goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.201
- Πόντοι
- 456
Παντού συναγωνιστή μου…στόμα πρόσωπο βυζια κωλο πατούσες
τύπε εισαι παντρεμενος με γυναικα;τίποτα, την πάτησα γιατι γαμιότανε καλά.
αλλά τελικά δεν γαμιότανε επειδη γούσταρε, αλλα για το συμφερον της για να κερδίσει αυτό που ήθελε.
καλή συνέχεια φίλοι μου, τα ξαναλέμε
τίποτα, την πάτησα γιατι γαμιότανε καλά.
αλλά τελικά δεν γαμιότανε επειδη γούσταρε, αλλα για το συμφερον της για να κερδίσει αυτό που ήθελε.
Πρέπει να μάθεις αν έχει γκόμενο..μην την παρακαλάς..πριν παντρευτούμε τα κατάπινε και μου έδινε κώλο συχνά,
μετά τον γάμο σταμάτησε να τα καταπίνει κ να κάνει τσιμπούκια, αλλα συνέχισε να δίνει κώλο για 2 χρόνια,
μετά σταμάτησε να δίνει κώλο, με καβαλάει κ όσο δίνει μουνί θέλει ταυτόχρονα δονητή ή δαχτυλο στο κώλο.
τα τελευταία 2,5 χρόνια μου κάθεται μια φορα το μήνα ή το διμηνο και αυτό με παρακάλια κ πίεση από τη μεριά μου.
μεγααααλη καριόλα η σύζυγός μου.
Μακριά από καριόλες!
Τι ήθελε να κερδίσει?τίποτα, την πάτησα γιατι γαμιότανε καλά.
Και πως ρε θηρίο με τόσες γκόμενες έχεις φτάσει και τα 1000 μήνυμα εδώ μέσα . Δηλαδή εσυ μόνο γαμασ και γράφειςΓυναίκα δε χύνω , δε τη γαμάω καν . Χριστουγεννα - Πασχα - διακοπες κι αυτο με το ζορι. Σας ζηλευω οσους πηδατε ακομα τις γυναικες σας, εγω δεν. Η πολλη οικειοτητα και το καθημερινο πρηξιμο ειναι τερμα αντικουκου.
Γκομενα 1η , παντρεμενη , κωλο - μουνι - βυζια. Δεν θελει στομα και προσωπο.
Γκομενα 2η , φοιτητρια , παντου εκτος απο προσωπο γιατι χαλαει το μαλλι αμα φυγει κανα φλοκι. Προτιμαει να καταπινει. Μ'εχει στραγγιξει.
Στα αρχιδια σου .πριν παντρευτούμε τα κατάπινε και μου έδινε κώλο συχνά,
μετά τον γάμο σταμάτησε να τα καταπίνει κ να κάνει τσιμπούκια, αλλα συνέχισε να δίνει κώλο για 2 χρόνια,
μετά σταμάτησε να δίνει κώλο, με καβαλάει κ όσο δίνει μουνί θέλει ταυτόχρονα δονητή ή δαχτυλο στο κώλο.
τα τελευταία 2,5 χρόνια μου κάθεται μια φορα το μήνα ή το διμηνο και αυτό με παρακάλια κ πίεση από τη μεριά μου.
Μακριά από καριόλες!
Καριολα την έκανε η εμμηνόπαυση μάλλον...σταδιακά όπως είπες χάνει το ενδιαφέρον της για σεξ οδηγούμενη στην απόσυρση.Μονο με επαγγελματίες θα βγάζεις γούστα στο μέλλον.πριν παντρευτούμε τα κατάπινε και μου έδινε κώλο συχνά,
Μακριά από καριόλες!
Όταν γαμιέται με ποιον ;40 είναι, αποκλειεται να ειναι εμμηνοπαυση.
κ οταν γαμιεται ειναι φοβερα υγρη
Καλο!!!!!!Και πως ρε θηρίο με τόσες γκόμενες έχεις φτάσει και τα 1000 μήνυμα εδώ μέσα . Δηλαδή εσυ μόνο γαμασ και γράφεις
Έχουμε γεμίσειΚαλο!!!!!!
Δεν ξέρω τι λέτε και τι θέματα υπάρχουν ...η δικιά μου 47-48και τα δίνει όλα .....αυτά φορά πριν κάνουμε σεξ