Νέα

Χύσιμο στη σύζυγο/γκόμενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnypap35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.217
Πόντοι
2.536
Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Ζήτα να χύνετε ακάποτα ο καθένας σας από μία εβδομάδα εναλλάξ και στις γιορτές που είναι οικογενειακή φάση, μόνο εσύ . Τί να πεις φίλε μου; Να της δώσεις τα παπούτσια στο χέρι να πάει να κλάνει στο κρεβάτι του γκόμενου τα βράδια κι εσύ να κάνεις την ζωή σου.

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Τυπε η δικια σου χαλαρά εχει γκομενο/ους και οταν σε καβαλαει σκέφτεται οτι εχει τον δικό της να της βάζει δάχτυλο στον κώλο ενω την ξεμουνιαζει πριν την ξεκωλιασει. Πες της μονο να μην την χυνει μεσα στο μουνι και φορτωθεις παιδι αλλου. Βρες μια γκομενα και εσύ και γραψτα στον πουτσο σου ολα.

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.643
Πόντοι
201
Διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Ζήτα να χύνετε ακάποτα ο καθένας σας από μία εβδομάδα εναλλάξ και στις γιορτές που είναι οικογενειακή φάση, μόνο εσύ . Τί να πεις φίλε μου; Να της δώσεις τα παπούτσια στο χέρι να πάει να κλάνει στο κρεβάτι του γκόμενου τα βράδια κι εσύ να κάνεις την ζωή σου.

Όταν χρειαστώ συμβουλές δεν θα ξεχάσω να σε ρωτήσω.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Κάποια στιγμή γίνεται συνήθεια ο γάμος ..πώς να το πω πιάνεις το πόδι το δικό σου η της γυναίκας σου είναι το ίδιο...αλλά υπάρχουν και λύσεις ίσως σε ένα σύμβουλο γάμου να μην κάνουμε εδώ τους ειδικούς.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.412
Πόντοι
12.756
Κάποια στιγμή γίνεται συνήθεια ο γάμος ..πώς να το πω πιάνεις το πόδι το δικό σου η της γυναίκας σου είναι το ίδιο...αλλά υπάρχουν και λύσεις ίσως σε ένα σύμβουλο γάμου να μην κάνουμε εδώ τους ειδικούς.
και απο τους ειδικούς όλοι εδω μετα καταλήγουν .. ΟΠΟΤΕ ειμαστε πιο ειδικοι απο τους ειδικους .. δεν ειμαστε τιποτα τυχαίοι :coffee:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.520
Πόντοι
11.956
Εδώ

wasted

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
5.770
Πόντοι
1.041
Μουνι, κωλο, στη μάπα, στα βυζια. Στόμα δεν θέλει αλλά όταν πιπωνει χωρίς προειδοποίηση την χυνω και της κρατάω το κεφάλι με το ζόρι κι αναγκάζεται να τα καταπιεί.... είναι μια μορφή βίας που της ασκώ και μετά από λίγο χυνει η καριόλα από την εξουσία που ασκώ στο σώμα της... αντε βγάλε άκρη... αφού το ξέρει πλέον ότι θα τα καταπιεί θέλει δεν θέλει κι ενώ λατρεύει να πιπωνει, κάνει τα τσιλιμακια της...
Έτσι πρέπει

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Όταν είχαμε σχέση εχυνα παντού στόμα βυζιά μουνόχειλα κωλο μάπα όπου ήθελα . Τώρα μετά από 14 χρόνια χύνω μόνο στόμα αλλά τα φτηνή

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Τυπε προσωπικη απορεια γιατι μετα απο 25 χρονια σε εχει μονο στη πιπα?

Τυπε προσωπικη απορεια γιατι μετα απο 25 χρονια σε εχει μονο στη πιπα?
Συμβαινει στο 90% των παντρεμενων μετα τα 20-25 χρονια φιλε μου....

Aprofilaktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2021
Like
1.298
Πόντοι
201
Καλησπέρα σας. Διαβάζοντας τις απόψεις των συναγωνιστών θα ήθελα να εκφράσω και την δική μου. Πρέπει η σύζυγος να τον παίρνει στο στόμα ακάποτο και να τα καταπίνει τώρα εάν δεν γίνεται αυτό τι να κάνουμε??Να γίνεις ζητιάνος στην σύζυγο πάρε μου μία πίπα είναι όντως tragila...να βρεις γκόμενα δύσκολο άθλημα αν έχεις να μεγαλώσεις και μικρά παιδιά με τρεξίματα,διαβάσματα κτλ...

xxxnnn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2021
Like
1.839
Πόντοι
201

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.543
Πόντοι
2.256
Εχω την απορια,πανω στην επιμαχη στιγμη καθεσαι να το συζητησεις που θα τα δωσεις ; Τα δινεις οπου θελεις και ετσι γινεται και υπενθυμιση του πως ειναι τα πραγματα.Τι θα κανει ; Θα σου κοψει τη καλημερα ; Επισης ειναι δυνατον ο κωλος να ειναι ανοιχτος,να μπαινουν αερα 3 δαχτυλα μεσα και να σου λεει οχι ; Τη στηνεις και τη ξεκωλιαζεις.Οταν σου πεταει τη ΔΕΗ στα μουτρα να τη πληρωσεις (μονο σου) της λες οχι ;Ολα αυτα υπο τη προϋποθεση οτι εισαι σε ενα γαμο που δεν δεχεται να πηγαινεις με αλλες

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Κοιτανε φιλαρακι να χυσεις.Κι οπου να ναι .Δεν τρεχει τιποτα σε πιο σημειο.Αρκει να μην κανουν σεξ .

