Νέα

Χυσιμο στην κοπελα σου οταν εχει περιοδο...Κινδυνος εγκυμοσυνης?

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Ο κολλητος μου ισχυριζεται πως αν χυσεις μεσα σε γκομενα οταν εχει δυσκολες μερες δεν μενει εγκυος με τιποτα.Θα ζητησω αποψη του γιατρου μου αυριο...μεχρι τοτε..ακουω γνωμες.. ;)

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
καταρχας μεγαλο σφαλμα που την γαμαει ακαποτα κιολας οταν εχει περιοδο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καταρχας μεγαλο σφαλμα που την γαμαει ακαποτα κιολας οταν εχει περιοδο.
μπορει να γουσταρει τα σπλατερ τυπε :grin:
wired_angry-nerd-the-implausibility-of-thor-s-physics-defying-hammer-mjolnir.jpg

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Γουστάρεις να τη γαμάς με τα αίματα? :S
Δεν ειναι το καλυτερο μου πιστεψε με...την τριτη με τεταρτη μερα δεν ειναι τοσο εντονη η αιμοραγια κατι οι καυλες κατι οι κρυες νυχτες του χειμωνα μπορει να μου ερθει..τουλαχιστον να το κανουμε πιο καυλα αν κατι τετοιο ισχυει....

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
η μόνη μέθοδος να μην μείνει έγκυος με 100% επιτυχία είναι η αποχή.
γι αυτό μην κάνουμε τους ήρωες και τους έξυπνους.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ειναι το καλυτερο μου πιστεψε με...την τριτη με τεταρτη μερα δεν ειναι τοσο εντονη η αιμοραγια κατι οι καυλες κατι οι κρυες νυχτες του χειμωνα μπορει να μου ερθει..τουλαχιστον να το κανουμε πιο καυλα αν κατι τετοιο ισχυει....
παιζει να αρπαξεις καμμια μολυνση ομως

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Καποιος που να εχει γνωση επι του θεματος και εμπειρια υπαρχει?Απλα μου τριβελιζει το μυαλο απο την ωρα που μου το ειπε... :S

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Οχι δεν  υπαρχει φοβος γκαστρωματος.Η μονη περιπτωση ειναι να εχει ωορηξια τις μερες της περιοδου,κατι που ομως ειναι πρακτικα αδυνατο....και συ τοση λυσσα να γαμησεις με περιοδο εχεις????Με αδεια απο τη φυλακη εισαι????

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Σιγά ρε καβλιάρη  :2funny:

Ας μη το κάνετε 2-3 μέρες,δεν θα πάθετε στέρηση  :grin:

Εμένα μια φορά μου είχε τύχει να έχει αίματα γιατί την πήδηξα ακριβώς πριν της έρθει και είχα γίνει σαν τον Κόναν το βάρβαρο  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Καποιος που να εχει γνωση επι του θεματος και εμπειρια υπαρχει?Απλα μου τριβελιζει το μυαλο απο την ωρα που μου το ειπε... :S
ετοιμασου για προστατιτιδα παντως να ξερεις. :grin:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Σιγά ρε καβλιάρη  :2funny:

Ας μη το κάνετε 2-3 μέρες,δεν θα πάθετε στέρηση  :grin:

Εμένα μια φορά μου είχε τύχει να έχει αίματα γιατί την πήδηξα ακριβώς πριν της έρθει και είχα γίνει σαν τον Κόναν το βάρβαρο  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Δ
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Οχι δεν  υπαρχει φοβος γκαστρωματος.Η μονη περιπτωση ειναι να εχει ωορηξια τις μερες της περιοδου,κατι που ομως ειναι πρακτικα αδυνατο....και συ τοση λυσσα να γαμησεις με περιοδο εχεις????Με αδεια απο τη φυλακη εισαι????
:grin: οχι τυπε μου απλα ειναι σημαντικη πληροφορια γενικα και για μενα και για εμας σαν γνωση..ετσι δεν ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom