Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 201
Σαν τι να πω?Και δεν λες κάτι;
Σαν τι να πω?Και δεν λες κάτι;
Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Ζήτα να χύνετε ακάποτα ο καθένας σας από μία εβδομάδα εναλλάξ και στις γιορτές που είναι οικογενειακή φάση, μόνο εσύ . Τί να πεις φίλε μου; Να της δώσεις τα παπούτσια στο χέρι να πάει να κλάνει στο κρεβάτι του γκόμενου τα βράδια κι εσύ να κάνεις την ζωή σου.Σαν τι να πω?
Τυπε η δικια σου χαλαρά εχει γκομενο/ους και οταν σε καβαλαει σκέφτεται οτι εχει τον δικό της να της βάζει δάχτυλο στον κώλο ενω την ξεμουνιαζει πριν την ξεκωλιασει. Πες της μονο να μην την χυνει μεσα στο μουνι και φορτωθεις παιδι αλλου. Βρες μια γκομενα και εσύ και γραψτα στον πουτσο σου ολα.μαζί μου
Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Ζήτα να χύνετε ακάποτα ο καθένας σας από μία εβδομάδα εναλλάξ και στις γιορτές που είναι οικογενειακή φάση, μόνο εσύ . Τί να πεις φίλε μου; Να της δώσεις τα παπούτσια στο χέρι να πάει να κλάνει στο κρεβάτι του γκόμενου τα βράδια κι εσύ να κάνεις την ζωή σου.
και απο τους ειδικούς όλοι εδω μετα καταλήγουν .. ΟΠΟΤΕ ειμαστε πιο ειδικοι απο τους ειδικους .. δεν ειμαστε τιποτα τυχαίοιΚάποια στιγμή γίνεται συνήθεια ο γάμος ..πώς να το πω πιάνεις το πόδι το δικό σου η της γυναίκας σου είναι το ίδιο...αλλά υπάρχουν και λύσεις ίσως σε ένα σύμβουλο γάμου να μην κάνουμε εδώ τους ειδικούς.
ΕδώΚάποια στιγμή γίνεται συνήθεια ο γάμος ..πώς να το πω πιάνεις το πόδι το δικό σου η της γυναίκας σου είναι το ίδιο...αλλά υπάρχουν και λύσεις ίσως σε ένα σύμβουλο γάμου να μην κάνουμε εδώ τους ειδικούς.
Έτσι πρέπειΜουνι, κωλο, στη μάπα, στα βυζια. Στόμα δεν θέλει αλλά όταν πιπωνει χωρίς προειδοποίηση την χυνω και της κρατάω το κεφάλι με το ζόρι κι αναγκάζεται να τα καταπιεί.... είναι μια μορφή βίας που της ασκώ και μετά από λίγο χυνει η καριόλα από την εξουσία που ασκώ στο σώμα της... αντε βγάλε άκρη... αφού το ξέρει πλέον ότι θα τα καταπιεί θέλει δεν θέλει κι ενώ λατρεύει να πιπωνει, κάνει τα τσιλιμακια της...
Τυπε προσωπικη απορεια γιατι μετα απο 25 χρονια σε εχει μονο στη πιπα?Μετα απο 25 χρονια γαμου εμενα με εχει κυριως στην πιπα οποτε της τα ριχνω εκει
Τυπε προσωπικη απορεια γιατι μετα απο 25 χρονια σε εχει μονο στη πιπα?
Συμβαινει στο 90% των παντρεμενων μετα τα 20-25 χρονια φιλε μου....Τυπε προσωπικη απορεια γιατι μετα απο 25 χρονια σε εχει μονο στη πιπα?
μαλακία τηςΌταν είχαμε σχέση εχυνα παντού στόμα βυζιά μουνόχειλα κωλο μάπα όπου ήθελα . Τώρα μετά από 14 χρόνια χύνω μόνο στόμα αλλά τα φτηνή
Μετα απο δικη σου παροτρινση, δικη της η απο κοινου? Γιατι να χαθει τελειως το σεξ το αντιλαμβανομαι, το να καθεται να σε πιπωνει ειναι που με μπερδευει... Ελπιζω να μη σε φερνω σε δυσκολη θεση μολις παντρευτηκα και θελω να εχω εικονα απο τετοια περιστατικα.Συμβαινει στο 90% των παντρεμενων μετα τα 20-25 χρονια φιλε μου....
Γιατί το αντιλαμβάνεσαι να χαθεί τελείως το σεξ;Οι γυναίκες είναι πονηρές.Αν χαθεί τελείως θα σκεφτεί ότι θα βρει γκόμενα .Ενώ έτσι τον έχει ελαφρώς του χεριού της.Μετα απο δικη σου παροτρινση, δικη της η απο κοινου? Γιατι να χαθει τελειως το σεξ το αντιλαμβανομαι, το να καθεται να σε πιπωνει ειναι που με μπερδευει... Ελπιζω να μη σε φερνω σε δυσκολη θεση μολις παντρευτηκα και θελω να εχω εικονα απο τετοια περιστατικα.
Γνωστός μου παντρεμένος πήγε σε σύμβουλο γάμουΚάποια στιγμή γίνεται συνήθεια ο γάμος ..πώς να το πω πιάνεις το πόδι το δικό σου η της γυναίκας σου είναι το ίδιο...αλλά υπάρχουν και λύσεις ίσως σε ένα σύμβουλο γάμου να μην κάνουμε εδώ τους ειδικούς.
Φιλαρακι ειναι πολλοι οι παραγοντες που το σεξ φθινει σε μια σχεση μεσα στο γαμο.Ρουτινα ,κουραση ,κλιμακτηριος στην γυναικα ,κλπ κλπ κλπ που θα βγουμε εκτος θεματος.Παντως συντηρουμαστε με την πιπα και βγαζουμε τα γουστα μας εμεις οι παντρεμενοι με τα εσκορτακια.Γιατί το αντιλαμβάνεσαι να χαθεί τελείως το σεξ;Οι γυναίκες είναι πονηρές.Αν χαθεί τελείως θα σκεφτεί ότι θα βρει γκόμενα .Ενώ έτσι τον έχει ελαφρώς του χεριού της.