα πηδηξει τσαμπα..και να έχει και εικονοτηλέφωνο ή σμαρτφόουνε