Φίλε Phantom,
διάβασα τη κριτική σου για την Angel και συμφωνώ μαζί σου στα περί χρυσής τομής στις τιμές των έσκορτς κλπ. Με αφορμή τις θέσεις σου αυτές, Θα μπορούσα να σου γράψω pm γιαυτό που θέλω να πω, αλλά προτιμώ σ' αυτό το thread, ώστε να λάβουν γνώση και άλλοι παίκτες.
Η συγκεκριμένη κοπέλα, η Angel, μ' ενδιέφερε από παλιά, όταν ερχόταν μέσω πρακτορείου, νομίζω ότι σε είχα ρωτήσει μάλιστα γι' αυτήν σχετικά και μου είχες απαντήσει. Απλά τύχαινε πάντα κάποια άλλη, και ποτέ τελικά δεν την συνάντησα μέχρι τώρα.
Σ' αυτό το τουρ της θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη ευκαιρία, γιατί θα ερχόταν ως ανεξάρτητη, άρα τα χρήματα που θα κέρδιζε δεν θα τα μοιραζόταν. Επειδή πρόσεξα ότι οι χρεώσεις της ήταν ακριβώς ίδιες με τις προηγούμενες φορές, θεώρησα επιβεβλημένο να της ζητήσω να συναντηθούμε με χαμηλότερη χρέωση από τη τιμή πόρτας, όχι ότι ήταν υποχρεωμένη, απλά αν ήθελε θα μπορούσε. Της πρότεινα λοιπόν με αιτιολογημένο και πολύ ευγενικό τρόπο (νομίζω έχεις καταλάβει πώς γράφω συνήθως), 300 Ε για 1,5 ώρα f.s., και μου απάντησε ως εξής: "... thank you very much for your email, but dear, 300E for 1,5 hrs with alevel, ups, sorry :-( sweet dreams, kisses Angel", επανέρχομαι λέγοντάς της, "... Can you please give me a counter-offer, if you think that my offer is low? 'Cause I'm interested to meet you, I'm not writing you for fun, but at a "fair" price for both of us", μου απαντάει ξερά, "... my price is "fair", good night, kiss", και παρόλο το φτύσιμο της δίνω μια ακόμα ευκαιρία, βελτιώνοντας την αρχική προσφορά μου: "... it seems that you are a bit annoyed from my attitude, and I apologize for that. So let me try to approach you one more time: Can we meet for 1,5 hrs with a-levels at a price of 350 E, if possible? I suppose that my offer is not "unfair". If you think that it still is, forgive me, but I did my best". Από τότε (25/5) δεν έλαβα ποτέ καμμία απάντηση από τη πλευρά της, τέτοια απαξίωση προς εμένα η αλήθεια είναι δεν την περίμενα, γιατί φυσιογνωμικά κρίνοντάς της πίστευα ότι είναι γλυκειά και προσηνής σαν άνθρωπος.
Εάν όμως αυτός δεν είναι ευγενικός τρόπος προσέγγισης από πελάτη και, αν μη τι άλλο, σε ρεαλιστική βάση διαπραγμάτευσης, τότε ποιός είναι; Προς Θεού, για να μην παρεξηγηθώ, δεν αντιδικώ μαζί σου, με αυτήν τα έχω, που εντάξει, δεν με έβρισε κιόλας, αλλά νομίζω ότι το έχει καβαλήσει το καλάμι. Και μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεν το πιστεύω. Και απ' ο,τι αφήνεις να εννοηθεί από τη κριτική σου, ακόμα κι αν δεν υπήρχε αυτή η οικονομική στενότητα λόγω κρίσης, πάλι δεν τ' αξίζει στο έπακρο τα λεφτά που ζητάει, έτσι τουλάχιστον το εισέπραξα εγώ.