• Like
Αντιδράσεις: bufos1

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Συμβαινει στο 90% των παντρεμενων μετα τα 20-25 χρονια φιλε μου....
Μετα απο δικη σου παροτρινση, δικη της η απο κοινου? Γιατι να χαθει τελειως το σεξ το αντιλαμβανομαι, το να καθεται να σε πιπωνει ειναι που με μπερδευει... Ελπιζω να μη σε φερνω σε δυσκολη θεση μολις παντρευτηκα και θελω να εχω εικονα απο τετοια περιστατικα.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Μετα απο δικη σου παροτρινση, δικη της η απο κοινου? Γιατι να χαθει τελειως το σεξ το αντιλαμβανομαι, το να καθεται να σε πιπωνει ειναι που με μπερδευει... Ελπιζω να μη σε φερνω σε δυσκολη θεση μολις παντρευτηκα και θελω να εχω εικονα απο τετοια περιστατικα.
Γιατί το αντιλαμβάνεσαι να χαθεί τελείως το σεξ;Οι γυναίκες είναι πονηρές.Αν χαθεί τελείως θα σκεφτεί ότι θα βρει γκόμενα .Ενώ έτσι τον έχει ελαφρώς του χεριού της.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Γνωστός μου παντρεμένος πήγε σε σύμβουλο γάμου
Και το αποτέλεσμα ήταν η γυναίκα του να πιπώσει τον σύμβουλο.
Κι όχι μόνο αυτό.Τους έκανε τσακωτούς στον καναπέ του σπιτιού του να την γαμάει σε στάση καβαλάρισσας.
Τη συγχώρεσε και η ερωτική τους ζωή πήρε φωτιά.
Έκανε τη δουλειά του ο σύμβουλος

Τελευταία τροποποίηση:

Εχετλαίος

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2022
Like
5
Πόντοι
0
Eγω με την δικια μου ημαστε μαζι 13 χρονια .42 χρονων εγω σημερα 35 αυτη απο 22 χρονων την εχω στα χερια μου και μενουμε χωρια και συγκατοικουμε για μερες μονο παντρεμενοι δεν ημαστε που λεει ο λογος.Ολα ειναι οπως ηταν απο την αρχη και το χυσιμο χυσιμο σε οτι σημειο υπαρχει και δεν υπαρχει εκτος της μουναρας για να μην εχουμε αλλα.Κωλο μεσα,κωλομερια,βυζια,ποδια,πλατη,στομα μεχρι τελευταιας σταγονας και μαπα φυσικα απλα κλασικα προσοχη στα μαλια και μη μπει στα ματια πραγμα που δεν αποφευγεται ομως της περισσοτερες φορες οπως ξερουμε ολοι.Τα μπουρδελα μπουρδελα ομως καπου καπου γιατι δεν κοβεται το χουι και οχι γιατι με λειπει κατι απλα ετσι για την φαση και για την χαρα του αθληματος.Οπως ειπα παντρεμενοι δεν ημαστε ομως συζουμε πολλες μερες τον χρονο και οταν η γυναικα σε πλενει τα βρακια και τα ρουχα,κανει φαγητο μεσημερι βραδυ και γυρνας εκει απο την δουλεια ε σαν παντρεμενος νοιωθεις ασχετα αν δεν εισαι στην ουσια.Με αυτα ομως που διαβαζω απο παντρεμενους συναγωνιστες στο θεμα αυτο πραγματικα δεν ξερω τι να πω γιατι με φαινεται αδιανοτητο πως μια κουλουρα και μια βερα πχ θα μπορουσαν να αλλαξουν την δικεια μου μετα απο τοσα χρονια και να γινει οπως γυναικες συναγωνιστων που διαβαζω σε προηγουμενα posts.

Τελευταία τροποποίηση:

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.594
Πόντοι
491
Γιατί το αντιλαμβάνεσαι να χαθεί τελείως το σεξ;Οι γυναίκες είναι πονηρές.Αν χαθεί τελείως θα σκεφτεί ότι θα βρει γκόμενα .Ενώ έτσι τον έχει ελαφρώς του χεριού της.
Φιλαρακι ειναι πολλοι οι παραγοντες που το σεξ φθινει σε μια σχεση μεσα στο γαμο.Ρουτινα ,κουραση ,κλιμακτηριος στην γυναικα ,κλπ κλπ κλπ που θα βγουμε εκτος θεματος.Παντως συντηρουμαστε με την πιπα και βγαζουμε τα γουστα μας εμεις οι παντρεμενοι με τα εσκορτακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom