Λοιπόν! Άμα πέσουν οι τιμές από τις διάφορες Καρολίνες, Έμιλες, Μάργκες και Μοργκάνες (αυτή είναι σχετικά η λιγώτερο ακριβή, όχι πως το 300άρι είναι φτηνό, μην τρελλαθούμε!) εμένα να με φτύσετε!
Διότι είναι λογικό κάποιος που έχει ήδη ξοδέψει πολλά και έχει χορτάσει μουνί, έχει φάει και τα "στραπάτσα" του μετά από μακροχρόνιες "επενδύσεις" ;) ;) και έχει και εναλλακτικές λύσεις (κάπου να τον βάλει βρε παιδί μου) να πει "αρκετά μαλάκας πιάστηκα, να πάνε στο διάολο όλα τα τσουλιά!" (τουλάχιστον κάπως έτσι το βλέπω εγώ).
Πίσω από τους "χορτασμένους" όμως, έρχονται εκατοντάδες "πεινασμένοι" οι οποίοι συνεχίζουν να τα ακουμπάνε χοντρά στις προαναφερθείσες "ντίβες" (Ντίβες βεβαίως έχουν γίνει από τους προηγηθέντες που έγραφαν τους διθυράμβους και τώρα φωνάζουν(με), αλλά μην μείνουμε σε αυτό)
Οπότε η Καρολίνα π.χ. ή η Μάργο το ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ πως τα λεφτά αυτά τα ΑΞΙΖΟΥΝ! (Εμείς τους το μάθαμε αυτό!) Επί πλέον έχουν κονομήσει ήδη και δεν θα πεινάσουν. Άρα τιμές ΔΕΝ ρίχνουν, όσο και να χτυπιόμαστε!
Αν συνεχίσουμε να έχουμε βιοτικό επίπεδο σαφώς καλλίτερο από την Ρωσσική επαρχία (επαρχία θεωρείται όλη η Ρωσσία εκτός Μόσχας και Αγ.Πετρούπολης, ακόμη και πόλεις 1.500.000 κατοίκων, άρα μιλάμε για τεράστιο πληθυσμό) μπορούμε να προσδοκούμε αφίξεις νέων τουριστριών με λογικές τιμές από εκεί.
Αν αντίθετα η κρίση γίνει στην Ελλάδα πιο εμφανής, που μάλλον θα γίνει, πολύ ευκολότερα βλέπω να ξεχύνονται στην βίζιτα εκατοντάδες 20χρονα Ελληνάκια (ή Ελληνοαλβανάκια, Ελληνοβουλγαράκια κλπ) για να βγάλουν το χαρτζηλίκι για τα ρούχα και τα καλλυντικά τους, αν μη και για να πληρώσουν το νοίκι της οικογένειας, διότι προβλέπεται ακόμη μεγαλύτερη ανεργία.
Σε κάθε περίπτωση με τις "παλιές" δεν έχει έννοια να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε...