... Όμως όλοι όσοι ασχολούμαστε με αυτό το δαπανηρό σπορ πιστεύω ότι πρέπει να συμφωνήσουμε σε 2 πολύ απλά πράγματα:
1) Άλλο το ευκταίο, αυτό δηλ. που θα θέλαμε να συμβεί, είτε τώρα είτε σε 3-4 μήνες, κι άλλο το πραγματοποιήσιμο, μιλώντας για τώρα. Είναι άδικο για ορισμένους συμπαίκτες από εμάς να κατηγορούνται ότι δεν συμμερίζονται τη σωστή επί της αρχής θέση του Ρεμπέτη και των λοιπών υποστηρικτών της, απλά επειδή προσπαθούν να εξηγήσουν ότι δεν είναι ίσως ακόμα δυνατό (μολονότι θα το θέλαμε όλοι μας ανεξαιρέτως) ή ότι είναι ακόμα ουτοπικό να θέλουμε να ισχύει ως βασική χρέωση τα 100Ε/ώρα για f.s. Πιθανόν, αν χειροτερέψουν πολύ τα πράγματα (πράγμα το οποίο απευχόμαστε όλοι), και ισχύσει το ίδιο και σε άλλες χώρες-αγορές της Ευρώπης, τότε μοιραία θα συμβεί κι αυτό. Αλλά δεν νομίζω ότι τότε θα μας νοιάζει και πολύ το να ψωνίζουμε c.t.ουρίστριες, έστω και στα 100 Ε, γιατί θα έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε.
2) Δεν πρέπει να βάζουμε σωρηδόν όλες ανεξαιρέτως τις έσκορτς στο ίδιο τσουβάλι, όσο πάλι και να μας συμφέρει. Υπάρχουν και φωτεινές εξαιρέσεις, όπως π.χ. η Morgan αλλά και άλλες, που όση κρίση και να υπάρχει δικαιωματικά ανήκουν σε μια υψηλότερη κατηγορία. Ίσως όχι στα 300αρια και στα 400αρια που ζητάνε τώρα για 1 ώρα, αλλά σίγουρα σε ένα επίπεδο τιμής παραπάνω απ' αυτό που θα ζητάει ο "σωρός".
Κι όλα αυτά στα λέω όχι γιατί δεν θα ήθελα να δίνω τα 100 Ε που λέμε για 1 ώρα f.s. με μια απ' αυτές τις πραγματικά τοπ έσκορτς.
είμαι να μην το θέλω;